Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

luni, 21 ianuarie 2019

Raza a treia a inteligenței active

  Aceasta este raza gânditorului abstract, a filozofului și metafizicianului. Persoana pe această rază ar fi foarte fantezistă și excelentă la matematici avansate. Sunt idealiști, visători, teoreticieni. Sunt capabili să vadă fiecare parte a unei întrebări într-o manieră foarte clară.
   Una dintre caractericticile lor principale este perseverența. Au abilitatea de a se ține de un lucru până când îl duc la bun sfârșit, chiar dacă durează o viață întreagă.
   Organizatorii ierarhiei sunt al treilea departament. Sunt suflete care sunt în afară și în încarnare, care “duc lucrurile la capat”.
   Metoda de abordare a căii spirituale este prin intermediul lucrului metafizic și filozofic profund până când este obținută realizarea. Thomas Edison a fost un reprezentant remarcabil a razei a treia.
  Tipurile razei a treia sunt adesea perfecționiste. Pot ignora totul, mai puțin proiectul lor pe care îl vor realiza cu mare precizie. Au tendința să fie dependenți.
  Ca parte negativă, pot încerca să-i facă pe ceilalți să vadă numai percepția lor.
 Sunt foarte focalizați, concentrați, logici, organizați, au o minte clară, însă nu sunt întotdeauna conștienți de consecințe. Una dintre cele mai bune abilități ale lor este să fie capabili să mențină gândul perfecțiunii și a adevăratei divinități și să nu schimbe direcția acestui curs până când nu este îndeplinit.

 Virtuțile speciale ale persoanei de rază trei sunt: viziuni largi asupra tuturor întrebărilor abstracte. Sinceritatea scopului, intelect curat, capacitate de concentrare pe studii filozofice, răbdare, precauție, absența tendinței de a se îngrijora pentru lucruri mărunte.

  Viciile acestei raze sunt: mândria intelectuală, răceala, izolarea, inexactitatea în detalii, absența orizonturilor, egoism, prea multă critică față de ceililalti.

Virtuțile care pot fi dobândite sunt: simpatia, toleranta, devoțiunea, precizia energiei și simțul
 realității.

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu