Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

miercuri, 9 aprilie 2014

Noi cercetări șochează oamenii de știință - Emoția umană modelează fizic realitatea!


Noi cercetări șochează oamenii de știință - Emoția umană modelează fizic realitatea!
Trei studii diferite, realizate de diferite echipe de oameni de știință au dovedit ceva cu adevărat extraordinar. Dar când o nouă cercetare a legat aceste 3 descoperiri, s-a realizat ceva șocant, ceva care se ascundea la vedere.
Emoția umană modelează literalmente lumea din jurul nostru. Nu doar percepția noastră despre lume, ci realitatea în sine.

În primul experiment, ADN-ul uman, izolat într-un recipient sigilat, a fost plasat lângă un subiect de testare. Oamenii de știință au oferit donatorului stimul emoțional și suficient de fascinant, emoțiile le-au afectat ADN-ul în cealaltă cameră.
În prezența emoțiilor negative, ADN-ul a înăsprit. În prezența emoțiilor pozitive, bobinele ADN-ului s-au relaxat.
Oamenii de știință au ajuns la concluzia că „emoția umană produce efecte care sfidează legile convenționale ale fizicii”.
Emoțiile au un efect asupra realității
În al doilea experiment, similar, dar fără legătură, un grup de oameni de știință diferiți a extras Leucocitele (globulele albe din sânge) de la donatori și au fost plasate în camere, astfel încât să poată măsura schimbările electrice.
În acest experiment, donatorul a fost plasat într-o cameră și supus „stimulării emoționale” constând în videoclipuri, care au generat emoții diferite în donator.
ADN-ul a fost plasat într-o cameră diferită din aceeași clădire. Atât donatorul, cât și ADN-ul său au fost monitorizați și, în timp ce donatorul a prezentat vârfuri emoționale sau văi (măsurate prin răspunsuri electrice), ADN-ul a prezentat RĂSPUNSURILE IDENTICE LA ACEȘTI MOMENT .
ADN-ul răspunde emoțiilor noastre
Nu a existat timp de întârziere, nici timp de transmisie. Vârfurile și văile ADN-ului s-au ÎNTÂNTAT EXACT cu vârfurile și văile donatorului în timp.
Oamenii de știință au dorit să vadă cât de departe pot separa donatorul de ADN-ul său și totuși obțin acest efect. Au încetat testarea după ce au separat ADN-ul și donatorul cu 50 de mile și STILL a avut același rezultat. Fără timp de întârziere; nici un timp de transmisie.
ADN-ul și donatorul au avut aceleași răspunsuri identice în timp. Concluzia a fost că donatorul și ADN-ul pot comunica dincolo de spațiu și timp.
Al treilea experiment s-a dovedit ceva destul de șocant!
Oamenii de știință au observat efectul ADN-ului asupra lumii noastre fizice.
Fotoni de lumină, care alcătuiesc lumea din jurul nostru, au fost observate în interiorul unui vid. Locațiile lor naturale au fost complet aleatorii.
ADN-ul uman a fost apoi introdus în vid. Șocant, fotonii nu mai acționau la întâmplare. Au urmat precis geometria ADN-ului.
Fotoni de lumină urmați ADN-ul de geometrie
Oamenii de știință care studiau acest lucru, au descris fotonii comportându-se „surprinzător și contra-intuitiv” . Au continuat să spună că „Suntem obligați să acceptăm posibilitatea unui câmp nou de energie!”
Au ajuns la concluzia că ADN-ul uman modelează literalmente comportamentul fotonilor de lumină care formează lumea din jurul nostru!
Deci, când s-a făcut o nouă cercetare și toate aceste 3 pretenții științifice au fost conectate, oamenii de știință au fost șocați.
Au ajuns la o uimitoare realizare că, dacă emoțiile noastre ne afectează ADN-ul și ADN-ul nostru modelează lumea din jurul nostru, decât emoțiile noastre schimbă fizic lumea din jurul nostru.
Emoția umană modelează fizic realitatea
Și nu doar atât, suntem conectați la ADN-ul nostru dincolo de spațiu și timp.
Ne creăm realitatea alegând-o cu sentimentele noastre.
Știința a dovedit deja câteva fapte minunate despre Universul în care trăim. Tot ce trebuie să facem este să conectăm punctele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu