Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

vineri, 10 ianuarie 2014

Retrageți-vă consimțământul: 25 de modalități de a vă declara independența


De Daisy Luther
Source
O "Zi a Independentei" fericita…
Dar, din nou, suntem într-adevăr atât de independenți? Părinții fondatori s-ar uita la noi și ar fi mândri sau ar înclina capul lor de durere față de ceea ce a devenit neamul nostru?
Majoritatea cetățenilor din Statele Unite sunt acum ca victimele unei relații abuzive. Oamenii încearcă frenetic să evite încălcarea legilor pentru că nu vor să fie penalizați. Ei își sacrifică propria bunăstare și fericire pentru a evita să intre în probleme. Știu că eu personal am o mică explozie de adrenalină și spun: „O, prostie!” de fiecare dată când o mașină de poliție se întâmplă în spatele meu și conduc un pic mai atent, semnalizez un pic mai devreme și mă asigur că oprirea mea completă durează pentru un număr de 5 Mississippis. Dreptul nostru de a ne apăra cu arme de foc este în pericol, nu puteți cultiva legume în curtea din față în multe locuri, iar în unele state, nu aveți voie să colectați darul ploii pentru a vă uda grădina în perioadele secetoase.
Dacă legile sunt atât de voluminoase încât nu pot fi citite sau atât de incoerente încât nu pot fi înțelese; dacă sunt abrogate sau revizuite înainte de a fi promulgate sau suferă astfel de schimbări neîncetate încât niciun om, care știe care este legea în ziua de azi, nu poate ghici ce va fi a doua zi. Legea este definită a fi o regulă de acțiune; dar cum poate fi aceasta o regulă, care este puțin cunoscută și mai puțin fixată?
~ James Madison, documente federaliste 62
În această dimineață, când făceam rândurile mele obișnuite de bloguri și știri, m-am oprit la  mama cu un  blog Prep , unde Jane publicase transcrisul Declarației de Independență, ca amintire de ce aniversăm astăzi. Cuvintele păreau și mai semnificative, având în vedere administrația noastră actuală, impozitele nedrepte fiind impuse asupra noastră prin Obamacare și forța de poliție militarizată în aproape toate orașele din America. Această secțiune mi-a vorbit în special:
Considerăm că aceste adevăruri sunt de la sine înțeles, că toți oamenii sunt creați egali, că sunt înzestrați de Creatorul lor cu anumite Drepturi inalienabile, că printre acestea se află Viața, Libertatea și urmărirea Fericirii. - Asta pentru a asigura aceste drepturi, Guvernele sunt instituiți printre Bărbați, obținându-și puterile drepte din consimțământul guvernatului, - Ori de câte ori orice formă de guvernare devine distructivă pentru aceste scopuri, este dreptul poporului să-l modifice sau să-l abolă și să instituie un nou guvern, stabilind fundamentul său pe astfel de principii și organizarea puterilor sale în așa fel, căci ele vor părea cel mai probabil să le influențeze siguranța și fericirea. Prudența, într-adevăr, va dicta că guvernele stabilite de mult nu ar trebui schimbate pentru cauze ușoare și tranzitorii; în consecință, toată experiența a dat dovadă că omenirea este mai dispusă să sufere, în timp ce relele sunt suferabile, decât să se îndrepte prin abolirea formelor cu care sunt obișnuiți. Dar atunci când un tren lung de abuzuri și uzurpări, care urmărește invariabil același obiect evidențiază un design care să le reducă sub un despotism absolut, este dreptul lor, este datoria lor, să arunce un astfel de guvern și să ofere noi gărzi pentru securitatea lor viitoare. .
Guvernul nostru a trecut linia și a devenit tiranic. Prin acte inspăimântătoare de teroare provocate propriilor lor oameni, au adoptat legislații terifiante, zdrobitoare, care le conferă o putere aproape nelimitată ... NDAA (detenție nedeterminată) și numită ironic „Patriot Act”, pentru a numi două. Aplicarea legii este doar o gașcă cu insigne, care servește guvernului și nu oamenilor.
„Autoritățile” aleargă amok, aruncând bebelușii în pătuțurile lor și ucid persoane fără adăpost și animale de companie pentru că știu că vor scăpa de el. Ele nu sunt altceva decât generatori de venituri, care caută cea mai mică infracțiune pentru care să vă amendeze.
Nu ne putem permite să ajutăm sutele de mii de americani din Detroit care și-au pierdut apa curgătoare, dar putem invita sute de mii de imigranți să intre pur și simplu și să ne putem permite să le adăpostim, să le hrănim, să le dăm îngrijiri medicale și transportați-le în toată țara noastră.
Și nu este vorba doar de lucruri enorme precum Obamacare, imigrație, controlul armelor și detenția nedeterminată.
În fiecare zi lucrurile ne permit să fim autosuficienți și independenți de „sistemul” care devin scoși în afara legii. La ce a ajuns neamul nostru, când creșterea hranei tale este un act de revoluție? Când ești înarmat pentru a te apăra pe tine și familia ta este considerat un fel de act subversiv? Când școlile publice, care obișnuiau să învețe lucruri utile, cum ar fi Home Economics și Auto Shop, și obișnuiau să facă sporturi extracurriculare precum manevra, acum își suspendă copiii pentru a îndrepta degetele și spun „bang”? Când colectați o sumă de apă de ploaie pentru perioadele uscate este împotriva legii?
Cum este acceptabil ca guvernul să încerce să forțeze oamenii să injecteze toxine (sub formă de vaccinuri obligatorii) în corpurile noastre și în corpurile copiilor noștri? Cum este acceptabil ca aceștia să încerce să ne forțeze să ne trimită copiii noștri la școlile autorizate să învețe curriculele aprobate? Că ne obligă să plătim în fiecare an pentru a ne conduce mașinile și a locui în casele noastre plătite?
Sunt destul de sigur că asta a vrut să spună strămoșii noștri când au spus „ Dar când un tren lung de abuzuri și uzurpări, care urmărește invariabil același obiect evidențiază un design care să le reducă sub un despotism absolut, este dreptul lor, este datoria lor, să arunce acest guvern și să ofere noi Gărzi pentru securitatea lor viitoare. ”
A 13-a modificare a Constituției a eliminat sclavia. Aceasta înseamnă că, dacă azi ești sclav, este fie ilegal, fie ai acceptat voluntar servituța ta.
Nici sclavagismul, nici servitutea involuntară, cu excepția unei pedepse pentru o crimă a cărei parte a fost condamnată în mod corespunzător, nu trebuie să existe în Statele Unite sau în orice loc supus jurisdicției lor.
Aveți un drept protejat constituțional de a fi liber. Dacă nu ești liber, atunci datoria ta este revoluția. O parte din puterea pe care guvernul o deține asupra oamenilor este faptul că au lucruri de care avem nevoie. Deci, cheia independenței este să nu ai nevoie de lucrurile pe care le au. Când nu există nimic pe care să-l solicitați suficient, atunci intimidarea devine mult mai dificilă. Aici sunt cateva exemple:
  • Dacă vă reduceți obiceiurile consumatoare și vă reduceți costul vieții, aveți nevoie de mai puțini bani.
  • Dacă îți crești propria mâncare, nu vei fi niciodată dependentă de guvern pentru a te ajuta să îți permiți să cumperi mâncare.
  • Dacă nu-i trimiteți copiii la școală și, în schimb, îi educați acasă, atunci nu trebuie să-i vaccinați pentru a putea să urmeze școala.
  • Dacă nu câștigați mulți bani, nu plătiți mult sub forma impozitelor.
  • Dacă sunteți angajat independent, nu puteți fi amenințat cu pierderea locului de muncă pentru nerespectarea * alege o lege ridicolă *
  • Dacă faci cumpărături la nivel local, de la ferme și meșteșugari, nu ai nevoie de marile magazine de cutii.
  • Dacă aveți capacitatea și echipamentul de a vă apăra, nu trebuie să apelați la 911.
Nu este vorba despre arderea armelor, mobilizarea milițiilor și războiul de gherilă. Este vorba despre mici acte personale de independență.
Modul în care îți conduci viața în fiecare zi poate fi o Declarație personală de independență. Refuzând să vă acordați drepturile naturale, în liniște și hotărâre, efectuați un act de revoluție. Aceasta necesită doar determinarea dvs. consecventă de a nu fi încălcat.
Personal, îmi retrag consimțământul de a fi guvernat de oamenii din Washington DC care se presupune că mă reprezintă. Pentru că nu. Ei nu reflectă dorințele și credințele mele. Ei nu susțin căutarea mea pentru libertatea personală.
Cel mai revoluționar act este să fii autosuficient și să nu ai nevoie de nimic pe care guvernul ți-l poate oferi în schimbul unei mici libertăți. Această listă de insurecții nu este în niciun caz cuprinzătoare.
  • Intrebati absolut tot ce auziti la stiri. Fii întotdeauna un sceptic. Toate marile mass-media se întorc la  doar câteva conglomerate  „Știrile” sunt acum toate planurile de propagandă care îi ajută pe cei bogați să devină mai bogați și cei puternici să rămână la putere. Mass-media poate face sau rupe un candidat cu râvnă nesigură în mai puțin de o săptămână. Acești oameni și alții ca ei sunt cei care decid ce vedem „noi, oamenii”. Dacă se simt ca un candidat sau o știre s-ar putea supăra status quo-ul, îl vor renunța refuzând să-l acopere.
  • Apelați mass-media.   Să știe toată lumea că media mainstream este inamicul oamenilor. Când vedeți o acoperire care este clar părtinitoare, luați un moment pentru a apela mass-media despre aceasta. Faceți timp pentru a comenta pe site-urile media mainstream și evidențiați acoperirea dezechilibrată. Dacă utilizați social media, împărtășiți aceste informații și publicați și pe paginile de social media.
  • Ieșiți din sistemul bancar.  Dacă optezi pentru  „unbank” sau „underbank”,  există o limită la ceea ce îți poate fi furat cu ușurință. Atunci când dețineți controlul fizic asupra activelor financiare, nu aveți un risc la fel de mare de pierdere a acestor active și, prin urmare, este mai puțin probabil să depindeți de „sistem”.
  • Transformă-ți economiile în metale prețioase sau active corporale.   Pe aceeași notă ca și cele nebancare, cu siguranță nu doriți să vă bazați pe un cont de 401K sau un cont de economii care să vă ofere la bătrânețe. Întrebați-i pe cei din Cipru cât de bine au rezolvat asta.  Diversificați-vă cu resursele pe care le puteți atinge.   Cumpărați bunuri corporale, cum ar fi mâncare , pământ, muniție și semințe. După ce sunteți bine aprovizionat, treceți la metale prețioase pentru a vă păstra averea.
  • Educați-i pe alții.   La riscul (foarte mare) al oamenilor care cred că ești nebun, este important să anunți oamenii DE CE faci ceea ce faci. Dacă sunteți activist anti-Monsanto, învățați-i pe alții despre pericolele OMG-urilor. Dacă vă opuneți unei politici municipale, vorbiți la o ședință a orașului sau trimiteți o scrisoare editorului de hârtie locală. Răsturnând incoerent sau păstrând gura, nu influențezi nimeni. Oferind fapte doveditoare, poți deschide mințile și trezi pe alții în tiranie.
  • Implică-i pe alții în luptă . De exemplu, dacă vă luptați cu consiliul municipal care dorește să smulgă legumele care cresc în curtea din față, anunțați prietenii și vecinii, postați o notificare la magazinul alimentar și scrieți o scrisoare editorului. Când apare nedreptatea, folosiți puterea mass-media sociale pentru a răspândi conștientizarea. Adesea, un strigăt public este ceea ce este necesar pentru ca „autoritățile” să dea înapoi. Uită-te la cazul lui  Brandon Raub, veteranul care a fost răpit și dus la un spital de mental pentru lucrurile pe care le-a postat pe Facebook. Raub nu a fost acuzat, dar a fost reținut involuntar în secția psihologică. Prietenii și familia sa s-au mobilizat imediat și au difuzat videoclipurile arestării sale pe internet. A făcut bulgări de zăpadă, iar mass-media alternativă l-a ridicat - în curând Raub a fost lansat și totul datorită unei campanii de rădăcini și a campaniei de socializare pentru a scoate la iveală nedreptatea.
  • Crește-ți propriul aliment.   Fiecare semință pe care o plantați este un act revoluționar.  Fiecare mâncare pe care nu trebuie să o cumpărați de la magazinul alimentar este un strigăt de luptă pentru independența personală. Când te educezi pe tine (și alții) despre Big Food, Big Agri și vânzările de siguranță alimentară la FDA, vei vedea clar că suntem singuri în lupta noastră pentru alimente sănătoase și hrănitoare. Refuză să tolerezi aceste atacuri asupra sănătății noastre și a stilului nostru de viață. Refuzul de a fi menținut sub rezerva versiunii „durabilității” din Agenda 21.
  • Preia controlul sănătății tale.   Este imperativ să nu aveți încredere orb în unitatea medicală. Mulți membri ai acestei unități sunt doar prostituate pentru proxenetul lor, Big Pharma. Milioane de  copii li se administrează medicamente psihotrope puternice  pentru a-i ajuta să se încadreze în micile cutii de clasă îngrijite, iar numărul crește în fiecare zi. Americanii au cheltuit 34,2 miliarde de dolari pentru medicamente psihiatrice în 2010. ( Sursa) Big Pharma este o industrie enorm de profitabilă, care plătește doar dacă vă pot convinge că sunteți bolnav. Aflați mai multe despre injecțiile și medicamentele toxice, ponderați riscurile și beneficiile și căutați întotdeauna a doua și a treia opinie înainte de a lua o decizie medicală. Mențineți-vă sănătatea evitând toxinele, făcând exerciții fizice și îndepărtându-vă obiceiurile proaste pentru a reduce numărul de vizite ale medicului care sunt necesare.
  • Refuză să te conformezi.   Dacă vă cunoașteți drepturile dvs. naturale, care sunt garantate în conformitate cu Constituția și cu amendamentele sale, atunci este mult mai greu pentru „autorități” să vă bulverseze. Nu trebuie să le lăsați să își caute casa fără un mandat, nu trebuie să răspundeți la întrebări și nu trebuie să respectați legile care sunt în conflict cu Constituția.
  • Nu trece cu vederea micile lucruri.  Guvernele le place să renunțe la drepturi puțin câteodată, până când într-o zi te trezești și îți dai seama că toate aceste lucruri mărunte aduc un lucru foarte mare. Astăzi, achiziția în vrac a muniției ar putea fi limitată. Mâine, s-ar putea să nu poți cumpăra deloc. Astăzi, nașterile la domiciliu ar putea fi supuse unui set de reguli. Mâine, aceste reguli ar putea fi extinse până la punctul în care nașterea copilului tău este total legislată.
  • Învăța.   În fiecare zi, petreceți timpul învățând. Acest lucru nu ar trebui să se oprească odată ce educația noastră formală se termină. Umple-ți mintea cu istorie, cu evenimente curente, cu legea constituțională și cu informații despre lumea naturală. Aflați mai multe despre sănătate, studiați economiile, cercetați lucrurile care vă interesează și descoperiți complicațiile complicate care se află la distanță. Să urmărești cunoștințe imparțiale înseamnă să-ți eliberezi mintea de închisoarea de propagandă și îndoctrinare.
  • Nu consumați substanțe chimice care vă determină să vă aruncați.   Evitați alimentele încărcate cu substanțe chimice cu neurotoxine care omoară creierul, precum MSG și aspartam. Nu bea apă fluorată.
  • Îmbrățișează-ți dreptul de a purta brațele.   Fiți responsabil pentru propria siguranță și securitate.
  • Nu fi datori . Nimeni nu poate fi liber dacă are datorii. Dacă sunteți datorii, sunteți obligat să lucrați în orice condiții sunt prezente, pentru orice sumă este oferită, respectând orice criterii sunt necesare pentru a vă menține locul de muncă. pentru a-ți plăti datoria sau pentru a face față penalităților. De asemenea, ratele dobânzilor mari pe care le plătiți servesc doar pentru a face bancherii mai bogați. În loc să împrumutați, economisiți până când vă puteți permite ceva sau să vă dați seama că dacă vă puteți permite de fapt, nu va trebui să împrumutați bani pentru a-l avea.
  • Fii pregătit pentru dezastru.   Aveți suficientă mâncare, apă și consumabile pentru a avea grijă de familia dvs. în cazul unui dezastru natural. Nu te aștepta ca FEMA să aibă grijă de tine.
  • Fii implicat în educația copiilor tăi.   Pentru unii, acest lucru înseamnă școlarizare casnică sau școlarizare, iar pentru alții, aceasta înseamnă a fi deasupra a ceea ce învață într-un cadru școlar formal. Alăturați-vă PTA și faceți voluntar activ dacă copilul dvs. merge la școală. Fii un avocat pentru copilul tău și insistă ca profesorii să învețe. Dacă copilul tău merge la școală, completează acest lucru acasă cu discurs despre evenimentele curente și ieșirile care îi ajută să învețe despre lumea din jurul lor.
  • Fii roata scârțâitoare.  Dacă vedeți ceva greșit, nu-l ignorați. Spune ceva și continuă să spui ceva până se schimbă. Fie că este vorba despre un anumit proces care încalcă confidențialitatea, o cerință de muncă care îți împiedică sănătatea sau o altă nedreptate, urmărește-l fără încetare. Puneți întrebări public, scrieți scrisori și folosiți social media pentru a face presiune pentru a încuraja o schimbare.
  • Reduceți cheltuielile pentru consumatori.   Cheltuirea mai puțin ajută la  înfometarea bestiei  prin reducerea impozitelor pe vânzări pe care le plătiți și retragerea sprijinului financiar pentru marile conglomerate. Dacă votăm cu dolarii noștri, în cele din urmă, va exista, într-o necesitate, o schimbare de paradigmă care ne va readuce la zile mai simple, când familiile care erau dispuse să muncească din greu ar putea să-și câștige viața fără să-și vândă sufletul către monolții corporativi. Un stil de viață cu consum redus îți reduce dependența financiară, ceea ce permite mai multă libertate.
  • Șanț cultura populară.   Dacă televiziunea realistă nu este un instrument pentru a-i împiedica pe oameni, nu știu ce este. Fiica mea a cerut recent să vizioneze un episod al unei emisiuni TV de realitate populară pe care „toată lumea” o urmărea. A reușit vreo 15 minute și apoi a spus: „Acesta este cel mai stupid lucru pe care l-am văzut vreodată”. Ea a decis să citească o carte în schimb. Divertismentul popular este un instrument media utilizat pentru a ne schimba perspectivele despre valorile noastre personale și pentru a ne spune cum să gândim și să ne simțim despre probleme.
  • Cumpărați local . Sprijiniți întreprinderile mici locale pentru a ajuta pe ceilalți care luptă pentru independența de sistem. S-ar putea să plătești un pic mai mult decât ai face la magazinul tău mare de cutii, dar singurele persoane care beneficiază de achizițiile făcute în magazinele corporative sunt cele cu cele 7 cifre anuale bonus.
  • Dezvoltați mai multe fluxuri de venituri . Nu puneți toate ouăle într-un singur coș. Figurați mai multe modalități de a aduce venituri. Nu numai că asta te scutește de a fi sclav salarial, dar îți permite să angajezi prieteni sau membri ai familiei. Sunteți mai puțin încurcat în sistem și nu vă supuneți capriciilor corporative. Dacă o afacere eșuează sau devine supusă unor reglementări care să nu mai fie valabile, nu sunteți obligat să vă conformați doar pentru a păstra un acoperiș peste cap. (Aflați mai multe AICI )
  • Spune mulțumiri, dar nu mulțumesc . Nu există nici o mână binevoitoare. Aproape orice este oferit gratuit (în special de către o entitate guvernamentală) are atașamente. Poate există un formular de înregistrare la îndemână pe care trebuie să îl completați. S-ar putea să fiți influențat să votați într-un anumit mod doar pentru a menține freebies-urile. S-ar putea să fiți nevoit să faceți pipi într-o cană la fiecare două săptămâni. Poate că într-o zi va trebui să ai un microcip încastrat în mână. Oricum, acceptând fișe de la cei din „autoritate”, devii privit pentru ei sau ai nevoie de ei, iar cineva care este liber nu este nici privit, nici nevoiaș.
  • Adunați apa . Fie recoltați-l cu butoaie de ploaie, depozitați-l într-un rezervor sau creați o sursă pentru proprietatea dvs. (săpați o fântână, de exemplu.) Apa este viață.
  • Nu luați drumul ușor . PTB le place să seducă oamenii cu simplitate. „Dacă semnați doar această lucrare, va fi mult mai ușor”, spun ei. „Acest cip este pentru confortul dvs.”, vă spun ei. „Renunțând la asta, ne permite să avem grijă de tine și vei fi mult mai în siguranță.” Drumul ușor te duce doar mai repede pe Slave Street. Ia drumul dificil și fii responsabil pentru tine. Nu luați comenzi rapide care vă compromit credințele. Mergeți la instanță să luptați cu un bilet, citiți legile și vă apărați.
  • Știi că orice dai, nu te vei  mai  întoarce niciodată .
  • Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu