Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

miercuri, 3 decembrie 2014

5 chei pentru navigarea matricei ca empath




De Amber Moksha
Thespiritscience.net
Iată-ne. Umanitatea se trezește. Tot mai mulți oameni devin conștienți că ne aflăm în acest lucru numit Matrice.
Deci, pentru a începe să răspundeți la întrebările dvs. ce urmează, ce să faceți, cum să o lăsați? ... Voi împărtăși unde m-am trezit că sunt în procesul de a vedea ce este cu adevărat și cum am reușit să găsesc pacea de-a lungul călătoriei pe acest val de suișuri și coborâșuri, pe dinăuntru, înapoi în față și în sus perspective. , păstrându-mă întreg și sănătos și GRATUIT.
 Este dreptul nostru divin uman de a exprima o putere, o inimă / spirit știind care creează și manifestă tot ceea ce dorim și dorim să experimentăm și să simțim. Există doar o singură lege / multă legătură în care să devii conștient. Este Do No Harm. În primul rând, pentru tine și apoi pentru alții. Aceasta include toată Natura, Animalele și toate lucrurile vii, iar lovitorul este Matricea face parte din toate.
Totul este o parte din noi. L-am creat. Totul.
Numărul cheie 1 este Responsabilitatea. Fiind responsabili pentru tot ce există în viața noastră, responsabili de toate, pentru că suntem creatori ai propriului univers, al vieții noastre.
Numărul cheie 2 este să vezi și să experimentezi bucuria în toate. Oricât de dificil. Tunelul din Val este dur, totuși, uimitor de frumos atunci când ai ochii și urechile deschise pentru a o simți și a vedea Minunea lui și a recunoaște o recunoștință pentru toate.
Numărul cheie 3 este să știi că o vei face prin ea. Spiritul tău este infinit. Îți intră în corp în momentul în care inima ta începe să bată în pântece.
Destul de îndrăzneț, acest efect Mandela nou fanat, pe care mulți oameni îl văd și îl experimentează s-a afișat biblic ca o trecere de la cuvântul Pântec la Matrice. Aș putea explica mai multe despre acest lucru într-un alt articol, dar, deocamdată, a fi concentrat este de o importanță primordială, care mă aduce la:
Numărul cheie 4 care este intenția. Când îți declari intenția pentru orice, o vorbești, o simțiți în ea, o vizualizați și permiteți ca fluxul să vă poarte, atunci sunteți capabili să o creați, să o manifestați în viața voastră.
Viața ta este un cadou pe care ai ales să-l oferi, venind aici în Matricea, prin pântecele mamei tale și experimentează întruparea ta divină aici pe această planetă, Mama Pământ.
Cea mai mare parte a ușurinței pe care am găsit-o în călătoria mea călărind Valul prin Matrică mi-a fost dată prin ființa mea cu AȘA. Eve, Sophia, Gaia, oricum o suni. Aceasta duce la următoarea și cea mai puternică cheie:
Numărul cheie 5 este „Împământare”. Este probabil cea mai valoroasă și literalmente iubire de sine pe care o putem întreprinde în timp ce călărim pe Val. Personal, merg pe picioarele goale, atât cât pot, pe frumoasa bucată de pământ care este casa mea. Este atât de bucuros să simt iarba umedă și noroiul dintre degetele de la picioare.
Așezat pe pământ, cu doar hainele de bumbac pe spate simțind umiditatea, mai ales din roua matinală, este o astfel de comoară și eliberare de curățare din Inima mea.
Permițându-i să-și aducă esența de bază în corpul meu este singurul lucru pe care trebuie să-l facem pentru a vindeca toate emoțiile, durerile și durerile fizice. Ea ne permite să eliberăm toate tensiunile și stresul de traumele lumești și închisorile autoimpuse pe care le simțim și pe care le simțim din această Trezire în Conștientizarea locului în care ne aflăm. Ne împuternicește să stăm ferm și să ne rostogolim cu valul.
Prin aceste chei, putem călări valul prin Matrice, iubind-o, fiind alături de ea, onorând călătoria noastră unică în ea și recunoaștem valoarea noastră personală ca oameni.
Aceștia sunt pașii simpli pe care i-am folosit și doresc să-i împărtășesc, astfel încât, de asemenea, să vă puteți apuca de marginea planetei dvs. de surf și să vă ridicați în fața dreptului vostru divin uman de a vă trăi viața cu o priveliște minunată prin tunelul acestui magnific Val.
Matricea ne împuternicește. Când îl vedem ca fiind acest lucru uimitor pe care l-am creat cu o imaginație colectivă umană și cu o inteligență atât de minunată, putem să ne luăm puternice inimi umane creative și să ne găsim mergând pe acea frumoasă plajă cu nisip auriu, cu apele turcoaz ale Adevărului care curge sub picioarele noastre.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu