Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

marți, 15 octombrie 2013

Cum se șterg atacurile Reptiliene


Uneori, nu tot timpul, puteți șterge atacurile Reptilian, atașamentele și implanturile. Spun uneori pentru că există momente, chiar și pentru mine, care necesită ajutorul altcuiva. În general, asta depinde de cât de repede am observat că ceva a fost oprit, dar, de asemenea, au existat atacuri care vizează în mod special capacitatea mea de a vedea atașamentele asupra mea. Pentru cei mai mulți dintre noi, a vedea și a face lucruri cu noi înșine este mult mai dificil decât a ajuta pe altcineva, așa că, de asemenea, face parte din ea. Acestea fiind spuse, există situații în care pur și simplu nu ai bani sau mijloace pentru a-ți ajuta pe cineva să te ajute. În acest caz, puteți încerca toate lucrurile diferite aici și vedeți dacă vă simțiți mai bine.
O altă notă este că, în general, majoritatea atacurilor din partea diferitelor ființe tind să aibă multe teme comune de utilizare a iluziilor. Realizarea că sunteți aruncat într-o iluzie vă poate ajuta imediat să o spargeți. Aceasta poate fi o simplă iluzie pentru a te face doar să te simți frică să te distragă și să te facă să te simți mai vulnerabil. Dacă poți recunoaște asta imediat, poți supraîncărca cu ușurință.

Apelarea în ajutor

1.)  Arhanghelii . Arhanghelii vor fi cel mai bun pariu pentru ca majoritatea oamenilor să ceară ajutor. Sunt mereu în preajmă și ușor de apelat și vor să te ajute. Mai întâi poți suna în Arhanghelul Mihail și să-i ceri să ajute la oprirea oricăror atacuri. Apoi îi poate cere să înlăture orice implant și atașament. Dacă simțiți că sunteți blocat într-o iluzie sau chiar sunteți atacat în visele voastre, puteți spune în repetate rânduri numele Arhanghelului Mihail încă o dată, până când ajunge la voi și vă poate ajuta.
Arhanghelul Gabriel a fost foarte util pentru mine personal în ultima vreme. Arhanghelul Gabriel este păstrătorul dragonilor. Îl poți chema și cere să-i aducă dragonii pentru a te elibera de tine, de familia ta, de animale de companie, de acasă și de proprietăți. Puneți intenția ca și dvs. și toți să fiți protejați. Acest lucru este foarte puternic și specific m-a ajutat cu un atac la nivel foarte înalt.
Sunt mulți Arhangheli și oamenii sunt atrași de diferiți. Dacă sunteți atrași de un altul, atunci nu ezitați să le sunați pentru a vă ajuta. Puteți chiar să-i numiți pe toți și oricine va fi cel mai potrivit. Puteți apela orice Arhanghel spunând doar „Arhanghelul Mihail, vă rog, veniți să mă ajutați să clarific acest lucru (problema stării)” sau „Apel pe Arhanghelii iubirii și luminii pentru a mă ajuta să mă descurc (problema stării)” Puteți folosi cu adevărat orice cuvânt sentimentul este cel mai potrivit și acest lucru poate fi spus în capul dvs. cu intenție. Nu trebuie să o spuneți cu voce tare, dar puteți, dacă aveți nevoie.
2.)  Pleiadienii . Pleiadienii sunt, de asemenea, minunați pentru a solicita ajutor pentru a face față atacurilor, atașamentelor și implanturilor reptiliene. Puteți spune doar în capul vostru: „Fac apel la Pleiadienii dragostei și luminii doar pentru a veni și a ajuta la înlăturarea atașamentelor, a implanturilor și a-mi șterge proprietatea tuturor reptilienilor.” Din nou, poți doar să-ți spui singur ceea ce ai nevoie, doar să te asiguri că adaugi iubire și lumină doar acolo. Am mai menționat-o, dar pleiadienii au, de asemenea, un grup de tehnologie specializat care se poate ocupa de orice poate fi în tine, care este de o tehnologie superioară decât un implant. De asemenea, vă pot ajuta dacă există dispozitive tehnologice eterice plasate pe casa, proprietatea și mașinile dvs. Acest grup se numește Simious și îi puteți apela în același mod pe care l-ați chema în orice alt grup.
3.) Există și  alte ființe la  care puteți apela și pentru ajutor. Aceste ființe vor fi în general cu o frecvență mai mare. Puteți apela în The Lyrans, Mantis Beings, Blue Avians, Shalanaya (Yahyel) sau Arcturians. Toți sunt capabili să vă ajute și cu atașamente Reptilian. Deci, dacă Arhanghelii și Pleiadienii nu au făcut trucul, puteți încerca să apelați în fiecare dintre aceste grupuri în aceleași moduri și să vedeți că unul dintre ei poate avea grijă de voi.
4.)  Stăpâni ascendenți . Apelează la orice maestru ascendent cu care te simți apropiat sau dorești. Saint Germain, Maica Maria, Kuan Yin, Iisus, Melchizedek, Sanat Kumara, Buddha și orice alt stăpân ascendent. Rugați-i să vă șterge și să vadă dacă asta vă va ajuta.
5.)  YouTube . Există câteva meditații și videoclipuri diferite pe YouTube care pot ajuta la eliminarea atașamentelor și a implanturilor. Puteți să le încercați și să vedeți dacă aveți noroc cu ei. Este posibil să nu le poată obține pe toate, dar chiar dacă puteți obține unele dintre ele, care este fantastic!
Dacă încă nu aveți noroc și aveți un membru al familiei, un prieten sau cineva pe care îl cunoașteți online, puteți încerca să îi solicitați. Acesta este cazul dacă simțiți că sunteți blocat să ajungeți la aceste diferite ființe. Oricine primești să te ajute, le poate solicita să declare că solicită ajutor pentru (numele tău) și le șterge.

Masuri preventive

1.) Puteți preveni atacurile  protejându-vă și utilizând protecții . Una dintre protecțiile de bază este să creezi un vortex de energie albastru / alb în jurul tău doar cu intenție și / sau vizualizare și apoi roagă-l pe Arhanghelul Mihail să-l protejeze din toate părțile. Puteți, de asemenea, să creați doar o bilă de energie și să o puneți în jurul dvs. dacă nu doriți să faceți vortexul.
2.)  Ștergeți-vă energia și reparați-vă aura în  mod regulat. Puteți utiliza energia Violet Flame și să vă imaginați că întreaga dvs. ființă este acoperită în ea și vă transmutați și vă curățați energiile pe scurt. Rugați-l pe Saint Germain să vină și să vă ajute dacă sunteți nou în acest lucru și el o va face. Când faceți acest lucru, puteți pune intenția și / sau vizualiza aura dvs. și puteți pune intenția ca aceasta să fie curățată și orice orificii care sunt în ea sunt reparate și sigilate.
3.)  Utilizarea tutorelor dvs.  care vă stau la dispoziție. Cu toții avem ghiduri spirituale de pază. Unii dintre noi avem mulți dintre ei. Solicitați ca cei mai buni ghizi care să vă ajute să vă protejeze de atacuri să fie alături de voi 24 de ore din 24
Puteți solicita, de asemenea, ghiduri noi! Cereți-vă sinelui superior să vă găsească un nou protector de pază care ar fi cel mai potrivit pentru dvs. în acest moment, dacă simțiți că nu aveți suficientă protecție. De asemenea, oricine poate cere Arhanghelului Gabriel să vă atribuie, propriul vostru dragon! Cat de tare e asta? Puteți să vă adresați Arhanghelului Gabriel și să spuneți „Arhanghel Gabriel, vă rugăm să atribuiți ca unul dintre dragoni dvs. de dragoste și lumină, să fie un paznic 24/7 pentru mine și asta este întotdeauna cu mine.” Dragonul vă va fi atribuit și va fi fie din pământ, foc, apă sau element de aer, în funcție de ceea ce vi se potrivește cel mai bine.
Dacă faci toate aceste lucruri, atunci Arhanghelul Mihail, ghidul tău, și un balaur va fi întotdeauna acolo cu tine pentru a te păzi.
A fi atacat poate fi o experiență cu adevărat înfricoșătoare și știu asta de prima mână. Deși acest articol menționează în mod specific Reptilienii, acestea sunt metodele pe care le puteți utiliza pentru orice atac. Sper că una dintre aceste metode vă poate ajuta dacă nu puteți primi asistență de la cineva.
Iubire și lumină,
Meashenu



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu