Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

luni, 21 ianuarie 2019

A doua rază a iubirii- înțelepciunii

   Această rază înglobează calitatea divină a iubirii și dorinței pentru cunoaștere pură și adevăr absolut. Culoarea ei este de albastru intens profund.
  Persoanele pe această rază sunt foarte iubitoare, permisive, amabile, prietenoase și responsabile.
   Sufletul razei a doua este de obicei un profesor sau un posibil arhitect datorită abilității conceptuale mărite a acestei raze. Acest tip de persoană va avea un tact mărit și previziune. Vor fi ambasadori excelenți, profesori în școli sau profesori universitari.
  Acest tip de persoană va avea abilitatea să impregneze altor persoane adevărul lucrurilor și să-i determine să le vadă ca ei.
 Tipul razei a doua poate fi un artist excelent atâta timp cât vor căuta să predea arta. Această rază este foarte intuitivă. Acest tip nu este imprudent sau impulsiv. Pot fi înceți în acțiune.
  Metoda de apropiere de cale ar veni prin studiul îndeaproape și serios al învățăturilor, până când acestea devin o parte a învățăturilor persoanei, încât nu mai sunt doar o cunoaștere intelectuală, ci mai degrabă o regulă de a trăi spiritual.
 O minte a razei a două ar fi foarte receptivă. Acest tip nu este prea des întâlnit. Un corp emoțional pe raza a doua ar fi pașnic, stabil și matur. Un corp fizic de raza a doua este mai degrabă neobișnuit, deși se vor încarna mai mulți în viitor. Aceste tipuri de corpuri fizice sunt de obicei mici și construite în mod delicat. Sunt foarte rafinate și sensibile.
 Fiecare tip de rază are un aspect superior și unul inferior.

  Persoana de rază a doua de tip inferior ar încerca să câștige cunoaștere pentru scopuri egoiste, și nu pentru serviciul altruist al umanității. Sinele lor inferior le-ar conduce către suspiciune, asprime și indiferență. Sunt de obicei mult prea absorbiți de studiu și au dispreț față de limitarea mentală a celorlalți
.
 Virtuțile lor special sunt calmul, forța, răbdarea, anduranța, iubirea adevărului, loialitatea, inteligența clară și temperamentul senin.

Virtuțile pe care le pot căpăta sunt: iubirea, compasiunea, lipsa de egoism și energia.

  Toate sufletele încarnate pe această planetă sunt conectate la raza a doua, deoarece trăim într-un sistem solar de rază a doua. Raza a doua este raza în care operează Logosul nostru Solar, Helios. Celelalte sisteme solare sunt pe alte raze. Toate celelalte raze sunt subraze ale acestei mărețe raze cosmice. (a doua)
 Lordul Maitreya și Buddha s-au aflat pe raza a doua, că de altfel și majoritatea marilor învățători ai lumii. Dwhal Khul este un învățător de rază a doua, precum este și învățătorul său, Maestrul Kuthumi.

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu