Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

luni, 21 ianuarie 2019

Raza a cincea a minții concrete

   Aceasta este raza științei și cercetării. Persoana pe această rază are un intelect ascuțit și mare exactitate în detaliu. Această rază este foarte conectată cu corpul mental.
  Mulți oameni, în acest moment din istoria noatră sunt blocați în câmpul mental și nu și-au dat voie să se deschidă către intuiție și corpul sufletului. Acesta este un pericol al acestui tip de rază.
   A fi prea blocat în minte împiedică persoana să fie interesată de studii ezoterice. O dată ce tipul de rază cinci se deschide către calea spirituală și studiile din această zonă, sunt capabili să le înțeleagă mult mai bine decât unele din celelalte tipuri de raze.
  Raza a cincea este foarte importantă pentru Pământ în aceste timpuri. Persoanele care sunt mai emoționale au tendința să fie tăiate de la energia acestei raze. Nu au învățat cum să folosească această energie pentru a-și echilibra corpul emoțional. Pe de altă parte, tipul de rază cinci trebuie să învețe cum să-și liniștească uneori mintea. De aceea meditația este foarte importantă pentru acest tip.   Culoarea acestei raze este portocaliu.
 Tipul de rază cinci este foarte sincer și plin de cunoaștere și fapte. Pericolul pentru raza a cincea este să nu devină prea pedant și prea concentrat pe detaliile cele mai triviale. Este raza marelui chimist, electricianului practic, inginerului de prima mână, marelui chirurg sau a șefului vreunui departament tehnic special.
  Un artist pe această rază este foarte rar (prea științific). Abordarea razei a cincea a căii spirituale este prin cercetare științifică, împinsă la concluzii finale. Aceste tip de persoană poate avea încredere până în adâncul unui lucru, care este un fel de dar personal.
 O minte de rază cinci poate avea încredere în orice experiență în care se învață și să scoată din această esența.
  Raza a treia are o minte excelentă, dar nu are abilitatea să pătrundă în esența și sâmburele lucrurilor precum persoana de raza cinci.
  Oriunde este  energie de  cinci, vor fi multe biserici new age. Aceste biserici  conectate cu mișcarea „noua gandire” care este o forță razei a cincea. .
   Speranța ierarhiei este o enormă cantitate de energie de raza cinci aflată acum pe planetă să conducă oamenii în inima și esența lucrurilor, care este în  cele din urmă sufletul și spiritul.
  În sensul acesta a cincea rază ajută să focuseze new age-ul
   Raza a cincea pune concentrarea minții acolo, iar raza a șaptea și razele superioare o înrădăcinează   și determină activitatea.
   O altă calitate în modelul razei a cincea, de care mulți oameni nu sunt conștienți, este iubirea  necondiționată.
  Aceasta, deoarece raza a cincea accesează corpul mental superior care este tărâmul sufletului. Raza a cincea ajută în procesul de găsire a echibrului și integrării în psihic.

 Virtuțile speciale ale tipului razei a cincea sunt: bunul simț, dreptatea, afirmațiile exacte, independența, intelectul ascuțit.

  Viciile razei a cincea sunt: critică aspră, îngustimea, aroganța, temperamentul neiertător, lipsa simpatiei, a respectului și prejudecata.

Virtuțile care pot fi însușite sunt: respectul, devoțiunea, simpatia, iubirea și mintea deschisă.

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu