Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

marți, 28 aprilie 2020

Nu este nimic în neregulă cu oamenii care nu sunt treji din punct de vedere spiritual



  Este dificil pentru o persoană care este trează spiritual și care VEDE lucruri/ adevăruri pe care cei din jur nu le văd, să tacă și să-și vadă de treaba ei, să nu se amestece în treaba altora, să nu încerce să-i trezească pe alții, să nu tragă de ei pentru a-i face să vadă niște lucruri pe care ei nu le văd și care le fac viața mult mai grea. Îți trebuie timp să înveți să nu te amesteci în treaba altora, să înțelegi cu adevărat că totul este în regulă exact așa cum este, că totul este așa cum este cu un scop/sens.
Nu este nimic în neregulă cu oamenii care nu sunt treji din punct de vedere spiritual. Nu este nimic în neregulă cu faptul că ei cred ceea ce cred; ei cred acele lucruri fiindcă acela este nivelul lor de Conștiință.
Noi credem că știm mai bine ce este spre binele lor, pentru că înțelegem mai multe decât ei; avem senzația că noi avem dreptate și ei greșesc. Nu e așa.
Treaba noastră, ca oameni care ascensionează la modul conștient, este să înțelegem că totul este bine așa cum este, că fiecare are Calea lui și că este necesar să respectăm/onorăm această Cale și alegerile fiecăruia.
Treaba noastră este să înțelegem că suntem Cei care arată Calea prin propriul exemplu, prin modul în care trăim, prin modul în care ne comportăm, nu prin a le da indicații altora în legătură cu ce „trebuie” să facă.
Nu este treaba noastră să-i trezim pe alții - oamenii se vor trezi în mod natural atunci când le va veni vremea să se trezească, nu este cazul să forțăm noi nimic.
Și știu că e dificil să taci și să-ți vezi de treaba ta când vezi niște lucruri pe care celalalt nu le vede și știi niște lucruri care l-ar putea ajuta; noi am vrea să-i ajutăm pe toți, să le fie mai bine tuturor. Însă nu poți ajuta un om care nu crede că are nevoie de ajutor, nu poți obliga un om să vadă niște adevăruri pe care el nu este pregătit să le vadă/accepte.
Ca atare, taci și îți vezi de treaba ta, iar dacă acel om vine la tine și îți cere părerea, poți să-i spui ceea ce crezi, fiindcă este deschis ca măcar să audă ce ai de zis.
Nu are niciun rost să insiști în a-i spune unui om un lucru pe care el nu este pregătit să îl vadă/ accepte/ recunoască sau să încerci să-i dovedești că e așa cum zici tu; nu vei face decât să ajungi la conflict. Nu te certa cu alții, încercând să le deschizi ochii, când ei nu vor să deschidă ochii."
(Lorie Ladd)
Traducerea: Dan Mihaela


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu