Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

miercuri, 15 februarie 2017

Reptilienii ( locul patru al puterii )


Mai multe detalii despre reptilieni aici

Caracteristici :

Reptilienii sunt niste fiinte de origine extraterestra, aflate foarte jos pe scara evolutiei, care se afla si pe planeta noastra de mii de ani. Ei sunt descrisi ca fiind monstruosi, uneori avand solzi în loc de piele si avand un aspect de reptile, serpi, balauri, dragoni. Reptilienii încearca sa traiasca ca paraziti, în simbioza cu fiintele umane. Nu sunt capabili sa aibă sentimente, de aceea ei se hranesc cu cele umane, însa cu cele inferioare (frica, manie, ura, suferinta, durere).

Acesti reptilieni-demoni traiesc de obicei într-o dimensiune paralela lumii noastre fizice, dar exista si unii care traiesc chiar printre noi, pe aceasta planeta, avand forme umane. Pentru a-si putea mentine forma fizica umana, ei au nevoie sa consume sange uman. Insa în ultimii ani, datorita cresterii frecventei de vibratie a planetei noastre, reptilienilor le este tot mai dificil sa-si mentina forma fizica, umana. Asa se face ca au aparut celebrele schimbari de forma (shift-shape) în care, în unele momente, unii „oameni” se transforma partial sau total în creaturi hidoase. In anii ce vor urma, vom asista tot mai mult la astfel de schimbari de forma. Reptilienii sunt constienti de faptul ca nu îsi vor mai putea pastra forma umana si de aceea, prin supusii lor francmasoni încearca sa pregateasca terenul, obisnuindu-i pe oameni cu acest lucru (vezi emisiunile Discovery despre extraterestri). Ei încearca acum sa faca public faptul ca exista de mii de ani pe planeta noastra si ca s-au implicat în mersul istoriei, ceea ce este adevarat, însa vrand sa ne pacaleasca ca s-ar fi implicat într-un sens benefic, explicand aceasta prin diverse sofisme.

Aceasta rasa se numara printre putinele de a caror existenta aproape toti entuziastii fenomenului sunt convinsi, dar ale caror origini nasc dezbateri aprinse. Cine sunt, de unde vin si care le este misiunea? Multe subcategorii de extraterestrii sunt incadrate ca fiind de provenienta reptiliana. Unii dintre cei mai titrati sunt Draconienii sau Dracos, care ar proveni din sistemul solar Alpha Draconis. De fapt, si-ar fi format colonii acolo, dar proclama Pamantul ca fiind planeta lor de bastina. Unii chiar cred ca Terra le-ar apartine originar, in timp ce altii sunt de parere ca reptilienii au inseminat aceasta planeta si vad in noi proprietatea lor biologica. Indiferent de situatie, ii percep pe oameni ca inferiori. Sunt o rasa veche, daca nu chiar primordiala, fiind cruzi si abili. Escaladand subiectul, miturile spun ca reptilienii isi pot schimba forma, simuland aspectul uman. De aici, mai e un pas pana la inchegarea unor comunitati intregi adepte ale teoriei ca acesti extraterestri ne conduc in secret lumea, chiar de sub ochii noștri .

Tot fiinte reptiliene mai sunt si Nagas, conform legendelor hinduse, care le asociaza cu "Lumea Serpilor", un sistem cavernos cu mai multe niveluri, de sub coastele sud-vestice himalayene: lacasul Naga. ( Shambala ? Nota mea )

Sursa : internet .















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu