Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

marți, 23 septembrie 2014

9 modalități de a vă proteja de energiile negative



Anna Hunt, Staff Writer
Waking Times
Ți se pare că epuizant să te afli în preajma oamenilor stresați sau negativi? Ați părăsit vreodată o situație dramatică epuizată, chiar dacă nu ați fost implicat personal? Pentru majoritatea oamenilor, răspunsul este da. Acest lucru se datorează faptului că absorbim constant energiile obiectelor și oamenilor din jurul nostru. Gândurile, emoțiile și cuvintele celorlalți oameni pot avea un impact profund asupra psihicului și bunăstării noastre fizice. La fel cum petrecerea timpului în natură sau lucrul într-o grădină poate reduce stresul și ne poate îmbunătăți starea de spirit, atunci când sunteți într-un loc aglomerat, veți atrage energiile oamenilor din jurul vostru , indiferent dacă îl simți sau nu.
Iată câteva instrumente care vă ajută să vă eliminați energia negativă și să creați un „scut” care să vă păstreze energia personală și să vă păstrați psihicul de impactul altor persoane și de situațiile negative.

1. Cristale

Este obișnuit ca oamenii să fie sceptici în ceea ce privește puterea de vindecare a cristalelor, dar ar trebui doar să apelezi la știință și tehnologie pentru a găsi dovada că cristalele sunt obiecte cu efect măsurabil. Cristalele sunt utilizate în multe obiecte pe care le folosim în fiecare zi, inclusiv siliciu, care este utilizat în toate computerele și telefoanele mobile și LCD-urile, și cuarțul, un material de silicat utilizat în ceasuri și ceasuri pentru reglarea timpului. Atunci când aveți în vedere toate aceste aplicații, efectul cristalelor asupra energiilor exterioare este incontestabil.
Multe cristale, în special cele de culoare închisă, cum ar fi onixul negru , obsidianul , ametistul , fluoritul și ochiul tigrilor , resping energiile negative și îți vor curăța aura . Prezența cristalelor poate atenua, de asemenea, stresul, poate stimula creativitatea și poate contribui la vindecarea și ridicarea nivelului conștiinței. Este important să vă amintiți că lucrul cu cristale are mult de-a face cu intențiile și deschiderea dvs. de a permite cristalului să funcționeze.

2. Smudging Sage

Tradiția autohtonă nord-americană de a smulge prin arderea mănunchiurilor de salvie albă a fost folosită de generații pentru a elimina energia neagră și negativă din corp și spirit. Cu intenția și respectul corect, procesul de confuzie vă poate ajuta să vă curățați câmpul energetic, chiar dacă nu sunteți conștienți de probleme. Fumatul te poate ajuta să limpezi sentimentele reziduale în ceea ce privește o situație trecută, emoții negative, cum ar fi furia și teama, care persistă după un eveniment sau interacțiune, tensiune și stres resimțite psihic sau fizic, precum și energiile dăunătoare ale altor oameni care s-au atras. la psihicul tău. Smudging-ul este o modalitate relaxantă de a-ți recăpăta compoziția și de a-ți conștientiza recenta după ce ai întâmpinat suferință.

3. Uleiuri esențiale

Utilizarea proprietăților naturale de vindecare ale uleiurilor esențiale a devenit mai populară, deoarece oamenii își dau seama de limitările și efectele secundare dăunătoare ale unor modalități de vindecare moderne. Uleiurile esențiale, cum ar fi lemnul de santal , niaouli și smirna au toate proprietățile de curățare foarte puternice și au un miros minunat. Simțul olfactiv este mai strâns legat de sistemul nostru emoțional decât oricare dintre celelalte simțuri, iar prin utilizarea uleiurilor esențiale se creează o legătură între stările psihice sănătoase și prezența fizică a acum.
Atunci când folosiți uleiuri esențiale este important să inhalați doar aroma uleiului, direct sau utilizând și difuzor de ulei (care poate fi foarte util atunci când curățați și protejați un spațiu mai mare sau mai multe persoane). În plus, puteți plasa o picătură de ulei în câteva puncte specifice în jurul capului, cum ar fi partea din spate a gâtului, coroana capului și mijlocul sprâncenelor.

4. Tămâie

Similar cu fumul de salvie și uleiurile esențiale difuze, tămâia este cunoscută pentru proprietățile sale de purificare și curățare. Tămâia ar putea să nu fie cea mai bună opțiune dacă trebuie să vă feriți de atacuri psihice atunci când sunteți în public, dar este un instrument excelent pentru a utiliza când vă adunați cu ceilalți și pentru a curăța energiile negative și învechite din jurul spațiilor dvs. de locuit. Asigurați-vă că folosiți tămâie naturală cu ulei esențial, cum ar fi Nag Champa  și Tibetele de tămâie , care nu au parfumuri toxice sau artificiale.

5. Folosind meditația de lumină albă

Știința continuă să demonstreze că meditația este o practică puternică de vindecare . Puteți utiliza o meditație foarte ușoară și scurtă pentru a vă proteja de atacurile psihice. În timpul unei astfel de meditații, închideți ochii, calmați respirația și apoi imaginați-vă în ochiul minții o lumină albă strălucitoare care formează un scut protector în jurul corpului și oricărei alte persoane sau obiecte pe care doriți să le protejați. Depinde de tine cât timp ții ochii închiși și cât de luminos va crește lumina ta, iar pe măsură ce deschizi ochii continuă cu meditația, având încredere că lumina ta albă va continua să te înconjoare, să vă protejeze și să vă mângâie.

6. Curățarea dușului sau a băii

Acțiunea fizică de a face un duș sau o baie, cu intenția potrivită setată în mintea ta, poate ajuta la spălarea energiei negative. Similar cu meditația luminii albe, imaginează-ți toată energia negativă ridicând fiecare parte a corpului în timp ce te scufundați în baie sau în timp ce apa de duș îți lovește pielea. Băile permit, de asemenea, utilizarea uleiurilor esențiale, sare Epsom, cristale și petale de flori, pentru o vindecare suplimentară.
După ce ați finalizat curățarea în apă, aplicați uleiuri esențiale pe pielea uscată. Puteți utiliza unele dintre uleiurile menționate mai sus sau alte uleiuri calmante care beneficiază pielea, cum ar fi lavanda sau ylang ylang . Amestecarea câtorva picături de ulei esențial în loțiunea preferată sau cu uleiul de nucă de nucă de cocos este o opțiune frumoasă.

7. Mantras

Cuvintele, chiar dacă vorbite doar în mintea ta, au un efect puternic în crearea realității tale . Atunci când sunt rostite cu voce tare, cuvintele și sunetele pot avea un efect și mai profund, deoarece creează vibrații care interacționează cu corpul vostru energetic, ajutându-l să cadă în armonie sau dizarmonie.
Cântarea în mod repetat a următoarelor mantre vă poate ajuta să vă curățați de energie negativă:
  • KRIM (pronunțat „kreem”) - folosit pentru a stimula chakrele inferioare ale corpului și pentru a începe purificarea corpului.
  • HUM (pronunțat „hoom”) - Folosit pentru a descompune negativitatea și a răspândi pozitivitatea și vitalitatea prin corp.
  • LAM (pronunțat „lam”) - Folosit pentru curățarea impurităților care s-au adunat în corpul tău și pentru a elimina orice blocaj de energie, împiedicând ca prana ta să curgă liber prin toate canalele tale de energie.
De asemenea, îți poți crea propria mantră cu fraze și cuvinte care rezonează cu tine și te vor ajuta să arunci toată negativitatea. O altă opțiune este practicarea unei meditații amabile de bunătate iubitoare Metta, care va elibera un val de pozitivitate care poate fi extrem de vindecător. Vezi exemplul de mai jos.
Metta-meditație

8. Sunete

Asemănător mantrelor de scandare, sunetele soneriei, clopotelor și gongurilor au fost utilizate în practici precum yoga pentru a risipi spiritele negative. În lumea modernă, carnea de vânt este cunoscută pentru efectul lor relaxant asupra unei persoane. Vibrațiile create de sunetele soneriei și clopotelor rezonează prin aer, rupând energii stagnante și negative. De asemenea, îți vibrează corpul energetic și te atacă la diferite frecvențe, întărindu-ți psihicul și puterea spirituală.

9. Amulete

Amuletele, trinketele și talismanele, cu scopul specific de a proteja spiritul uman, sunt cele mai frecvente în tradițiile religioase, inclusiv elemente precum crucea și rozariul creștin și hamsa musulmană. Se crede că aceste tipuri de simboluri dețin o mare putere, dar similare cu cristalele, acestea reacționează în intențiile tale. Dacă credeți că un articol nu are valoare, atunci nu vă va oferi nicio protecție.
Despre autor
Anna Hunt  este un scriitor de personal pentru  WakingTimes.com  și un antreprenor cu o experiență de peste un deceniu în cercetare și scriere editorială. Ea și soțul ei au la dispoziție un magazin online de pregătire la  www.offgridoutpost.com , care oferă mâncăruri stocabile fără modificări genetice și truse de urgență. Anna este, de asemenea, un instructor de yoga Hatha certificat. Îi place să crească copiii și să fie o voce pentru sănătatea și bunăstarea umană optime. Citiți mai multe dintre articolele sale excelente  aici .
Acest articol este oferit sub licență Creative Commons. Este în regulă să o republici oriunde, atâta timp cât bio-atribuția este inclusă și toate legăturile rămân intacte



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu