Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

duminică, 18 octombrie 2015

Militarii umani de pe Terra .

 


“Militarii sunt în mare parte soldați din al doilea război mondial , ei au fost recrutați de ET și sunt controlați de aceștia , o parte din ei sunt hibrizi .
Dețin tehnica de călătorie temporală primită de la ET .

Se deplasează cu un fel de elicopter fără elice care nu face zgomot , cu care pot pătrunde sau pot să se deplaseze prin materie , de exemplu în pământ , cu el se pot deplasa și pe axa temporală .
Dețin baze în diferite zone pe pământ unde își duc răpiții inclusiv în alt punct temporal .

Din anumite surse se pare că cei mai mulți vorbesc limba franceză .

-militarii sunt îmbrăcați cu tonalități diferite de verde .

-este o ierarhie și pentru militari. Sunt unii care nu văd niciodată extratereștrii. Vreau să spun că cineva mă ia din cameră și mă însoțește la un alt militar, care mă însoțește la alt militar, care mă duce la extraterestru, iar acesta din urmă (militarul), la rândul său, nu poate merge peste tot. Primul militar nu cunoaște identitatea celui de-al treilea și tot așa. Militarul cu bască, în general, este brunet cu ochii închiși la culoare. Nu vorbesc între ei în italiană, iar eu nu înțeleg nimic din ceea ce își spun în momentul în care mă predau unul altuia. Dar cred că este un tip de militar care este mai important. Adică: sunt militari care cred despre ei că sunt mai importanți. Cei care însoțesc au doar acel tip funcție, ca un loc de muncă. Însă sunt și alții, care cred că sunt mai importanți (bineînțeles că în realitate valoarea lor este egală cu zero). Probabil că nici măcar nu sunt militari, dar sunt tereștri care îndeplinesc niște sarcini importante. Am un tablou un pic ciudat în fața ochilor, și, dacă ar trebui să fac o ierarhie a ființelor umane "rele" aliate cu extratereștri, acesta ar arăta așa:

● militarii care te însoțesc la alți militari

● cei care te duc la extraterestru

● cei care fac proiecte pentru militarii care servesc de aproape o anumită categorie de tereștri (poate șefi de stat), care cred că se sunt într-o poziție "aproape" de egalitate cu extratereștri.

Cred că militarii ce răpesc ființa umană sunt:

● Cei care te duc la extraterestru, pentru că vor să știe ce îți fac extratereștrii

● Cei care te duc la alți militari, pentru că și ei ar vrea să știe ce li se face
răpiților.

● Și cred că te răpesc și cei care sunt imediat sub guvernanți, pentru că vor să știe dacă extratereștrii le spun adevărul.

Nu știu, uneori este ciudat, deoarece simt această bază, această situație, în mod foarte real, ca și când aș trăi-o în timp ce ți-o scriu.

Militarii și gradele acestora parcă ar fi măsurate în funcție de etaje: cu cât poți coborî mai mult în interiorul bazei, ceea ce înseamnă și să ai acces la informații despre experimente, cu atât mai mult ești un militar mai important (dacă mă pot exprima așa). Pe coridor, pe lângă militari, din când în când mai trece și un extraterestru, care, dacă nu mă înșel, este Lăcusta. “



"-militarii sunt constrânși să practice o hipnoză chimică, utilizând medicamente psihotrope foarte grele, care produc stări de conștiință alterată, dar întunecă mintea, făcând-o incapabilă să furnizeze răspunsuri logice și sigure.Hipnoza clasică cere consimțirea voluntară a subiectului de a răspunde la întrebările care îi sunt puse în starea de transă hipnotică. Când această voință de a răspunde nu există, militarului nu-i rămâne decât să încerce o hipnoză chimică, cu rezultatul de a ameți subiectul până când acesta devine incapabil să răspundă rațional.

Din acest punct de vedere militarii se află într-un cerc vicios. Cu alte cuvinte, faptul că ei nu au Suflet nu le permite să vorbească cu Sufletul răpitului și orice persoană cu Suflet nu ar fi niciodată acel tip de militar și cu atât mai puțin un politician intrigant.

De altfel, de-acum este clar că militarii aliați cu extratereștrii vor fi primii care vor fi eliminați, dacă și când extratereștrii vor fi preluat definitiv puterea pe această planetă, așa cum au afirmat și interferențele extraterestre (MEA, Lux și Șase degete) în timpul hipnozelor efectuate pe răpiții pe care i-am studiat." prof. Corrado Malanga

"...Militarii sunt aliaţi cu diferitele forţe extraterestre. Se vedea în hipnoze că militarii care vorbeau engleză apăreau cu extraterestrul Şarpe, militarii care vorbeau israeliană apăreau cu extraterestrul Călugăriţă ( insecta ), iar cei care vorbeau franceză apărea cu extraterestrul pe care noi îl numisem blondul cu cinci degete ( francezii colaborează cu ET din anul 1863 , vezi Sesiunea de hipnoza 03 ). Era mereu aşa. Nu apăreau niciodată altfel. Nu este nicio posibilitate. Militarii care vorbesc arabă aveau de-a face cu extraterestrul blondul cu şase degete, adică Ringhio, adică cel cu cioc şi cu ochiul acela în frunte şi cu bărbia aia alungită (Horus-Ra). Adică, ăştia cumva şi-au împărţit lumea. Deci, nu pentru că militarul israelian, ci pentru că şi militarul israelian…" prof.Corrado Malanga vorbeste despre Mauro Biglino



Prof.Corrado Malanga vorbeste despre Mauro Biglino



Sesiune hipnoză nr 04. Militarii. Corrado Malanga




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu