Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

luni, 14 septembrie 2015

Cum să opriți atacurile și bolile prin ștergerea energiilor și entităților negative




Pe măsură ce continuăm să se topească și să trecem prin a patra dimensiune pe mai multe niveluri diferite, forțele întunecate devin mai disperate de surse de energie, sau ceea ce a fost numit „loosh”. Majoritatea atacurilor energetice au scopul de a declanșa răspunsuri emoționale negative pentru acest slăbiciun, iar altele sunt forme de gândire create de sine. O parte din „lucrarea” spirituală este să te limpezi pe tine și casa ta de energii și entități negative în timp ce înveți să te deconectezi de la matrice.
Matricea este un program computerizat binar interactiv care este o suprapunere deasupra matricei organice de pe 5d Earth. Scopul său este de a bloca oamenii într-o sursă perpetuă de energie pentru ființele de dimensiunea a 4-a, care au fost prinse aici de Federație în timpul războaielor cosmice. Deoarece aceste ființe prinse nu sunt conectate la Sursa prin inimile lor, au fost forțate să găsească o altă sursă de energie pentru a supraviețui. Aceștia au putut să intre în sistemul matricial de pe pământ, prin lună, pentru a oferi o țară minunată iluzorie a modalităților de a ataca oamenii și de a determina oamenii să se atace pe ei înșiși, precum și pe alții. Principalele lor metode sunt câmpurile vibraționale de frică, ștergerea memoriei, acordarea energică cu entități astrale, implanturi și diverse tehnologii, controlul minții, atașamentele de spirit ale autostopului și programarea de sabotaj provocată de sine.
Clipuri de hipnoterapie ale lui Alba Weinman pe YouTubeau dovedit că formele de gândire negative impuse de sine pot provoca blocaje energetice și boli. În condiții de hipnoză, Alba își duce clienții într-o stare în care sinele conștient sau ego-ul își ocupă un loc din spate și eul super, subconștient, superior sau Source este în față și este capabil să identifice și să curețe energiile și entitățile din corp. Trauma emoțională este de obicei cauza „monstruului” creat de sine, care se află în corpul astral și se manifestă de obicei într-un mod fizic în realitatea clientului. Uneori, cauza durerii fizice se datorează faptului că clientul transportă un autostop într-un anumit organ sau loc din corp. Un autostop este un spirit Pământ (unul care a murit, dar a rămas în planul vibrațional inferior al Pământului) care a fost atras de client din cauza unei dependențe similare sau din motive karmice. Alba are o echipă de ființe ușoare care ajută la detașarea acestor autostopiști. De asemenea, ajută clientul să-și asume energiile negative create și să le transmită în ceva util și vibrațional ridicat, cum ar fi iertarea, iubirea și răbdarea.
Opera lui Alba este un exemplu al modului în care învățăm să identificăm cauzele gândurilor, acțiunilor și cuvintelor noastre negative. Ne aflăm într-un Univers al polarității, și atrage ca și. Gândurile periculoase cu vibrații joase sunt cauzate de câmpul vibrațional scăzut în care trăim, care este cauzat de ființele întunecate care controlează se suprapun și controlează realitatea noastră. Unii spun că la un nivel superior, noi, ca colectiv, am creat chiar ființele întunecate în același mod perpetuu.
Unul dintre lucrurile principale pe care le înveți la începuturile filozofiilor spirituale și metafizice este să îți ridici frecvența vibrațională. Singurul motiv pentru care suntem prinși într-o perpetuă stare de negativitate este că nu ni se spune ce anume îi provoacă și cum să evadăm. Există multe metode și acțiuni pe care le puteți întreprinde pentru a vă curăța, acasă și pentru a vă ridica vibrația din frecvența matricei de suprapunere. Cei care au abilități clarvăzătoare au un timp mai ușor decât cei care nu pot vedea în stratul astral. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor sunt capabili să simtă și să știe când ceva nu este corect și când câmpul lor energetic este în afara echilibrului.
Iată câteva modalități de a opri atacurile energetice și de a elimina energia și entitățile negative negative:
  1. Stabiliți o conexiune cu sinele dvs. superior în afara suprapunerii matricei a treia dimensiune. Puteți, de asemenea, să depășiți acest lucru și să vă conectați cu sursa (monada) și sursa. Ele nu sunt de fapt separate, dar fiecare conștiință are răspunsuri și ajutor care ar fi mai potrivite pentru fiecare strat al realității. De exemplu, o conștiință de frecvență sursă poate nici nu crede că există o problemă aici, deoarece a creat totul, inclusiv întunericul!
  2. Asigură-ți echipa de îndrumare și roagă-ți sinele superior să elibereze ghiduri care nu sunt 100% din lumina sursă pură. Înlocuiți-vă cu ghiduri care au cele mai mari interese și cele mai bune interese pentru a vă ajuta să ieșiți din această suprapunere matricială negativă.
  3. Afirmați-vă suveranitatea ca ființă sursă și cereți ca orice lucru care nu este în cel mai bun și cel mai bun bun și să nu fie 100% lumină sursă pură să nu fie lăsat să vă atace, să intre în câmpul auric, să vă atașeze, să vă sifoneze energia, să intre acasă sau cauzează suprapuneri și iluzii prin șmecherie și sabotaj autoimpus.
  4. Cereți o ștergere a tuturor blestemelor, vrăjilor și a săgeților energice care ar putea fi aruncate de alți oameni.
  5. Cereți-vă echipei de îndrumare să vă șterge câmpurile de energie fizică, emoțională, mentală, spirituală și eterică și imaginați-vă că sunt cuprinși de aur pur în timp ce lumina și iubirea. Cereți clarificare în toate calendarul trecut, prezent și viitor și pe Pământurile paralele.
  6. Ștergeți-vă portalurile de energie (chakrele). Unii oameni învață să-i închidă și să se bazeze pe punctele naturale dantiene din al treilea ochi, inimă și zone sacre. Dacă nu închideți chakrele, va trebui să le ștergeți în fiecare zi și să deconectați orice încercați să le conectați continuu. Odată ce aflați diferența în modul în care vă simțiți cu faptul că aveți chakrele deschise și vulnerabile față de faptul că le aveți închise, puteți decide ce funcționează cel mai bine pentru dvs. în viitor.
  7. Cereți protecție în timp ce vă parcurgeți calea și imaginați-vă un ou auriu care vă înconjoară aura care permite ieșirea și pătrunderea iubirii, dar nimic negativ sau dăunător să intre. Dacă doriți, puteți adăuga oglinzi la exterior, astfel încât să reflecte ceva negativ înapoi expeditorului.
  8. Ia băi cu sare. Conectați-vă cu îndrumarea dvs., cereți sărea și apa pentru curățare și dați recunoștință. Îmi place cel mai bine sarea roz de Himalaya. Dacă aveți doar un duș disponibil, imaginați-vă apa ca energia sursă pură de aur care se încadrează în jurul vostru, curățându-vă și hrănindu-vă.
  9. Deconectați-vă de persoanele negative și de relațiile care nu vă mai servesc. Tăiați ușor cablurile de energie și trimiteți-le înapoi cu drag la origine. Au recunoștință pentru toate experiențele de relație, pentru că toți au avut un cadou. Fii atent la partenerii tăi sexuali și la vibrațiile sau atașamentele lor.
  10. Revocați toate contractele care nu vă mai servesc. Vezi acest articol sau ACEST interviu pe care l-am făcut cu Cameron Day.
  11. Participă la energia casei tale, deoarece casa ta este o reflectare a ceea ce este în interiorul tău. Ardeți salvie cu o mantră de intenție ca doar cei care sunt 100% adevărați Sursă lumină și dragoste și cu cele mai înalte și cele mai bune intenții în minte să fie lăsați să vă ocupe casa (mașină, muncă etc.). Închideți portalurile negative și curățați camera punând sare în perimetru sau colțuri și ferestre timp de 24 de ore, apoi aspirați-o sau îndepărtați-o după 24 de ore și aruncați-o afară. Curățați și îndepărtați casa, îndepărtați dezordine și lucruri materiale care vă cântăresc. Cultiva plante vii în interior și deschide perdelele și ferestrele, permițând aerul proaspăt și lumina soarelui. Joacă muzică frumoasă, folosește boluri, cântec și / sau gonguri.
  12. Fii conștient și responsabil pentru gândurile, cuvintele și acțiunile tale și realizează că atragi ceea ce pui. Amintiți-vă că vă creați realitatea locală și că colectiv creăm realitatea mai mare, deși una distorsionată.
  13. Accesați un vindecător de energie, un hipnoterapeut, un medic QHHT sau BQH . Consultați o listă de vindecători de încredere din zona dvs. AICI . Este posibil să doriți să eliminați implantul dacă sunteți ghidați, care include tehnologii. Totuși, creșterea frecvenței vibraționale face ca toate implanturile și tehnologiile să fie inutile.
  14. Purtați cristale de shungit, onix sau obsidian care sunt șterse și programate pentru a oferi protecție câmpului vostru auric. Păstrați orgonit, selenit, cuarț și alte cristale de curățare în jurul casei.
  15. Abțineți-vă de la alcool, droguri, zahăr alb rafinat, țigări și alimente OMG, care sunt proiectate pentru a provoca dependențe și rupe și lacrimi ale aurului.
  16. Faceți-vă munca de sine emoțională. De multe ori, acesta este singurul lucru pe care îl evităm este să ne uităm la noi înșine și la cine crede că este ego-ul nostru. Această lucrare implică să ne simțim în mod conștient în copilul nostru rănit sau amintirile suprimate de victimă și să permitem ca emoțiile să iasă la suprafață pentru a putea fi recunoscute. Puteți solicita echipei de îndrumare să vă arate în meditație / contemplare situațiile care au provocat energia și să le lăsați să o ia de la tine în timp ce o așezi într-o bulă și o trimiteți. De asemenea, puteți scrie ceea ce simțiți și ardeți sau puteți utiliza metode precum codul Emoție  , atingerea EFT, accesarea terapiei BAR sau altele similare.
  17. Evaluează cum te simți în fiecare zi. Dacă sunteți deprimat sau bolnav, lucrați la creșterea frecvenței vibraționale. Există multe articole și videoclipuri grozave care vă pot ajuta metodele pentru a face acest lucru. Mențineți energia în mișcare în corpul dvs. (exerciții fizice ușoare etc.) și mențineți energia din casa dvs. mișcată și curată.
  18. Ferește-te de oamenii care îi conduc pe ceilalți în practici de lumină falsă, cum ar fi meditațiile de grup și vindecările false de energie care creează de fapt mai multe atașamente. De multe ori nu știu că sunt folosite. Alteori, aceștia sunt oamenii care folosesc magia neagră, vă spun că au toate răspunsurile, amenință că veți suferi dacă vă deconectați din învățăturile lor și percepeți sume exorbitante de bani (de exemplu, 1.000 de dolari). Aveți toate cunoștințele și abilitatea de a face această lucrare în voi înșivă.
De multe ori această călătorie este o luptă mentală. Începi să te întrebi dacă gândurile tale negative sunt ale tale sau ai prea multe voci sau gânduri în cap. Pe măsură ce îți crești conștiința și frecvența, pornești clopotele de alarmă automate în matrice și devii mai mult o țintă pentru ca ființele astrale să se alăture asupra ta. Singurul lucru care te ține închis într-o frecvență negativă este credința și programarea că nu ești suficient de puternic, iar trucul ulterior care te obligă să-ți creezi realitatea formează un loc de frică și nu o frecvență a iubirii. Lipsa de informații despre locul în care vă aflați, de ce sunteți aici și cine sunteți ca parte a sursei care experimentează dualitatea și polaritatea este modul în care execută trucul.
La început, de multe ori avem nevoie de ajutor în lumini de la alții care au parcurs calea înaintea noastră, pentru că suntem atât de suprapuse de lucruri care nu putem găsi ieșirea. Obține o întreținere mai ușoară și este necesară o întreținere regulată până când ieșiți efectiv prin deconectarea de la suprapunerea matricei de control. Tehnicile avansate de ștergere și stăpânirea implică apoi o rundă de deconectare, studierea comportamentelor și crearea ta și sărituri înapoi în matrice pentru a exersa gloanțe de evitare. Apoi săriți, să vă vindecați rănile și săriți din nou înapoi până când porniți în sfârșit domeniului dvs. de drept să existe fără control și să învățați să vă mențineți frecvențele înalte, fără a cădea în capcane.
Clarificarea energetică nu se întâmplă peste noapte, dar veștile bune sunt că, pe măsură ce tot mai multe drumuri de drumuri au făcut munca de sine, grilajele și curățarea și echilibrarea Pământului, au înlesnit pentru alții să treacă mai repede prin lumini. Primim, de asemenea, valuri de energie din ce în ce mai mari, care curăță tărâmul astral și tot ceea ce există pe planetă.
Despre autoare : Michelle Walling, CHLC este un antrenor holistic pentru viață , vorbitor public internațional, scriitor, webmaster și fost gazdă a emisiunii „The Cosmic Awakening Show”. În 2013, Michelle și-a început cariera publică ca scriitoare spirituală, metafizică și ezoterică și este creatoarea site-ului HowToExitTheMatrix.com .




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu