Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

marți, 20 noiembrie 2018

PRIMUL OM *PO 1*sau Adam Kadmon (manipulatorul extratereștrilor și al oamenilor )

 "Acest prim creator C1 ( vezi Geneza 1-3 de prof. Corrado Malanga, alege să creeze la rândul său o ființă perfectă, prin intermediul căruia el însuși să poată face experiențe. Această ființă am reprezentat-o prin sigla PO (Primul Om sau Adam Kadmon). Acest Prim Om are caracteristici primordiale foarte precise. În primul rând este dotat cu o parte sufletească legată foarte bine de sinele propriu, este aproape o emanație a creatorului său, cu care uneori se confundă (se amestecă).





PO a fost creat de primul creator C1 imediat , ca ființă aproape perfectă, are suflet , corpul lui este imortal și este reprezentarea lui Adam din Geneza biblică. Se va putea observa că în reconstituirea noastră fiecare figură are un corespondent în cărțile antice, cărți care spun povestea Zeilor, în literatura ebraică, dar și cea babiloniană și, de ce nu, cea sanscrită. Aici trebuie să deschidem o paranteză importantă pentru a explica cum de este posibil ca realitatea lucrurilor să fie scrisă în aceste cărți. De fapt, aceste texte nu trebuie interpretate ad litteram , ca texte exclusiv istorice, ci ca texte în care povestirile narate sunt mai curând mituri: nu legende, nu istorii cronologice a unor evenimente care s-au întâmplat în anumite perioade, ci ca mituri, adică simboluri arhetipice a ceea ce este, există și va exista.


PO, fiind imortal și din acest motiv incapabil să facă experiența morții pe el însuși, trebuie să creeze alte ființe, care să facă pentru el experiența morții. PO îl reprezintă pe Adam, care, pentru a fi asemenea creatorului său, creează și el la rândul său, săvârșind un păcat foarte grav, cel al orgoliului. În tradiția ebraică acest Adam va deveni muritor fiindcă mănâncă din copacul vieții și al morții, și va fi alungat din paradisul terestru. Acest Adam nu suntem noi și izgonirea sa, din punct de vedere ideatic, se întâmplă acum. Trebuie să ținem cont că textele antice sacre trebuie interpretate ca fiind ideatice și simbolice, adică în afara timpului și a spațiului, pentru că povestesc despre tot, și nu despre înainte și după, așa cum se crede astăzi. Iată că apar extratereștrii - toți cei pe care am reușit să-i identificăm noi și cine știe câți alții pe care noi nu-i cunoaștem. Aceștia nu au suflet, deci mor. În organigrama noastră am reprezentat extratereștrii cu figuri geometrice, închise într-un paralelipiped de cristal care determină limitele totalului existenței lor. Extratereștrii văd cum creatorul lor (PO a nu fi confundat cu primul creator C1) este imortal, pentru că este suflet, și își propun să devină ca el. Extratereștrii creați de PO sunt creați după imaginea sa, deci fac aceeași greșeală pe care a făcut-o PO față de primul și adevăratul său creator, C1. "Spune-mi cine sunt prietenii tăi și îți spun cine ești!" În acest moment extratereștrii, sub controlul lui PO, creatorul lor, încearcă oricum să răstoarne ordinea lucrurilor și să ia locul creatorului lor. Însă, pentru a obține acest rezultat, extratereștrii trebuie să devină imortali și să se poată pună la același nivel cu PO. Extratereștrii plănuiesc să fure partea sufletească a lui PO. În acest moment PO înțelege că creaturile sale s-au revoltat împotriva sa și se refugiază într-o zonă din univers în care extratereștri nu pot intra.


Experiența morții


Acum trebuie să lămurim conceptul de experiență și să înțelegem de ce creația a simțit necesitatea să creeze doi creatori, care, la rândul lor, după cum vom vedea, au simțit necesitatea să creeze alte ființe. Trebuie să înțelegem, Conștiința este eternă. Deci, Conștiința are la dispoziție totul, mai puțin un lucru - moartea. Deci, Conștiința vrea să trăiască pe propria piele experiența morții. Conștiința nu înțelege ce înseamnă a începe și a termina pentru că este eternă. Atunci cere celor două emanații ale sale - cei doi creatori - să facă pentru ea o astfel de experiență. Cei doi creatori, odată ce au devenit conștienți că există, refuză să trăiască această experiență pe ei înșiși, pentru că asta ar însemna și sfârșitul existenței lor, și își deleagă creaturile să facă această experiență în locul lor. În acest sens primul creator (C1) creează Primul Om (PO) cu suflet, care, având suflet, înțelege că sufletul nu are axa timpului și înțelege că secretul imortalității stă în suflet. Și PO refuză să trăiască experiența sfârșitului de sine și decide astfel că nu dorește să se despartă de partea sa sufletească. Poate obține acest lucru într-un singur fel - creând la rândul său alte ființe, extratereștrii, care vor găzdui partea sa sufletească.


Extratereștrii vor muri și PO își va lua înapoi partea sufletească, dar astfel încât aceasta să-și fi trăit experiența, dar pe spatele altora. PO nu moare, iar extratereștrii sunt mijlocul prin care acesta poate să trăiască această experiență a morții. Însă planul nu va funcționa conform planificării. Extratereștrii, care sunt creaturile lui PO, se răzvrătesc pentru că sunt tratați astfel, iar PO face astfel încât aceștia să-și piardă partea sufletească, pentru că este prea periculos ca ei să o aibă în interiorul lor, ca nu cumva apoi să nu mai dorească să o înapoieze proprietarului legitim la sfârșitul experienței. Unii extratereștri sunt privați chiar și de corpul de care se agață sufletul (cum este cazul Luxului), iar alții suferă distrugeri și războaie. PO, care orchestrează totul de sus, își readuce astfel sufletele acasă - mitul Turnului Babel. În acest stadiu, sufletele, care au trăit diferite experiențe, înțeleg că a se întoarce la PO înseamnă a se întoarce într-o închisoare virtuală, unde PO comandă și unde nu îi este permis să moară, adică să facă acea experiență necesară sufletului, pentru care a și fost creat. Dacă corpul său nu moare (corpul lui PO), sufletul nu poate să se desprindă și să facă o nouă experiență.


Strategia extraterestră


Extratereștrii au fost abandonați de creatorul lor PO, dar nu renunță și ticluiesc o nouă strategie de supraviețuire. Construiesc omul (adică pe noi). Nu un om oarecare, ci un om cu un ADN capabil să devină capcană pentru suflete (să ne amintim că sufletul intră doar în anumite corpuri, dotate cu o secvență specială de baze purinice și pirimidinice, determinată de ADN, probabil mitocondrial, de la părintele de sex feminin). Un ADN care să-l imite pe cel al lui PO. Extratereștrii modifică structura omului de Neanderthal până creează omul de Cro-Magnon. Și așteaptă ca sufletul să ajungă înăuntru. Odată ce sufletele ajung în aceste capcane, extratereștrii îi vor răpi pe acești oameni cu suflet și-i vor folosi pentru toate lucrurile pe care le-am descris în lucrările anterioare, așteptând să-și modifice și ei ADN-ul, pentru a-l face biocompatibil cu partea sufletească a omului. Când asta se va întâmpla omul va fi distrus, iar partea sufletească, chiar dacă nu va dori, va fi forțată să intre în corpurile extraterestre biocompatibile cu prezența sa. În acel moment, strategia extraterestră prevede blocarea fluxul de suflete în corpurile lor, ne mai permițându-i sufletului să iasă. La final am fi obținut un extraterestru imortal, asemenea lui PO. Dar unde să găsească extratereștrii suflete care să între în aceste corpuri umane? Extratereștrii știu că PO trebuie să-și introducă sufletele în corpuri care să moară, ca apoi să și le ia înapoi, între timp sufletul devenind conștient de fenomenul morții. Extratereștrii așteaptă răbdători, iar PO începe să utilizeze corpurile create de extratereștri. Între timp, extratereștrii încep să răpească oamenii cu suflet în încercarea de a fura mai devreme sau mai târziu partea sufletească a propriului lor creator, PO.
Încă o dată se naște și se propagă o luptă pentru viață și imortalitate între PO și creaturile sale, dar această luptă se face prin intermediul altor creaturi (oamenii), care habar nu au de toate acestea. Dar e mai ușor să faci rău decât să accepți o posibilă înfrângere, după care ai fi nevoit să plătești prețul relelor pe care le-ai înfăptuit.


Poziția omului


Ființa umană se află într-o situație destul de complicată. Pe de o parte, extratereștrii fără corp creați de cel de-al doilea creator vin să-i ia partea sufletească, încercând să o utilizeze, susținând că aceasta era odată a lor și că acum o vor înapoi. Apoi sunt extratereștrii creați de PO - creat la rândul său de primul creator - care vin să răpească omul pentru a-i lua sufletul, în ideea ca ei să poată trăi etern, ca după aceea să elimine umanitatea pentru totdeauna. Această situație a fost descrisă de părțile sufletești ale răpiților, care în timpul hipnozei regresive descriau acest tip de univers. La declarațiile sufletului sau adăugat declarațiile forțate ale extratereștrilor fără corp care îi parazitau pe răpiții noștri și pe care reușeam să-i determinăm să interacționeze. Acești pseudo-demoni se manifestau adesea zgomotos, transformând ședințele noastre de hipnoză în adevărate ședințe de exorcism. Apoi mai erau și declarațiile diferiților Lux - paraziții luminoși fără corp - care susțineau același cadru operativ, la care se adăugau declarațiile memoriilor extraterestre active (MEA), care ofereau informații despre părțile care lipseau din acest scenariu.


Ce greșeli s-au făcut


Era evident că în descrierile pe care le oferisem acestui fenomen în precedență făcusem mai multe greșeli importante, pe care trebuia să le corectăm. Prima greșeală a fost cea de a crede că primul creator (C1) a creat mai întâi extratereștrii și apoi l-a creat pe PO, ca un produs mai bun, pentru că, față de extratereștrii, pe el l-a creat cu parte sufletească. Dar lucrurile nu s-au petrecut așa. De fapt, PO a fost creat imediat (de altfel, Biblia susține, în mod destul de curios, că prima creație a fost făcută fără a se avea în vedere vreun evoluționism, evoluționismul privindu-l doar pe "al doilea om", adică pe noi, dar numai parțial).
….
PO crease extratereștrii și extratereștrii creaseră al doilea om, adică pe noi. “( al doilea Adam )



ARHETIPUL SEPARĀRII ÎN MITUL CREAȚIEI-Corrado Malanga


Realitatea insa, este foarte diferita si este perfect povestita in mit, fara voaluri. Adam si Eva nu sunt altcineva decat reprezentarile sufletului si ale spiritului sau mai bine spus a Masculinului si a Femininului Universal, pe care Dumnezeu i-a separat (prin eliminarea coastei lui Adam):


Coasta este doar o reprezentare a unei parti din sinele adamic al mitului. Sfantul Toma din Aquino explica faptul ca femeia a fost convenabil creata din coasta lui Adam. Crearea doar dintr-o parte, simbolizeaza de fapt o uniune sociala in care femeia nu are autoritate asupra omului, de aceea nu a fost creata din capul sau. In acelasi timp, femeia nu trebuie sa fie umila si supusa omului, pentru ca ea nu a fost creata din picioarele sale.


In schimb, in mitul evreiesc, Adam a fost creat perfect. Initial, Adam si Eva au fost o fiinta unica (Talmud Ketubot 18, Rashi). Adam si Eva, in functie de unele opinii, au fost creati spate in spate, in timp ce pentru altii,Eva se afla pe o parte a lui Adam,apoi Dumnezeu,dupa ce i-a creat astfel, i-a separat ca pe primul om si prima femeie.


Procesul de separare citit cu cheia arhetipala, declara ca exista o ruptura intre partea masculina si partea feminina de sine, nu ca Eva a fost creata din Adam. De asemenea, si in acest caz, arhetipul este intotdeauna acelasi: Adam se simte singur,iar Dumnezeu ( PO ) nu il va multumi prin a crea femeia, ci separandu-l de partea feminina a Sinelui.
Pierderea cunostintei de sine a fiintei originale, androgine, face ca cele doua parti,masculina si feminina, sa trebuiasca sa ii fie recunoscatoare lui Dumnezeu, care este cel care umple golul de singuratate primitiva. Dar Dumnezeu ( PO ) este reprezentarea celui care separa pentru a guverna mai bine constiinta sufletului si a spiritului. Dumnezeu ( PO ) produce separarea, sustinand apoi ca daca stai cu el nu vei fi singur.



Mai mult, sarpele biblic incearca sa avertizeze sufletul care se poate alimenta cu informatii (marul din pomul binelui si al raului), pentru a intelege esenta exacta.Sarpele este simbolul creaturii extraterestre care conține Gnoza.


Sarpele este de fapt extraterestrul creat de Dumnezeu (Adam Kadmon sau Primul Om), care vrea sa foloseasca sufletul pentru propriile sale scopuri. Pentru aceasta, el pune omul impotriva propriului sau creator, care la randul sau se va folosi de forta sufletului pentru a distruge sarpele zdrobindu-i capul.
Extraterestrul si Primul Om duc lupta prin manipularea omului.



Femeia, adica sufletul, poate zdrobi capul extraterestrului si, in acest context, Adam Kadmon foloseste forta sufletului pe care el nu il are, facand-o pe Eva sa creada ca a comis pacatul, facand-o sa creada ca va fi despartita de Dumnezeu (expulzarea din paradis). In aceasta etapa a mitului, Adam (omul secund), are doar un rol pasiv si este pus la curent de Gnoza (marul), despre Eva, care este punctul principal al intreagii povesti. Dumnezeu pune in scena ideea de separare, de durere si de pedeapsa, pentru ca apoi sa o poata ierta pe Eva.


In realitate, Eva este cea care a vrut sa inteleaga si sa se desparta de paradisul pamantesc, luand cu ea spiritul.Deci omul este cel care decide sa faca experienta realitatii virtuale, separandu-se de Dumnezeul opresor care ii impiedica evolutia.Dar mitul nu minte si atunci "puterea"este obligata sa-l reinterpreteze, rasturnand paradigma,"facandu-l sa creada ca este real".


prof. Corrado Malanga



Alte informații acumulate de pe internet fără dovezi sau cercetare , fără sursă , speculative . Această rubrică rămâne în lucru , deci se vor adăuga informații noi în cazul în care acestea apar :


- PO este singurul care poate manipula sufletul sau implanta ceva care să manipuleze sufletul , ET nu dețin această tehnică . ET pot deocamdată să scoată din corp sufletul și să-l introducă într-un alt corp ET sau într-o clonă , folosind sufletul pentru a activa aceste corpuri sau pentru a le încărca cu energie vitală ( dar în momentul în care sufletul realizează asta , se întoarce imediat înapoi în corpul său ).


-PO îi manipulează pe oameni contra ET și pe ET contra oameni. Prin oameni PO îi spionează și combate defapt pe ET ( el parazitează ființele umane răpite de ET pentru a putea astfel afla cât de avansați sunt ET sau unde au ajuns în proiectul lor cu privire la sufletul nostru și imortalitatea lor ) , iar de ET se folosește pentru distrugerea omenirii .


-lui PO îi este teamă să nu-și piardă sufletele care se află încarnate în oameni .


-PO încearcă să joace rolul unui bunicuț bun , cu barbă albă etc . Dar dacă te opui cerințelor lui devine amenințător .


-PO este Dumnezeul biblic al evreilor .


-PO are un singur trup , nemuritor .


-politica lui PO este de a manipula și beneficia de relația negativă dintre ET și oameni ,la ET creați de el le-a propus un plan prin care apoi ET să se poată folosi de sufletele galbene pentru a devenii imortali în schimbul unui pact prin care el își poate păstra sufletele lui , scopul lui însă fiind de a le acapara și pe cele galbene deci toate sufletele, după un război al lumilor sau distrugerea omenirii . Această propunere a presupus crearea omului .... în secret apoi și-a introdus și el sufletele .


PO susține asta și în biblie că toate sufletele sunt ale lui .


Ezechiel 18:4: " Iată că toate sufletele sunt ale Mele. "


-este cunoscut ca Zeus


-este cunoscut ca Vishnu


-sufletele încredințate lui de către C1 sunt cunoscute în tehnica TCT ca fiind cele de culoare albastră , celelalte galbene sunt ale lui C2.


-din anumite surse se pare că el sau și el trimite mesaje în cunoscutele lanuri de cereale , crop circle



-a ordonat distrugerea omenirii în momentul când observa că lumea se trezește și devine conștientă de sine sau ET se apropie de realizarea proiectului lor de asimilare sau blocare a sufletelor în corpul lor pentru a deveni imortali ,acum suntem în fața unui astfel de eveniment când PO vrea distrugerea omenirii din teama de a nu-și pierde sufletele .


-se presupune că îl stoarce de vlagă pe C1 care nu se împotrivește , deci PO absoarbe de la toți energie


-se teme de ET totuși și progresul acestora , se teme să nu-și piardă în favoarea ET sufletele care tocmai experimentează în trupurile oamenilor de pe pământ și alte planete în acest colț al universului


-locuiește în al treilea octant al universului cunoscut



-în interferențele cu PO el apare într-o postură înaltă, în alb, cu un corp uriaș și mâini mari puternice , de multe ori pare îngăduitor dar și feroce

Corrado Malanga: Il comandante è l'UOMO PRIMO !


Prof. Corrado Malanga - Celălat Prim Om (P.O.2)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu