Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

joi, 6 februarie 2014

Cele 6 mari iluzii care ne țin înrobiți de matrice

Cele 6 mari iluzii care ne țin înrobiți de matrice
De Sigmund Fraud, scriitor de personal, Times Waking
„În închisoare, iluziile pot oferi confort.”  Nelson Mandela
Pentru ca un mag să-și păcălească publicul înșelăciunea sa trebuie să fie nevăzut și, în acest scop, creează o iluzie pentru a evita atenția de la realitate. În timp ce publicul este încurajat, actul înșelător este săvârșit, iar pentru nebun, realitatea devine apoi construită inexplicabil pe o minciună. Adică până când prostul se trezește și recunoaște adevărul în faptul că a fost dublat.
Menținerea suspendării necredinței în iluzie este totuși adesea mai reconfortantă decât recunoașterea secretelor magului.
Trăim într-o lume de iluzie. Așadar, multe dintre preocupările care ocupă mintea și sarcinile care umplu calendarul apar din impulsuri plantate pentru a deveni cineva sau ceva ce nu suntem . Nu este un accident. Pe măsură ce suntem îndoctrinați în această cultură autoritar-corporativă-consumatoare care domină acum rasa umană, suntem instruiți că anumite aspecte ale societății noastre sunt adevăruri de neatins și că sunt preferate modalități particulare de a fi și de a se comporta.
Psihopatii desconsideră oamenii în acest fel. Ei ne orbesc fără să încetăm niciodată baraje de sugestii și absoluturi care au ca scop distrugerea încrederii în sine și a încrederii în viitor.
Bansky, artistul stradal revoluționar venerat și evaziv, a comentat odată:
„Oamenii vă scot cotidianul. Ei se bagă în viața ta, fac o lovitură ieftină la tine și apoi dispar. Te privesc din clădiri înalte și te fac să te simți mic. Ei fac comentarii flipante din autobuze care presupun că nu ești suficient de sexy și că toată distracția se întâmplă în altă parte. Sunt la televizor, făcând-o pe prietena ta să se simtă inadecvată. Au acces la cea mai sofisticată tehnologie din lume care a văzut vreodată și te aglomerează cu ea. Ei sunt agenții de publicitate și râd de tine. ” Banksy
Publicitatea este doar vârful aisbergului. Când privim mai departe, vedem că organizarea generală a vieții este centrată în jurul urmăririi iluziilor și ascultării automate față de instituții și idei care nu sunt deloc ceea ce par. Suntem într-un sens foarte adevărat înrobați. Mulți numesc acest sentiment oarecum intangibil de opresiune „matricea”, un sistem de control total care invadează mintea, programând indivizii să se modeleze în conformitate cu o versiune generalistă conformistă a realității, indiferent cât de ticăloasă devine.
Cea mai mare dintre iluziile care ne țin înrobiți de matrice, cele care ne-au încăprins încă mulți, sunt prezentate mai jos pentru examinarea dumneavoastră.

1. Iluzia dreptului, ordinului și autorității

Pentru mulți dintre noi, respectarea legii este considerată o obligație morală și mulți dintre noi o facem cu bucurie, chiar dacă corupția, scandalul și răutatea demonstrează în mod repetat că legea este destul de flexibilă pentru cei care au mușchiul să o îndoaie. Brutalitatea poliției și criminalitatea poliției sunt răspândite în SUA, instanțele îi favorizează pe cei bogați și chiar ne putem duce viața în privat, datorită pătrunderii supravegherii de stat. Și, în tot acest timp, războiul permanent ilegal și imoral Orwellian se declanșează în fundalul vieții, ucigând și distrugând națiuni și culturi întregi.
Ordinea socială nu este ceea ce pare, pentru că este în totalitate bazată pe conformitate, ascultare și înțelegere care sunt puse în aplicare de frica de violență. Istoria ne învață din nou și din nou că legea este la fel de des folosită ca instrument de opresiune, control social și jefuire, iar orice așa-numită autoritate în acest sens este falsă, ipocrită și nedreaptă.
Când legea în sine nu respectă legea, nu există lege, nu există ordine și nu există dreptate. Pompa și capcanele autorității sunt doar o ascundere a adevărului că ordinea mondială actuală este predicată controlului și nu consimțământului.

2. Iluzia prosperității și a fericirii

Îmbunătățiți-vă în haine și pălincăți scumpe și amasând colecții de bunuri materiale care ar fi invidia oricărui monarh din secolul al XIX-lea au devenit un substitut al prosperității autentice. Menținerea iluziei de prosperitate este totuși esențială pentru economia noastră așa cum este, deoarece fundamentul ei este construit pe consum, fraudă, credit și datorie . Sistemul bancar însuși a fost conceput de sus în jos pentru a crea bogății nelimitate pentru unii, în timp ce impozitează eternitatea din restul dintre noi.
Adevărata prosperitate este un mediu vibrant și o abundență de sănătate, fericire, dragoste și relații. Pe măsură ce mai mulți oameni ajung să perceapă bunurile materiale ca pe o  formă de autoidentificare în această cultură, ne aluncăm tot mai departe de experiența  prosperității adevărate .

3. Iluzia alegerii și a libertății

Citiți între rânduri și priviți tipăritul fin, nu suntem liberi, nici de vreun standard inteligent. Libertatea înseamnă să ai alegere, însă, în lumea de azi,  alegerea  a însemnat o selecție între opțiunile disponibile, întotdeauna din limitele unui sistem juridic corupt și de impozitare și în limitele normelor acceptate și aplicate cultural.
Nu căutați decât instituția falsă a democrației moderne pentru a găsi un exemplu strălucitor de alegeri false care să pară reale. Două partide politice înrădăcinate, corupte, arhaice, sunt defilate ca mândrie și speranță a națiunii, totuși, voci terțe și independente sunt intenționat blocate, ridiculizate și aruncate.
Iluzia alegerii și a libertății este un opresor puternic, deoarece ne păcălește să acceptăm lanțuri și leashes scurte ca și cum ar fi semnele libertății.
Alegerea multiplă este diferită de libertate, este o servitute ușoară.

4. Iluzia Adevărului

Adevărul a devenit un subiect sensibil în cultura noastră, și am fost programat să creadă că  “ Adevărul vine din semizeilor de mass - media, celebritate, și guvern. Dacă televizorul declară ceva adevărat, atunci suntem eretici care credem altfel.
Pentru a menține ordinea, puterile care depind sunt de dependența noastră de versiunea lor a adevărului. În timp ce gânditorii și jurnaliștii independenți aruncă continuu guri în versiunile oficiale ale realității, iluzia adevărului este atât de puternică încât este nevoie de o tulburare personală serioasă pentru a respinge disonanța cognitivă necesară pentru a funcționa într-o societate care urmărește în mod deschis realitățile false.

5. Iluzia timpului

Ei spun că timpul este bani, dar aceasta este o minciună. Timpul este viața ta. Viața ta este o manifestare în continuă evoluție a acumului. Privind dincolo de lumea celor cinci sensuri, unde am fost instruiți să ne mișcăm în conformitate cu ceasul și calendarul, descoperim că spiritul este etern și că fiecare suflet individual face parte din această eternitate.
Marea înșelăciune este întărirea ideii că momentul prezent este de mică sau deloc valoare, că trecutul este ceva pe care nu îl putem desființa sau uita niciodată și că viitorul este intrinsec mai important decât trecutul și prezentul. Acest lucru ne îndepărtează atenția de ceea ce se întâmplă de fapt acum și o direcționează spre viitor. După ce ne-am concentrat complet pe ceea ce urmează, mai degrabă decât pe ceea ce este, suntem o pradă ușoară pentru agenții de publicitate și proxenetele care ne înmoaie viziunea despre viitor cu orice îngrijorare și îngrijorare posibilă.
Suntem cei mai fericiți atunci când viața nu ne pune în discuție, când spontaneitatea și aleatoriu ne oferă șansa de a afla mai multe despre noi înșine. Renunțarea la momentul prezent pentru a fantasa despre viitor este o capcană. Momentele imense, atemporale de bucurie spirituală, care se regăsesc în meditația liniștită, sunt dovada că timpul este o construcție a minții omenirii și nu neapărat obligatorie pentru experiența umană.
Dacă timpul este bani, atunci viața poate fi măsurată în dolari. Când dolarii valorează mai puțin, la fel și viața. Aceasta este o înșelăciune totală, pentru că viața este, în adevăr, absolut neprețuită.

6. Iluzia despărțirii

La nivel strategic, tactica împărțirii și cuceririi este o procedură de operare standard pentru autoritari și armate invadatoare, dar iluzia de separare este chiar mai profundă decât aceasta.
Suntem programați să credem că, în calitate de indivizi, suntem în competiție cu toată lumea și tot ceea ce ne înconjoară, inclusiv vecinii și chiar mama natură . Noi vs. ei la extrem. Acest lucru neagă cu adevărat adevărul că viața de pe această planetă este infinit interconectată. Fără aer curat, apă curată, sol sănătos și un simț al comunității vibrant, nu putem supraviețui aici.
În timp ce iluzia de separare ne mângâie prin a mulțumi ego-ul și a oferi un sentiment de control, în realitate nu servește decât să ne înrobească și să ne izoleze.

Concluzie

Marile iluzii menționate aici au fost puse în scenă în fața noastră ca o campanie de încurajare a înțelegerii oarbe la mașinațiile matricei. În încercarea de a ne dezvalui, ne solicită conformitatea și ascultarea, dar nu trebuie să uităm că toate acestea sunt doar un teren elaborat de vânzări. Nu pot vinde ceea ce nu ne pasă să cumpărăm.
Despre autor
Sigmund Fraud  este un supraviețuitor al psihiatriei moderne și un activist mental dedicat. Este un scriitor de personal pentru  WakingTimes.com,  unde se dedă posibilității unei schimbări masive către un viitor mai conștient psihologic pentru omenire.
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu