Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

marți, 22 ianuarie 2019

Raza a șasea a devoțiunii

   Raza a șasea este raza devoțiunii și idealismului. Persoana pe această rază este plină de fervoare religioasă. Totul este văzut fie perfect, fie intolerabil. Este o rază bazată pe emoțional, care este, de asemenea, și foarte conectată cu mintea subconștientă.
  Culoarea ei este indigo. Are capacitatea de a ajuta persoanele să privească dincolo de orientarea Pământeană. (earth oriented focus)
  Acest tip de persoană are nevoie să aibă un Dumnezeu sau o incarnare a unei Zeități pe care să o adore și căreia să i se devoteze. Tipul superior de persoană pe această rază devine sfânt. Tipul cu personalitate inferioară devine cel mai urât tip de bigot și fanatic. Creștinii fundamentaliști sunt foarte conectați pe această rază. Toate războaiele religioase și cruciadele au izvorât din folosirea incorectă a acestei raze.
  Persoana pe această rază este adesea foarte blândă, dar poate intra destul de ușor într-o stare de furie și mânie. Renunță la viața lor pentru idealul de devoțiune ales.
  Acest tip de persoană, precum un soldat, nu s-ar lupta decât dacă ar fi provocat de o cauză măreață în care crede. Dacă se întâmplă așa, va lupta precum un om posedat.
 Tipul razei a șasea este adesea un poet sau scriitor de cărți religioase de poezie sau proză. Le place frumusețea și estetica, însă nu sunt tot timpul buni la a produce.
 Metoda de vindecare pentru acest tip de persoană este prin credință și rugăciune. Modalitatea de apropiere de Dumnezeu este prin rugăciune și meditație care are ca țel uniunea cu Dumnezeu.
   În aceste vremuri raza a șasea iese din incarnare. Manifestarea cea mai înaltă a sa a fost viața lui Iisus Christos și a Lordului Maitreya. Raza a șasea a fost lăsată disponibilă pentru două sau trei mii de ani datorită faptului că umanitatea a fost la „stadiul de evoluție de zece ani”. Datorită acestui fapt, raza a șasea a fost raza perfectă de care a fost nevoie pentru a aduce umanitatea la următorul nivel.
   Umanitatea s-a maturizat acum, așa că nu mai are nevoie de această rază. Este înlocuită acum la scară largă cu energia razei a șaptea. Partea pozitivă a acestei raze în istoria noastră, a determinat omenirea să se concentreze pe devotamentul ei către Dumnezeu și să devină ascultătoare față de El și legile Sale. A facilitat ca umanitatea să se deblocheze din paternul în care se află.
   În acest moment al istoriei raza a șasea are o energie mai grea, deoarece scopul ei a fost încheiat. O mare parte din munca departamentului al șaselea, al cărui conducător este Maestrul Iisus, este să unească religiile lumii.
 Pe măsură ce Pământul se îndreaptă complet către noua eră după schimbarea secolului, nu va mai exista o concentrare pe raza a șasea pe Pământ. Își va fi terminat serviciul. Majoritatatea bisericilor din ziua de astăzi folosesc raza a șasea în slujbele lor.
  Rază a șasea a avut legătură și cu devotarea către un guru, profesor sau maestru. În noua eră și în ciclul de șapte raze, ideal va fi să-ți deții propria putere și să-ți recunoști egalitatea inerentă cu profesorul tău spiritual, pentru că toți suntem eternul Sine în adevăr.
  Câteva exemple de suflete pe raza a șasea au fost: John Calvin, Meister Eckhart și Sf. Francisc (Kuthumi). Sf. Francisc a avut un suflet pe raza șase, o minte pe raza șase și o personalitate de raza șase.

 Virtuțile speciale ale persoanei pe raza a șasea sunt: devoțiunea, iubirea, blândețea, un singur orizont, intuiția, loialitatea, respectul.

 Viciile acestei raze sunt: egoismul, iubirea egoistă, supra-dependența față de ceilalți, auto-decepția, părtinirea, sectarismul, superstiția, prejudecata, concluzii mult prea rapide, mânia.

 Virtuțile care pot fi dobândite sunt: tărie, sacrificiu de sine, puritate, adevăr, toleranță, serenitate, echilibru și bun simț.

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu