Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

sâmbătă, 21 aprilie 2018

Orange ( locul doi al puterii )



Extraterestrul Orange - Blondul cu 5 degete -( cu toate că este defapt roșcat , nuanța părului este de la portocaliu foarte deschis la roșu închis )

Caracteristicile acestui extraterestru :

- seamănă mult cu noi , pare a fi un mamifer .

- masculul are 2,40m , femela 2,20 m . Femela stă mereu în spatele lui , cea ce poate reprezenta o rasă masculinizată unde masculul joacă un rol mai important , el comandă . Este singurul extraterestru care ne apare cu o femelă lângă el , ea parând a fi supusă lui .

- este un extraterestru important însă nu la fel de important ca cei care ne parazitează . Are șefi peste el . El este cel care comandă pe cei mici , roboții servitori care execută munca murdară .

- comunică doar mental și au nume precum , Astarte , Iștar , Astaroth , Axtir, Aiștar , susținând însă că nu este numele lor ci doar noi credem așa , în realitate înseamnă altceva : primul , predecesorul , cel care a venit primul .

- ei susțin că noi suntem ai lor , deoarece ei ne-au cedat din ADN -ul lor , deci suntem ai lor în sens genetic , că ei ne-au creat sau manipulat genetic .

- au părul în toate nuanțele portocaliului până la roșu închis , atât femela cât și masculul poartă mereu părul lung .

- pielea pare a fi ca bronzată , maroniu deschis către culoarea morcovului .

- craniul pare ca strivit și alungit către partea din spate .

- nasul mic , gura este mică dar bine pronunțată , ochii albaștrii alungiți în stil oriental , cu pupile verticale ca la pisici . Răpiții visează de-obicei cu pisici sau lei , care fac ceva în timpul nopții , apoi înțeleg că nu a fost un vis , ci realitate modificată . Ei folosesc sisteme pentru modificarea percepției .

- au 5 degete .

- îmbrăcămintea este de culoare albastră , de la albastru deschis până la închis ,mulată pe corp și are două aspecte fundamentale : pe pectoralul stâng poartă un simbol galben ca două triunghiuri suprapuse , sau ca două compasuri suprapuse ce amintește de masonerie . Culorile acestea albastru și galben par a fi alese cu grijă , știind că galbenul este opusul lui albastru ce reprezintă și cealaltă parte de univers....

- în picioare poartă bocanci ca și militarii , strânși pe membrele inferioare , cu o talpă moale astfel că nu fac zgomot prea mare când se deplasează .

- toți răpiții fac aceleași descrieri . Fiind mai mari ca noi răpiții susțin că-i privesc de sus in jos pe acești extratereștri .

-Blonzii cu cinci degete (Orange) au venit primii... ținând cont de informațiile furnizate în hipnoză de alți subiecți, conform cărora extratereștrii Orange au ajuns înaintea celorlalți extratereștrii pe această planetă, dar sunt cei mai puțin influenți.

Sursa: prof.Corrado Malanga .













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu