Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

marți, 1 octombrie 2013

9 semne ale unui proces de trezire/transformare mental,emotional,spiritual


Ce se întâmplă în ultima vreme? Oriunde te uiți, vezi persoane care sunt emoționale și energice într-un proces de curățare,ratacire,agresiune,nesiguranta,epuizare energetica etc. Și poate te simți la fel în acest moment? Dacă da, poti să citesti urmatoarele până la sfârșit. Pentru că ar putea arunca puțin lumină pe terenul necunoscut și "misterios" al proceselor de curățare mentală,emotionala și te va ajuta să înțelegi mai bine ce se întâmplă în prezent. La nivel global si universal, suntem într-un proces de curățare.Fiecare dintre noi este afectat mai mult sau mai putin. Unii o simt mai clar decât alții, dar toată lumea știe adânc în interior, ceva se întâmplă ... Cred că fiecare suflet care este acum pe Terra are un timp foarte provocativ,interesant și intelept, suntem chiar în mijlocul acestuia și putem sa ne retrezim pe noi,sa protejam Terra într-un loc frumos,fericit,plin de iubire si lumina pura adevarata,ușor și pașnic, mai ales dacă înțelegem mai bine ce procese se desfășoară.
Suprasolicitat la nivel emoțional, mental și energic.
Acesta este cu siguranță un semn că sunteți în mijlocul unui proiect de schimbare mentală si emotionala. Totul și toată lumea pare să te copleșească,dezamageasca și te iriti foarte repede, chiar suprastresat și multe devin prea mult pentru tine. Acest lucru este complet în regulă. Nu te judeca pe tine sau pe alții pentru asta. Respirați, inspirați, calmați-vă și respirația. Sistemul tău îți trimite semnale care spun: te rog, dă-mi timp, trebuie să mă reformatez. Asta necesită energie și calm. Așadar, tratează-te în această odihnă și retrage-te cât poti mai des.

ALERGI ÎMPOTRIVA "PERETELUI"

Ai senzația că alergi constant împotriva unui zid sau că oamenii din jurul tău nu te văd ca și cum ar fi existat un zid între tine și lumea din afară? E în regulă și relaxează-te. Toată lumea are nevoie în prezent de spațiul său. Acordați acest spațiu oamenilor din jurul vostru și mai ales a voastră. Dacă în viața ta există proiecte care nu doresc să înceapă corect sau sunt împiedicate să se mai întâmple din nou, acest lucru este perfect în regulă. Imaginați-vă că cineva a apăsat butonul de pauză, dar pauza va trece. Dă-i tot timpul necesar,Schimbarea pozitiva va veni fara sa depui forta,lasa energia din tine si Creatie sa lucreze.

CAPUL ȘI GÂTUL ÎNTINSE

Simțiți o tensiune crescută în zona capului și a gâtului? Dacă da, acest lucru ar putea fi cauzat de procesele de purificare mentală / spirituală, iar energia din zona chakrei superioare devine ceva mai intensă. Dacă nu vă mișcați suficient și nu aveți suficientă odihnă, aceste tensiuni ar putea dura o perioadă. Așa că ieșirea în aer curat și mișcarea sint decisive.

FOAMEA EMOȚIONALĂ

Simți că îți este foame, deși ai mâncat? Că mâncarea pe care o mănânci nu te umple cumva, nu te îndeplinește? Mâncarea trebuie să ne umple întotdeauna? Cu siguranță cred că da. În acest moment, însă, poate fi digerată prea puțină energie, deoarece se întâmplă prea multe la nivel mental și emoțional. Încercați să mâncați alimente ușor de digerat și să vă mestecați bine mâncarea înainte de a o înghiți.

NOPȚI TURBULENTE

Dormi bine? Nu? Poate fi, de asemenea, un semn că sunteți în prezent într-un proces de transformare mentală. Somnul este o practică spirituală, iar noaptea este ca un portal către o lume în care sufletul nostru învață și crește. Încercați să efectuați ritualuri conștiente înainte de a adormi, astfel încât să puteți intra în această fază mai lin.Aici trebuie sa mai adaug si perceperea timpului care nu-l mai simt pt.ca de multe ori,timpul ori este comprimat si trece mai greoi,ori este extins si trece sau noi percepem ca trece mai repede si nu am facut mai nimic in ziua respectiva.E totul o iluzie unde sintem captati.Prin afirmatii,comprim si timpul sa am mai mult!

DURERI RĂTĂCITOARE

Ai dureri fizice care rătăcesc și nu pot fi înțelese și nu pot fi explicate. Membrele sau chiar oasele doare fără niciun motiv aparent? Acest lucru poate fi declanșat de procesul de curățare mentală. Când sufletul nostru eliberează vechiul, are întotdeauna un impact asupra corpului nostru și asupra tuturor celulelor din corp. Se pot produce forme de agravare inițială. Este important să aveți această clarificare întotdeauna profesională și să oferiți corpului suficient aer proaspăt, apă curata și exerciții fizice.

VOCI ÎN CAPUL TĂU

Auzi voci și zgomote care nu sunt acolo? Poate chiar noaptea? Un proces de curățare mentală poate declanșa claritatea, astfel încât să începi să percepi lucruri pe care altfel nu le-am putea auzi. Cum ar fi zgomote din câmpuri electromagnetice sau alte sunete din lumi subtile. Dacă se întâmplă acest lucru, încercați să ascultați și să înțelegeți mesajul din spatele acestuia.Lamine se incearca de 6 ani fel de fel in urechea stinga,aud des vibratii sonice foarte inalte,intreb daca sunt din Lumina Pura adevarata,daca nu sint dispar pentru ca des sint probari de interferare a entitatilor de joasa frecventa!

REACȚII CUTANATE

Pielea noastră reacționează întotdeauna cel mai puternic atunci când ne curățăm și ne transformăm emoțional și acest lucru este minunat. Tratează-ți pielea cu drag și cu atenție. Poate cu ulei naturale, masaje,peelinguri naturale sau perii uscate. Acest lucru vă va ajuta pielea să se detoxifice mai bine.

ELECTRONICA A FOST ÎNTRERUPTĂ

Ați observat că dispozitivele electrice au început să se rotească sau chiar s-au spart în ultimele săptămâni? Dacă da, acesta ar putea fi și un semn că te transformi pe tine însuți. Acest proces poate elibera energii care pot perturba aceste dispozitive. Ar fi important aici să vă permiteți să vă odihniți și să faceți lucruri care vă sunt bune. Mergeți în natură, respirați in aer liber, meditați,creati,hobby,dansati,ascultati muzica,gradinariti,pictati sau ceva complet diferit. Simte-te! Cum este în prezent cu voi?Observati-va intensiv ce se intimpla in jurul vostru si in primul rind in interiorul vostru. Câte dintre cele 9 semne le parcurgeti ? Există alte semne pe care le-ați observat? Sunt foarte fericita de schimbul de pareri de aici cu voi, suflete minunate si in special intre membri fara ca eu sa ma implic intotdeauna.Nu exista greseli,exista doar experimentari pentru mine.Din asa zisele greseli ne ridicam mai puternici,ne regasim pe noi si intelepciunea interioara care o detinem si ne-a fost atita timp ascunsa,decodata,limitata.Aveti incredere in abilitatile voastre,in forta voastra interioara a reconexiunii mintii,sufletului si spiritului! Totul este posibil! Si eu trec de multa vreme prin aceste schimbari majoare,unele de o intensitate foarte mare simtita in corpul fizic,am sensatia ca totul doare,zic afirmatii ca totul este in perfecta armonie,totul este bine,frumos,perfect mie si scurt dupa aceea totul dispare.Putem totul prin intentie si vizualizare din planul fizic chiar daca nu percepem vizual sau auditiv.Totul se inregistreaza si se manifesta din interiorul nostru spre exterior asa cum ne "setam,programam" pozitiv,asa primim inapoi!
Dacă aceste constatari care le traiesc inca intensiv de 6 ani v-ar fi de ajutor sa va schimbati paradigmele,programele,autoprogramele limitative in pozitiv,in lumina si iubire pura, aș fi foarte fericita dacă îl împărtășiți cu prietenii și familia. Mulțumesc! Din inimă în inimă,Octavia Herta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu