Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

miercuri, 4 decembrie 2013

Dr. Leonard Coldwell: TOATE tipurile de cancer pot fi vindecate în mai puțin de 12 săptămâni



de Gregg Prescott, MS
Editor, In5D.com
Vă rugăm să rețineți : Orice informație prezentată în acest articol este destinată DOAR cercetării educaționale. Acest articol particular și autor nu face recomandări și nu oferă sfaturi medicale personale în materialul următor.
Într-un interviu recent, dr. Leonard Coldwell a afirmat că „tot cancerul” împreună cu „toate celelalte tipuri de boli imune” se bazează pe stres emoțional și mental și pot fi vindecate în mai puțin de 12 săptămâni prin remedii holistice pentru cancer. În plus, dr. Coldwell numește mai multe tratamente de vindecare a cancerului, care sunt suprimate de industria medicală și farmaceutică, inclusiv bicarbonat de sodiu,  sâmburi de caise,  mașini de rasă și argint coloidal.

DE CE nu există nici un remediu oficial pentru cancer
Dacă vă întrebați de ce nu există o cură „oficială” pentru cancer, atunci încercați să urmăriți veniturile pe care le are cancerul în fiecare an. Cancerul este o industrie de 60 de miliarde de dolari pe an, în timp ce protecția împotriva cancerului și intervenția timpurie a cancerului aduc un plus de 162 de miliarde de dolari în fiecare an.
Când veți cerceta rădăcinile industriilor medicale și farmaceutice, veți găsi numele lui John D. Rockefeller .
Dr. Coldwell a declarat:
Curriculumul medical a fost creat de John D. Rockefeller în urmă cu peste 100 de ani, când a produs produse chimice și nu știa cum să vândă acele substanțe chimice.„Curriculumul medical a fost creat de John D. Rockefeller în urmă cu peste 100 de ani, când a produs produse chimice și nu știa cum să vândă aceste substanțe chimice. El a produs oameni de vânzări și i-a numit MD's. A produs întregul curriculum pentru educația medicilor. Rockefeller s-a asigurat că medicul nu a învățat niciodată cum să se vindece. Un medic are aproximativ 1 oră de educație în alimentație și sănătate nutrițională și nu are cunoștințe despre vindecare. Ei studiază patologia, care este studiul descompunerii și morții. Studiază intervenția chimică cu simptome; ei nu studiază vindecarea, vindecarea sau căutarea cauzelor principale ale bolii. Singura cauză pentru orice fel de boală este lipsa de energie și aceasta este cauzată în principal de stresul fizic sau emoțional. ”
Dr. Coldwell a adăugat că industria medicală deține mass-media și deține parțial industria asigurărilor de sănătate, deoarece ambele lucrează împreună, mână în mână.
La începutul anilor 1900, câștigătorii premiilor Nobel, Otto Warburg și Max Planck, au dovedit că cancerul poate exista doar într-un mediu acid, lipsit de oxigen.
Trivia : Max Planck este considerat de mulți drept tatăl fondator al teoriei cuantice.
„Întrucât natura creează o problemă, natura creează o soluție.”
Dr. Leonard Coldwell

Dr. Leonard Coldwell: TOATE cancerul poate fi vindecat în mai puțin de 12 săptămâni

Cancer și aciditate

De obicei, o valoare normală a pH-ului este de 7 pentru majoritatea oamenilor. Dacă pH-ul tău este mai mic de 7, înseamnă că există prea multe toxine în corpul tău, ceea ce nu permite corpului tău să fie într-o stare alcalină optimă. Când te afli într-o stare acidă, corpului tău lipsește oxigen.
Dr. Simoncini este autorul „Cancer is a Fungus” Dr. Coldwell a declarat un caz în care un medic oncolog din Italia, dr. Tullio Simoncini (în imaginea din stânga) a vindecat toate tipurile de cancer cu bicarbonat de sodiu de calitate farmaceutică (bicarbonat de sodiu). Dr. Simoncini este autorul „Cancer is a Fungus” și cercetările sale au concluzionat că celulele anormale sunt ținute împreună de o ciupercă, iar ciuperca nu poate exista într-un mediu alcalin. Prin tratamentul său cu bicarbonat de sodiu, ciupercile sunt atacate și cancerul este eliminat.
Cercetările Dr. Simoncini au concluzionat că profesia medicală are doar o rată de vindecare a cancerului de 2%.
Dr. Coldwell consideră că radiațiile și chimioterapia provoacă cancer, în timp ce operația răspândește cancerul "ca o explozie în întregul corp." Dr. Coldwell a adăugat: „Racul este prietenul tău; cancerul este acolo pentru a vă salva viața.
„Când trăiești într-o relație despre care știi că este toxic și te omoară, trebuie să ieși din ea sau te va ucide literalmente.”
Dr. Leonard Coldwell
Cauzele cancerului, potrivit cercetărilor Dr. Dr. Coldwell, includ: trăirea în griji constante, îndoieli și temeri, lipsa de iubire de sine, Lipsa respectului de sine, lipsa de speranță, lipsa de speranță pentru viitor și motivul cel mai mare. un compromis constant împotriva ta.
„De aceea, atunci când trăiești într-o relație despre care știi că este toxic și te omoară, trebuie să ieși din ea sau te va ucide literalmente”, a declarat dr. Coldwell. „Dacă te duci la un loc de muncă pe care nu-l mai poți suporta, acest job te va ucide. De aceea, majoritatea atacurilor de cord mortale, luni dimineața, între orele 8 și 9 AM. ” Mesajul, potrivit doctorului Coldwell, este că ar prefera să moară decât să meargă la muncă încă o dată.

ȘOCAREA Statisticilor privind cancerul

Următoarele sunt câteva statistici și probleme de cancer furnizate de Dr. Coldwell:
  • 86% din vizitele medicului și bolile, statistic, sunt toate bazate pe stres sau sunt legate de stres.
  • Studiul Universității Stanford: 95% din toate bolile sunt legate de stres.
  • Profesiunea medicală este cauza de deces # 1 în lumea occidentală așa-numită civilizată.
  • În ultimii 20 de ani, nimeni nu a murit de cancer, au murit cu toții din cauza efectelor secundare ale tratamentului.
  • Cancerul este cel mai mare producător de bani din istorie pentru industria farmaceutică.
  • Există peste 300 până la 400 de cure de cancer cunoscute care nu au efecte secundare și aproape o rată de vindecare de 100%.
  • Profesiunea medicală are o rată de vindecare a cancerului de 2%. Dacă nu faci nimic, ai șanse de recuperare de 27%.
  • Cu toții suntem născuți cu cancer și celule canceroase, iar sistemul nostru imunitar scapă de acesta din prima zi.
  • Singura cauză a bolii este lipsa de energie.
  • Principala cauză a lipsei de energie este stresul fizic și emoțional.
  • Relațiile rele sunt principala cauză a cancerului.

Cu cine ar trebui să vorbești?

În Statele Unite, un medic își poate pierde permisul și / sau merge la închisoare dacă nu aplică chimioterapie, radiații sau intervenții chirurgicale pacienților cu cancer. Aceasta este o parte a înșelătoriei care a fost atrasă de noi de industria farmaceutică și medicală.
Dr. Coldwell a sugerat să discute cu un medic naturopat înainte de a merge la medic pentru orice problemă medicală.

Sugestii holistice

Una dintre sugestiile Dr. Coldwell a fost combinarea a 5 linguri de sirop de arțar organic cu 1 linguriță de bicarbonat de sodiu
Dr. Leonard Coldwell: TOATE cancerul poate fi vindecat în mai puțin de 12 săptămâni
O altă recomandare sănătoasă a doctorului Coldwell este să adăugați ½ linguriță de sare de mare la fiecare litru de apă pe care îl consumați, adăugând că apa trebuie să fie într-un recipient de sticlă versus o sticlă de plastic care conține cancer care provoacă bisfenol.


Sâmburii de caise
În California, un bărbat a fost închis pentru că a „vindecat” cancerul cu sâmburi de caise:
MMS
Un alt produs holistic de cancer pe care îl puteți cerceta este MMS.  Jim Humble, fondatorul tratamentului MMS, a declarat: „Dacă luați S picături de MMS activat, la fiecare oră timp de 8 ore timp de 3 zile, HIV sau SIDA vor dispărea.” Humble a adăugat: „Toți cei care aveau cancer, au fost dispăruți în trei săptămâni. Dacă aveți cancer de orice fel, vă dau întotdeauna MMS2 . Deci aveți același protocol, dar adaug întotdeauna MMS2 la proces. ”




Ce este MMS2?

Potrivit Humble, „ MMS2 este acest produs chimic, atunci când îl pui în apă, se transformă în acid hipoclor. Acidul Hypochlorus este antiacid pe care sistemul imunitar îl folosește de sute de mii de ani pentru a ucide toate lucrurile de care sistemul imunitar trebuie ucis. Acidul hipoclor este produs în mod natural în corpul tău și o mulțime de oameni sunt deficienți de acid hipoclor. Nimeni, chiar dacă acest lucru este cunoscut de ani de zile, nimeni nu s-a gândit vreodată să ofere unei persoane acid hipoclor. Sunt prima persoană care o face. ”
Ratele de supraviețuire a cancerului au fost manipulate până la punctul în care industria medicală a redefinit cuvântul „supraviețuire” la numai 5 ani de la tratamentul inițial. Deci, ipotetic, ai putea „supraviețui cancerului timp de 5 ani și ai muri luna următoare și vei fi considerat„ vindecat ”, dar mort.

Sucuri și alte considerente

Dr. Coldwell este un mare fan al sucurilor și recomandă un amestec egal de mere, țelină și suc de morcovi, adăugând că inițial poate da diaree. Multe site-uri de internet clasează Breville BJE510XL drept cel mai apreciat storcător.
El a mai spus că oamenii ar trebui să-și cerceteze problemele cât mai mult posibil și să studieze opțiuni alternative, cum ar fi argintul coloidal,  dieta alimentară crudă,  sâmburi de caise,  mașini de consumat și bicarbonat de sodiu, adăugând că ar trebui să încercați mai întâi remediile naturale.

Curățarea

Una dintre recomandările Dr. Coldwell pentru curățarea metalelor din sistemul dvs. este o curățare 100% naturală de la helpamericanow.com , care ajută la eliminarea toxinelor din metalele găsite în apă, alimente, vaccinuri și lucrări dentare. El a subliniat, de asemenea, importanța unei curățări de 21 de zile, afirmând „Fiecare schimbare a sistemului are nevoie de 21 de zile pentru a se întâmpla și pentru a fi condiționată”.
În opinia acestui scriitor, ar trebui să ia o decizie educată cercetând toate opțiunile disponibile. Deși nu pot face nicio recomandare personală, sper că acest articol vă ajută să vă conduceți în calea dvs. de cercetare. În cele din urmă, decizia trebuie să o iei.

Dr. Leonard Coldwell

Biografie:



Leonard Coldwell este considerat una dintre autoritățile de vârf ale educației de auto-ajutor pentru bolnavii de cancer și este numit de multe autorități un expert principal în domeniul cancerului. După șaisprezece ani ca medic generalist în Europa, Dr. Coldwell a părăsit practica generală pentru a se concentra pe cercetările sale aplicate în stres și boli legate de stres, cu un accent deosebit pe cancer și alte boli „incurabile”.
În timp ce se afla în Europa, dr. Coldwell a fost autorul a opt cărți vândute, nenumărate articole și sute de programe audio de ajutor. El rămâne un cronicar sindicat cu mai mult de șapte milioane de cititori și continuă să creeze unul dintre cele mai de succes și distribuite buletine de auto-ajutor din Europa. Peste două milioane de oameni au participat la seminarii de îmbunătățire a vieții sale. Un institut independent de statistică a estimat că Dr. Coldwell a lucrat cu peste 35.000 de pacienți.
El găzduiește emisiunea foarte populară de radio The Dr. Coldwell Report. Cu o bază ascultătoare în zeci de mii în fiecare săptămână, Dr. Coldwell este una dintre vocile de frunte când vine vorba de a sta bine și de a păstra bine natural.
Despre autor :
Gregg Prescott, MS este fondatorul și redactorul In5D și BodyMindSoulSpirit.  El găzduiește un spectacol spiritual săptămânal la In5D Radio și promovează conferințe spirituale, metafizice și ezoterice în Statele Unite prin In5dEvents.  Gregg lucrează în prezent în colaborare cu Michelle Walling, CHLC, în deschiderea unei clinici holistice walk-in denumită Alternative Holistic Healthcare (AHH) în Sarasota, FL, cu filiale ulterioare din întreaga lume, bazate pe acest model.Gregg Prescott, MS este fondatorul și editorul In5D și BodyMindSoulSpirit . El găzduiește un spectacol spiritual săptămânal la In5D Radio și promovează conferințe spirituale, metafizice și ezoterice în Statele Unite prin In5dEvents . Gregg lucrează în prezent în colaborare cu Michelle Walling, CHLC, în deschiderea unei clinici holistice walk-in denumită Alternative Holistic Healthcare (AHH) în Sarasota, FL, cu filiale ulterioare din întreaga lume, bazate pe acest model.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu