Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

luni, 21 ianuarie 2019

Prima rază a voinței sau a puterii

   Prima rază este o energiea voinței, puterii și comenzii. Este conectată cu vitalitatea, inițiativa, încrederea. Schimbă ce este vechi și face loc pentru ce este nou. Este o energie foarte dinamică. Culoarea acestei raze este roșu. Cei care se află pe aceatsa rază au o mare putere personală care poate fi folosită pentru bine sau rău.
  Tipul de persoană a primei raze va ajunge întotdeauna în față indiferent de pe ce linie lucrează. Vor fi la conducrea profesiei lor. Sunt lideri înăscuti. Prima rază care nu este temperată de iubirea-înțelepciunea razei a doua poate fi extrem de crudă și nemiloasă. Lucrarea literară a acestui tip de persoană ar fi puternică și invincibilă. Le pasă puțin de stilul și definitivarea muncii. Exemple ale acestui tip de persoană ar fi Luther, Carlyle, Walt Whitman. Abordarea căii spirituale se face prin veritabila forță a voinței.
   Tipul primei raze ar fi un bun șef și comandant. Exemple: Napoleon, Winston Churchill, Generalul Patton, Generalul Mcarthur, Eleanor Roosvelt, Indira Ghandi, Christofor Columbus. (Saint Germain)
   Multe dintre figurile sportive remarcabile sunt pe această rază. De obicei, după ce prima rază își atinge scopul, celelalte raze preiau conducerea. Într-un fel, prima rază este legată de energia
Berbecului. Persoana de prima rază începe proiecte, însă apoi are altele de făcut.
   Prima rază este folositoare când persoana este traumatizată de emoțiile sale. Pot folosi puterea “vointei” ca să iasă. Te poți acorda la această energie purtând haine roșii. Aceasta este o rază foarte puternică și trebuie folosită cu atenție și în cantitatea potrivită.
   Majoritatea persoanelor au nevoie de a cantitate mult mai mică de invocare a primei raze decât ale celorlalte raze. Culoarea roșie intensifică orice stare deja existentă.
   Prima rază va avea un efect aproape instant. De obicei este nevoie de o cantitate mică. Manifestările negative ale primei raze ar fi văzute în manifestările de războaie pe planetă. Prima și a două rază ar face o echipă bună pentru a contracara asemenea manifestări negative. O persoană cu o minte de prima rază ar fi foarte directă și intens concentrată. Un corp emoțional de prima rază ar fi foarte puternic, cu reacții emoționale intense.
 Un corp de prima rază are tendința să fie înalt, construit puternic și cu oase mari. Polițiștii și militarii sunt de obicei de prima rază. Un corp de prima rază își croiește drum prin orice. Pot ajunge buni jucători de fotbal american. O personalitate de prima rază poate fi un pic cam aspră.
   Alte persoane faimoase care au fost pe prima rază au fost: Hercule, Rama, Tse Tung, Abraham Lincoln, Janet McLure. (fondatorul Fundației Tibetane)

   Virtuțile speciale ale primei raze sunt: forța, curajul, statornicia, sinceritatea, neînfricarea, puterea de a conduce, capacitatea de a înțelege întrebări mărețe într-o modalitate cu vederi lărgi a minții.

  Viciul acestei raze este mândria, ambiția, voința, asprimea, aroganța, dorința de a-i controla pe ceilalți, încăpățânarea, furia.

  Virtuțile care pot fi dobândite sunt blândețea, umilința, simpatia, toleranta și răbdarea.

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu