Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

miercuri, 10 octombrie 2018

Lux , ființele de lumină sau FDL ( cei mai subtili și perverși )

Despre Lux, fiinte de lumina falsa sau FDL

detalii aici



Caracteristici :

-răpiții care-l văd îl descriu ca pe un copil luminos , sau un copil făcut din lumină ,cam de 1,10m-1,20m.

-forma capului nu se poate defini .

-ochii sunt negri , foarte închiși la culoare .

-pare a avea ceva unghii la degetele care sunt mai închise la culoare la vârfuri , dar greu de definit forma lor .

-când se mișcă marginile se amestecă și nu se prea poate înțelege ce este . emit un miros de trandafiri...*nota AnahitiAtena*

-în timpul răpirii tinde să se apropie de tine din fața ta ,apoi auzi un zgomot în jurul pieptului , a plexului solar unde simți și o presiune , o apăsare . După care luxul pătrunde în răpiți , simți cum intră în tine . Răpitul simte o disperare imensă deoarece nu înțelege ce se întâmplă cu el dar știe că această ființă a intrat în el . A doua zi răpitul nu-și mai amintește nimic .

-nu are un corp material - se pare că a avut cândva dar la pierdut în urma războiului cu PO1. De aceea mai este denumit și LUCIFER .

-nu are parte sufletească , dar are o minte și o parte spirituală .

-se agată de trupul omului în zona lobului stâng la dreptaci , unde este logica și intelectul ( se agata de zona pieptului si a gatului , de lobul stang se agata si celalalt ET gen Lux , albastrul ).

-această ființă nu vine din spațiul - timpul nostru , locația lui este conform schiței , în octantul nr. 8 , deasupra lui se află octantul lui PO1.

-nu se mai poate reproduce .

- el este DEMONUL (demonii) din om din sesiunile de exorcizare .

-el parazitează și ființe extraterestre , de ex. șarpele ....

-se manifestă în timpul hipnozei regresive .

-are nevoie de energie care o ia de la ființa umană .

-luxul este o parte dintr-o ființă gigantică , formată din mai mulți lucși , un LUX gigantic , civilizatia lor este ca cea a albinelor , unde comandă tot stupul , ca un întreg . Stupul este albina . Albina mică nu are nici o valoare .

-Luxul ia energia de aici pe care are capacitatea de a o stoca , apoi o duce la marea familie de lucși , la stup .

-Civilizația lor nu este compusă din indivizi singulari , cu o conștiință personală , ci sunt părți singulare dintr-un mic individ mai mare . ( se subînțelege probabil de ce uneori in timpul exorcizării apare termenul de mai mulți sau legiune )

-acest parazit stă în capul tău , iar dacă nu ești conștient de asta , te face să crezi că este vocea interioară a îngerului tău păzitor , iar dacă nu ești conștient de această situație , te face să crezi că ai nevoie de el , că este important să colaborezi cu el și fără el nu ai nici o șansă .

-oponentul lui care se manifestă identic dar este negru sau albastru închis la culoare și arată ca un fum , este Albastrul , din primul octant al hărții universului .

luxul este inventatorul religiilor ! este inventatorul și susținătorului sentimentului de vinovăție ! Te face să te simți mereu vinovat ....el conduce pe Iluminatii și toată societatea secretă *nota AnahitiAtena*

De ex.:

Cel parazitat aude o voce în cap care-i atrage mereu atenția în cazul în care i se întîmplă ceva . ‘’ ...vezi ? Ți s-a rupt un nasture la cămașă . Ți-am spus dar nu m-ai ascultat . Ar fi trebuit să-l întărești ieri .”
Deci pentru orice lucru care este negativ el dă vina pe tine , iar fiecare pozitiv este meritul lui și ție ți-a reușit deoarece l-ai ascultat și ai făcut cum a spus el . Îți spune ca așa trebuie deci să faci mereu , dacă vrei să ai succes în viață . Dacă nu ești conștient că această voce sau voci , nu este a ta , rămâi sclavul acestor(ei) ființe care sunt un parazit și care se folosesc de energia ta .

-acest parazit are o caracteristică fundamentală , răpiții au observat cum Luxul parazitează șarpele apărând o simbioză mutuală . Șarpele nu are energia în corp necesară luxului , dar luxul l-a învățat pe șarpe să-și transforme corpul , ADN-ul ,în următoarele milioane de ani , într-un corp biocompatibil cu energia pe care o are omul . Când șarpele va deveni biocompatibil , atunci cu energia , cu ideile , cu tehnologia pe care luxul i-a dat-o șarpelui , șarpele va lua definitiv energia omului , nu va trebui să-l mai răpească de fiecare dată , pentru-că îi va lua pentru totdeauna energia . O va dezlipi de la om și o va lua el , iar luxul va parazita șarpele .

Șarpele pare a fi mai naiv, mai prostănac de aceea poate să facă luxul toate astea , șarpele nu raționează existența luxului deoarece nu are acea energie , pe când omul începe să-și dea seama că Lucșii există de milioane de ani , pe care anticii îi numeau LUCIFER. Demonii de atunci sunt extratereștrii de astăzi .

-LUCIFER=LUXUL-PURTĂTORUL DE LUMINĂ , asta înseamnă Lucifer . ( cărăușul de energie dintr-un univers in altul , hotul de energie si lumina al sufletului omului , asta înțeleg și eu nu cum este gresit interpretat ca fiind aducator de Lumina - nota ankhbari )

- el este diavolul din noi ispititor și știe că nu mai poate să-i convingă prea mult pe oameni să-l ajute ( fiind încet dar sigur deja demascat ) , de aceea apelează la șarpe . Șarpele fiind o altă imagine istorică care reprezintă pe cel rău , sau demonică . Acești doi demoni se aliază deci pentru a lua partea vitală pe care o avem noi ( sufletul ).

Sursa : prof.Corrado Malanga .

Corrado Malanga - Dialog în hipnoză cu parazitul Lux (Lucifer)



Corrado Malanga - EXORCISM LUX SI RINGHIO (Lucifer si Satana)












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu