Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

sâmbătă, 3 ianuarie 2015

Sfaturi pentru a scăpa de energia negativă




Energia este totul. Nu o poți vedea, dar cu siguranță o poți simți. Dacă ați displăcut vreodată instantaneu pe cineva fără să știți de ce - sau pe partea flip, conectat instantaneu cu el - este din cauza „vibrației” pe care o radiați amândoi. Unele persoane dau vibrații negative, iar altele pozitive.
Ceea ce este important este faptul că suntem atrași în mod natural de oameni care dau o vibrație similară cu noi înșine - de aceea, dacă sunteți într-o stare negativă, vă puteți simți atrași de oameni care sunt, de asemenea, negativi și neplăcut sau respinși de oameni care vibrează mai pozitiv.
Casa ta și locul de muncă sunt concentrații puternice ale energiei „tale” doar datorită cantității de timp pe care o petreci acolo. Gândurile pe care le gândiți, cuvintele pe care le spuneți, acțiunile pe care le întreprindeți sunt foarte puternice în casa dvs. Prin urmare, este important să eliminați energia negativă în aceste spații fizice și, în același timp, să eliminați orice energie negativă blocată în voi, astfel încât să puteți începe o tendință ascendentă în viața voastră.
Iată câteva modalități de a șterge energia negativă :
1. Curățați! De fiecare dată când scapi de dezordine, murdărie și praf și îndrepți și îți organizezi bunurile, restabiliți ordinea. Gândiți-vă - un spațiu curat, ordonat se simte ușor și luminos - ușurința și luminozitatea sunt energii cu vibrații foarte mari! Casa ta și locul de muncă nu sunt doar concentrații ale energiei tale, ci sunt reflectări ale stării tale interioare.
Curățați-vă mintea cu utilizarea corectă a cuvântului „dar”. De fiecare dată când te gândești sau spui o frază negativă, adaugă „but” la final și adaugă o afirmație pozitivă pentru a o neutraliza. De exemplu, „Nu-mi permit să te duc la acel concert, dar putem avea parte de multe concerte gratuite în acest weekend.” Acesta este un obicei atât de grozav, așa că începeți să folosiți „but” după orice afirmație negativă și asigurați-vă că nu încheiați niciodată o afirmație pozitivă cu „but”!
2. Apăsați mâinile sau faceți zgomote puternice cu ghivece și tigăi. Parcurgeți fiecare spațiu al casei dvs. și aplaudați tare pentru a rupe tiparele energetice negative și permiteți-le să se disperseze. Ați observat vreodată cât de ușor și proaspăt pare totul după o furtună? Același concept!
3. Meditați la iubire. Dragostea este cea mai înaltă vibrație și poți să te infuzi pe tine și pe spațiile tale de viață și de muncă cu o meditație plină de iubire, unde te concentrezi pe radiarea iubirii către toți cei cunoscuți.
4. Reorganizați spațiul. Mutați mobila - este același concept ca zgomotele puternice - și rearanjați-vă mobilierul și obiectele, astfel încât să existe un spațiu cât mai liber, liber.
5. Zâmbește și râde. Râsul este cel mai bun medicament, dintr-un motiv! Zâmbetul și râsul provoacă modificări fiziologice. Nu vă puteți abține să vă îmbunătățiți starea de spirit ( vibrația ) zâmbind!
6. Folosiți un bol mic de sare de mare în colțurile de nord-est și sud-vest ale casei dvs. Această practică Feng Shui ajută chi (energie) echilibrată să curgă prin casa ta.
7. Deschideți ferestrele pentru a lăsa energia să curgă liber (cu excepția cazului în care locuiți undeva care este puternic poluat). Petreceți cât mai mult timp în aer liber, simțind marea întindere a lumii și a universului. Setați-vă intenția ca energiile negative să vă lase și să le „predați” universului; este infinit și poate „absorbi” cu ușurință orice ai pune acolo!
8. Adăugați plante vii în spațiile dvs. și, din nou, petreceți cât puteți timp în aer liber. Înlăturați imediat plantele moarte sau pe moarte - și fiți atenți la această tehnică dacă aveți un „deget negru”.
9. Evitați persoanele negative. Acești plângători, regine dramatice, vampiri energetici și descendenți te trage în jos. Făra scuze ... fă doar ce poți pentru a-ți distanța.
10. În cele din urmă, alege să nu te agăți de emoții . Ridică emoția; în timp ce simți emoția negativă , spune-ți singur: „Mă simt (trist, furios, orice)), dar nu spune niciodată„ SUNT (trist, furios etc.). ” Puteți da drumul sentimentelor, dar nu puteți da drumul la voi. NU FITI energia negativa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu