Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

duminică, 22 martie 2020

Demiurgul - Cum să scăpați de această iluzie

În acest articol vom discuta despreDemiurg, ceea ce este și modul în care este afectat fiecare om de pe această planetă. Înainte de a merge mai departe cu acest subiect trebuie să începem cu povestea universului, conștientizând și propria călătorie pe această planetă minunată a lui Gaia. După cum probabil sunteți conștienți că trăim într-o matrice de pe pământ, care este controlată de către elita conducătoare.
Elita mondială nu este vârful piramidei conducătoare
Aceste elite nu sunt în vârful piramidei, aceștia sunt controlați de Semizei (Demiurgi) Archoni, funcție de interpretarea ta. Scopul acestor Archoni, Semizei este să se hrănească din energia pe care noi le-o oferim atunci când trecem prin toate greutățile pe care le-au creat pe Pământ.
O mulțime de oameni s-au trezit până în prezent, dar cu toate astea foarte mulți trăiesc încă în iluzie și nu sunt conștienți de faptul că acești Archoni, Semizei, "Demiurgul", de asemenea, se hrănesc din energia închinării și adorării noastre a tuturor ființelor angelice, precum și Dumnezeului fals al Bibliei.
Acest lucru poate fi un șoc mare pentru voi, cum l-am avut și eu când am accesat prima dată această informație. Dar, după cercetarea demiurgului pe internet și vizionarea clipurilor video cu Cameron Day șiGeorge Kavassilas am fost convins că acesta este adevărul.
De asemenea, am meditat asupra acestui subiect și am mers adânc în inima mea, în timp ce m-am conectat la adevărul universal și Sinele Suprem. După ce am făcut acest lucru eu știu că acesta este adevărul existenței cu care ne confruntăm acum, ca ființe nemuritoare de energie.
Trebuie să învățați cum să nu cădeți în această capcană, pentru că, dacă nu învățați acest adevăr universal, mă tem că după ce vei muri, vei continua acest ciclu neîncetat al reîncarnării și-ți va fi iară inaccesibilă memoria din ultima ta viață.
Viața înainte de Demiurg
Pentru a înțelege toate aceste lucruri este nevoie să mergem adânc înapoi în istoria acestui univers, într-un moment în care Demiurgul nu exista și toată viața de pe aceste planete precum Pământul exista într-o stare de iubire pură și armonie totală. Ființe de lumină ca noi au venit în existența fizică la voință luându-ne aceste vehicule fizice pentru a putea trăi în tărâmurile fizice, atât timp cât ne-am dorit pentru a experimenta Creația de la nivelul cel mai grosier. Aceasta a fost situația până la un moment dat în acest univers al ,,liberului arbitru”, după care una dintre multele ființe de lumină eterne a decis că vrea să extindă limitele acestui univers al "Liberului Arbitru" sau ,,Voinței Libere” și să încerce ceva diferit.
 inceea ce privește Gaia(Pământul), a devenit îngrijorată de faptul că aceste ființe care au venit aici, practic i-a convins pe locuitorii Pământului (noi) să încercăm un nou tip de ,,vehicul fizic” care ar avea funcții mai bune. Acest vehicul este corpul nostru pe care-l avem astăzi cu ADN-ul manipulat.
Noi de pe Pământ, în acel moment, în întreaga noastră existență ca ființe de lumină nemuritoare, niciodată nu am avut o experiență cu o entitate care dorea să ne controleze, să ne manipuleze și să ne facă rău, în măsura în care noi eram preocupați ca orice ființă să nu facă rău alteia.
Demiurgii Archoni ne-au înșelat
În ceea ce privește ființele care au dorit să ne impună acest lucru, au trebuit să fie atenți să nu rupă aspectul ,,liberului arbitru” al acestui Univers. Ei au făcut acest lucru cu acordul nostru, noi fiind de acord să ,,intrăm” (prin naștere) în aceste noi organisme modernizate. Totuși, odată ce ne-am pus energia noastră de lumină nemuritoare (sufletul) în acest nou corp uman, am experimentat un șoc. Acest șoc a fost faptul că au fost proiectate să taie legătura noastră cu "Sursa" întregii creații din care noi toți provenim, de la călătoria noastră prin dimensiunile acestui univers. Tăierea acestei legături, de asemenea, a șters amintirile noastre despre cine suntem cu adevărat și ne-a retras toate puterile noastre.
Memoria noastră eternă a fost blocată
Aceasta este ceea ce ființele invadatoare și-au dorit, astfel încât acestea să se poată institui ca zei și să domnească peste noi pentru a ne suge energiile prin închinarea noastră lor. Acest lucru s-a întâmplat cu multe mii de ani în urmă, poate fi acum 100.000 de ani, cel puțin. Așa că odată cu trecerea timpului ne-am pierdut tot mai mult legătura noastră cu Sursa și am început să ne închinăm acestor ființe ca Zei. Acest lucru este în cazul tuturor poveștilor din Biblie ce ,,provin” de la ființe angelice care vin din cer. Nu a fost nimic mai mult decât că aceste entități care folosesc aceleași puteri pe care noi toți le-am posedat, le folosesc pentru a păcăli omenirea în adorarea lor.
Ei au devenit zeii noștrii
Acum după o înțelegere scurtă a istoriei demiurgului de pe această planetă avem nevoie să mergem la nivelul următor. În conformitate cu sute de filme realizate de instituția de manipulare psihică și spălare a creierelor de la Hollywood, atunci când vom muri trecem printr-un tunel de lumină, iar noi ne întâlnim fie cu Isus, Dumnezeu sau cei dragi sau orice divinitate adorată. Ne este apoi dată o recenzie a vieții și ne sunt arătate îndoielile și greșelile noastre.
Nu intra în capcana de Lumină
Dacă sunteți o ființă strict religioasă v-ar putea afișa Iadul și unde veți merge dacă nu vă veți ispăși păcatele. Locul ăsta unde sunteți luați este Demiurgul, iar acest lucru este tărâmul controlat de acele ființe invadatoare pe care noi (Cobra și alții) le numim Archoni. În acest moment ei te-au prins din nou, deoarece crezi că prin moarte ai scăpat de matricea închisorii de pe Pământ, iar acum vei fi liber.
Nu urma capcana Demiurgului
Mi-e teamă că nu este realitatea situației, realitatea este posibil să apară ca un fel de rai, în timp ești în acel loc, dar îți va fi spus întotdeauna că trebuie să vă întoarceți pe Pământ pentru a uniformiza Karma din viața anterioară. Ei doresc să vă reîncarnați pe Pământ pentru a experimenta greutățile din nou, astfel încât aceștia să se poată hrăni cu acea energie negativă. De asemenea, ei se vor hrăni cu toată energia pe care voi o dați Dumnezeului Bibliei, lui Isus sau entităților angelice la care vă închinați.
O altă parte a acestei realități este că atunci când vii înapoi pe Pământ îți vor fi șterse amintirile, astfel încât să nu ai idee despre Karma pe care ar trebui să o arzi (anihilezi). De asemenea, înainte de a veni înapoi pe Pământ te constrânge să semnezi un contract (așa-numitul contract al sufletului) pentru a trece prin tot felul de încercări și orori, toate pentru a compensa așa-numita Karma (din viața anterioară). În realitate, toate aceste contracte sunt pentru a cauza durere și suferință pentru tine și alții, astfel încât aceștia să se poată hrăni cu acea energie.
Cum evităm capcana
Cunoscând toate acestea, atunci când simțim că vom muri (este cel mai bine să fim conștienți în acele momente) trebuie să repetăm în gând mantra ,,Mă duc înapoi la Sursă” . Un truc pe care ei îl folosesc este de a pretinde că sunt cei dragi ție plecați mai înainte. Nu te lăsa manipulat, du-te către Sursa Infinită, apoi vei putea să te vezi cu oricine dorești.
Un alt truc: să fii conștient atunci când dormi noaptea. Acestor ființe ale Demiurgului le place să scurgă energia din tine. Ele fac acest lucru pretinzând că sunt maeștrii înălțați sau îngeri, ele vin să te ia pentru a lupta pentru binele omenirii. Nu este adevărat nici acest lucru, deoarece aceasta te va obosi pentru că-ți vor fi luate energiile.
Fii o ființă suverană și ia-ți înapoi puterile tale
Folosiți o mantră și spuneți Universului înainte de a merge la culcare, că sunteți o ființă suverană care nu dorește să fie perturbată de orice altă ființă care dorește să vă scurgă energiile sau să vă facă rău. De asemenea, spuneți-le că vă veți apăra și să-și amintească, că sunteți foarte puternic și nimic nu este mai bun sau mai puternic decât noi, pentru că suntem cu toții o parte din Sursa Eternă a acestui Univers și a altora.
Cei care se închină lui Satan sau oricăror altor entități așa-numite rele, ei venerează aceleași entitățiArchonice care doresc doar să le fure energiile și să-i țină departe de la calea redobândirii puterii adevărate. Acest lucru este valabil pentru toate elitele și lojele masonice. Ei se tem de Trezirea noastră, de redobândirea statutului de Ființă Suverană ce trăiește în Lumină și asta se întâmplă și se va întâmpla cu tot mai mulți dintre noi pentru a deveni într-un final UNUL adică oglinda SURSEI, Dumnezeu Tatăl, unicul adevărat. Așa să fie !
Drum drept spre Lumină!

via Pandelea Mitica


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu