Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

marți, 1 octombrie 2013

Puterea energetică a sentimentelor și gândurilor



Dacă căutați termenul „energie”,veți primi în principal rezultate cu privire la energiile măsurabile. Electricitatea, căldura și energia atomică sunt doar câteva dintre formele de energie pe care oamenii le cunosc în natură și din procesele fizice. În acest articol veți afla mai multe despre energiile subtile pentru care nu există încă o metodă de înregistrare recunoscută științific. Aceste vibrații energetice pot fi percepute de clar -văzător sau clar-văzătoare și conștient de multe persoane extrem de sensibile. Ele sunt active în fiecare persoană în mod inconștient și influențează bunăstarea și viața de zi cu zi. . În cele ce urmeaza sunt explicate mai detaliat conexiunile.

Corpul uman este un câmp energetic
Corpul uman este încorporat în câmpuri energetice la diferite niveluri. Consumăm energie și producem energie de exemplu sub formă de căldură. Impulsurile electrice sunt transmise continuu către celulele noastre pe căile nervoase. Pe lângă aceste energii măsurabile, care pot fi înregistrate în EEG sau EKG, există câmpuri energetice care sunt situate la un nivel subtil.
Cunoașterea energiilor subtile a fost păstrată de mii de ani în învățăturile înțelepciunii antice secrete, cum ar fi medicina tradițională chineză și Ayurveda (cunoașterea vieții). Aceste învățături raportează asupra sistemului meridianelor corpului și al chakrelor, al centrelor energetice subtile. Metodele lor de menținere a sănătății și vindecării se bazează pe menținerea în echilibru a câmpului energetic subtil al omului. Ele indică faptul că fluxul liber de energii subtile este esențial pentru sănătatea și bunăstarea noastră.

Energiile subtile au o mare influenta asupra starii noastre de bine
Înfățișarea noastră pământească, pe care o numim existență umană, constă din diverse câmpuri subtile care se suprapun și se află într-un schimb constant între ele. Sentimentele noastre se mișcă în așa-numitul „corp emoțional”, iar gândurile noastre influențează și țesem prin „corpul mental”. Împreună cu corpul fizic, ele modelează existența noastră umană. Această trinitate este încununată de corpul spiritual care respiră spiritul vieții în noi.
Starea subtilă, vibrația unei persoane, depinde puternic de starea sufletească în care se află. Pentru că fiecare organ, fiecare mușchi, fiecare nerv și fiecare celulă rezonează cu starea noastră mentală. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că energiile emoționale au cel mai mare impact asupra stării noastre de bine.
Fiecare sentiment care te mișcă, fie că este conștient sau inconștient, este o energie subtilă și funcționează în sistemul corpului,sufletului și spiritului. De multe ori ați experimentat efectele energiei emoționale. Atunci când ești supărat sau supărat,energia este eliberată și viața ta emoțională devine treptată. Ceva similar se întâmplă atunci când ești entuziasmat. Atunci te simți „ca și cum ar fi pe nori” energia este crescută și te face ușor și liber. A fi îndrăgostit duce, de asemenea, la schimbări energetice și toate au efecte măsurabile. Nivelul de adrenalină crește sau vă scăldați în efectele hormonului serotonina bun. Aceste schimbări sunt declanșate de energiile subtile ale emoțiilor tale. Acestea, la rândul lor, sunt strâns legate de gândirea, ideile și credințele tale. Embosurile din copilărie joacă un rol la fel de important ca experiențele prenatale în pântece sau emoțiile din încarnările anterioare.

Energiile pot fi schimbate
O lege fizică spune că energia nu se pierde. Se poate schimba doar. Același lucru este valabil și pentru energiile subtile ale emoțiilor noastre. Nu se pierd. Dimpotrivă, sunt stocate în special energii grele și așteaptă să fie eliberate. Energiile vesele, ușoare, pe de altă parte, sunt volatile. După cum spune afirmația: „Fericirea poate fi găsită, păstrarea este artă”.
Mulți oameni își mută sentimentele și experiențele emoționale în inconștient. Singurul lucru care rămâne în conștiință este ceea ce omul consideră bun și sensibil. Conștiința umană este comparabilă cu un aisberg. Vârful aisbergului, percepția și memoria noastră conștientă, depășește doar ușor granița dintre cunoaștere și ignoranță. Partea mult mai mare a conștiinței noastre se află sub suprafață și este plină de informații și energii de tot felul.
În acest subteran există, de exemplu, tot ceea ce percepem „pe partea”. Aceasta include zgomote pe care le oprim atunci când suntem ocupați cu ceva, precum și mirosuri, impresii picturale sau atingerea vântului pe pielea noastră. În subconștient veți găsi, de asemenea, toate subiectele pe care sufletul le-a adus și pe care omul s-a dezvoltat sau s-a absorbit în cursul vieții sale. Ei sunt la cheie pentru că este parte a umanității noastre să ne dezvoltăm puterile sufletești în aceste probleme de viață și să facem ca fiinta noastră sa strălucească.
Amprentele copilăriei noastre determină ce sentimente, adică, care energii ne îndreptăm spre subconștient. Modelul și condiționarea părinților noștri prin societate și cultură sunt reperele noastre. Stabilește ce sentimente sunt permise pentru că sunt bune și ce sentimente nu ar trebui să avem pentru că se presupune că sunt rele. Întreaga gamă de experiențe și sentimente umane poate fi evaluată și suprimată negativ datorită amprentelor. Pentru unii este mânia că nu trebuie să arate, pentru alții este nevoi sexuale, iar alții au învățat să-și ascundă toate sentimentele. Nu există limite în evaluarea și suprimarea sentimentelor.
Fiecare suflet vine pe lume cu subiectele sale individuale, sarcinile și obiectivele de învățare - și cu limitările corespunzătoare. Deoarece energia nu se pierde, experiențele emoționale din alte vieți rămân de asemenea active și pot fi incluse ca aspecte energetice într-o nouă încarnare. Aceste aspecte așteaptă în subconștient până a sosit momentul și sufletul sau gata să îl privească. Subiectele implicate sunt în conformitate cu amprentele pe care le-am primit prin intermediul părinților și educația. La nivel mental, nu există nicio întâmplare în selectarea problemelor din viață. În experiența mea, totul aici se bazează pe sincronicitate și rezonanță.

Absorbim constant energia
Toată lumea știe cum este să absoarbă energie. Când vă confruntați cu tonul inconfortabil al persoanei de vizavi, puteți observa cum se „apropie”. Într-o astfel de situație, mușchii adesea se tensionează asupra plexului solar. Ele formează un scut pentru a preveni absorbția energiilor neplăcute. Din păcate, acest lucru nu funcționează, deoarece energiile subtile merg „direct în”, ca să zic așa. Persoanele sensibile absorb aceste energii ca un burete și pot suferi de ele zile în care au fost supuse unor energii emoționale stresante sau incomode.
Energiile pozitive, cum ar fi bucuria sau entuziasmul, pe de altă parte, sunt adesea „contagioase”. O altă persoană este capabilă să te măture și să-ți crească temporar vibrațiile. Energie entuziastă sau plăcută este totuși trecătoare. Vor să fie cultivate chiar la oameni.
Practic, sunt înregistrate doar energiile la care avem rezonanță. Acestea includ sentimentele și tiparele marilor probleme din viață: durere, mânie, ură, invidie, frică și durere, sentimente de vinovăție, frică de eșec, lipsă de încredere sau căutare de recunoaștere. Întâlnim aceste probleme de viață iar și iar în cursul vieții noastre. Aceasta înseamnă că sunt salvați și așteptați în subconștient pentru a fi clarificați.
Părinții noștri consolidează tema principală a sufletului nostru din copilărie, situațiile profesionale și private ne confruntă cu ea din nou în viața adultă. Atragem situații și energii la care sufletul nostru rezonează. Printre ele se numără energiile care vor să fie vindecate. Atracția energiilor grele continuă până când recunoaștem rezonanța și înțelegem conexiunea cu amprentele noastre. Acest lucru creează oportunitatea de a ieși din roata hamsterului din experiențe vechi. Retrăgându-ne proiecțiile și reflectând subiectul în interior, începe vindecarea emoțiilor.

Energiile sunt transmise
La fel cum absorbiți energia în fiecare zi, puteți transporta energii la nivelul subtil pe care l-ați preluat de la alți oameni. Cu cât este mai sensibilă o persoană, cu atât este mai mare probabilitatea ca acesta să absoarbă energie din mediul înconjurător ca și copil și să o poarte cu el. Se întâmplă relativ des ca copiii să-și elimine părinții energiile stresante. O fac inconștient și există multe motive pentru acest lucru. Adesea se întâmplă pe baza contractelor sufletești pe care părinții și copiii ulterior le-au încheiat unul cu altul la un alt nivel sau într-o încarnare anterioară. Aceste contracte servesc adesea pentru a compensa vinovăția. În orice caz, sunt închise din dragoste.
Alte energii împovărătoare care sunt preluate de la strămoși provin în mare parte din generațiile care au experimentat cel de-al doilea război mondial și perioada postbelică, fie ca adult, fie ca copil. Oamenii acestor generații, părinții, bunicii și străbunicii și-au pus dezvoltarea psihologică personală în favoarea unei colective. Și-au împins experiențele traumatice din timpul războiului și apoi adânc în inconștient. Cu toate acestea, energiile emoțiilor rămân și sunt transmise din generație în generație inconștient. Un conflict interior nerezolvat sau o durere emoțională poate fi transmisă până la șapte generații, în cazuri rare chiar și dincolo, și îți poate afecta în prezent viața. Puteți face multe pentru voi și urmașii voștri, vindecând aceste energii vechi transmise prin curatari si protectii energetice.

Energiile vor să curgă
Dacă ați experimentat vreodată durere, frică sau durere, știți cât de dificile pot fi energiile emoționale. Sentimentele sunt cele care trag în jos. Cuvântul german pentru depresie este dejectie și arată foarte clar ce se întâmplă energic. Energiile grele au un efect zdrobitor asupra întregii ființe umane. Atunci când gândurile îngrijorătoare ajung la ea, atunci când gândirea și gândirea nu se termină niciodată, fluxul de vitalitate ajunge la un blocaj. Un flux blocat de energie poate duce mai devreme sau mai târziu la simptome fizice sau boli.
Toate emoțiile colectate, stocate și reprimate pot face viața dificilă pentru noi, deoarece au nevoie de energie pentru viață pentru a fi reținute. Acest lucru este foarte istovitor și se întâmplă inconștient, atât timp cât există un răspuns la o energie emoțională. Marea provocare pentru noi este de a face ca energiile subtile ale celor trei corpuri să curgă în viața de zi cu zi. Fluxul liber de energie nu trebuie să fie doar o stare de urgență pe care o experimentăm în timp ce medităm, facem muncă creativă, în vacanță sau în natură. El face parte dintr-o ființă umană sănătoasă.
Unul dintre darurile noastre divine este să putem percepe energii subtile. Când curg, sunt ușoar si fine, energiile blocate și problemele nerezolvate ca fiind forțe întunecate,sunt grele. Aceste energii nu au lumină. Lumina cunoașterii poate aduce soluția. Tot ceea ce am măturat sub covor sau am pus în "subsolul subconștientului"doreste să fie scos la lumină. Numai acest proces aduce o mare ușurare. Puteți face asta punând problemele vieții ascunse în centrul atentiei voastre. Perceperea și a aspectelor mai întunecate ale ființei tale este primul pas către pacea interioară.

Vindecarea se întâmplă prin percepție și acceptare
Al doilea pas este să accepți ceea ce este perceput la nivel emoțional. Fără vină, fără rușine și fără conștiință vinovată. Toate sentimentele, comportamentele și modelele noastre de gândire sunt energii subtile și ca parte a umanității noastre. Dacă respingem anumite lucruri în noi înșine, poate chiar le luptăm, le facem mai puternice. „Dăm zahăr maimuței” pentru că energia curge întotdeauna acolo unde suntem atenti .
A percepe aspectele subtile ale ființei noastre înseamnă a înțelege propria noastră natură. În plus, avem oportunitatea de a dezvolta înțelegerea despre noi înșine. Din aceasta crește înțelegerea pentru alți oameni și pentru experiențele vieții. Spune „da” din toată inima energiilor sentimentelor și gândurilor tale. A spune da înseamnă a-l accepta. Atunci veți experimenta cum puteți simți mai multă iubire pentru voi și pentru viața voastră. Iubirea este energia strălucitoare care vrea să curgă prin cele trei corpuri ale tale.
Este cea mai mare vibrație pe care o putem realiza la nivel subtil. Cu puterea iubirii necondiționate, iluminăm zonele din umbră și găsim vindecare. Ar putea fi cel mai înalt obiectiv al omului să realizeze vibrația iubirii necondiționate și - în adevăratul sens al cuvântului - să o întruchipezi? Pentru mine personal, răspunsul este foarte clar: da. Ute Königstedt,

Traducere:Octavia Herta,Grupul:In cautarea adevarului interior si iesirea din Matrix.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu