Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

duminică, 26 aprilie 2020

Ce este Eul și cum îl putem transcrie?

ego-ulde Michelle Walling,
editor CHLC ,  Howtoexitthematrix.com
Eul este un instrument tridimensional pe care corpul nostru îl folosește pentru identitate și protecție. Când trecem spre a cincea dimensiune , unii spun că trebuie să scăpăm de ea, alții spun că trebuie să-l îmblânzim, iar unii spun că ar trebui să-l iubim. Ce este de fapt ego-ul nostru și ce ar trebui să facem cu el?

De ce avem un ego?

Slujba ego-ului este de a ne proteja și de a ne feri de a ști cine suntem în experiența voalată a întrupării a treia dimensiune. Acesta a fost denumit „sinele inferior” în comparație cu aspectele din supraviețuirea noastră care există în dimensiuni vibraționale superioare. Ca niște mulți dimensiuni, când am intrat în acest corp, știam că vom uita cine suntem ca parte a experienței existenței dimensiunii inferioare.
Eul nu este cine ești cu adevărat. Este imaginea ta de sine și nu este chiar imaginea pe care o pot vedea alții. Este o mască a aprobării, vrea să fie sub control și este condusă de frică. Este parțial responsabil pentru a nu vă permite să vă iubiți  100% pentru că ascunde cine sunteți.
Identificarea de ce avem acest eu inferior și aspectele acestuia este esențială în procesul de trezire a ascensiunii . Îndepărtarea acestui văl aruncă mai multă lumină asupra zonelor noastre care au nevoie de vindecare . Pentru a ajunge la miezul sinelui, trebuie să începem să curgem straturile măștii pentru a dezvălui ceea ce se află dedesubt.

Eul de umbră

Un eu-umbră face parte din „alter ego-ul” și înfruntându-l se numește trecerea prin noaptea întunecată a sufletului . O parte din meseria ego-ului este de a permite altor părți ale sufletului tău să vină vindecate în această realitate, deoarece nu putem lua această parte din noi în dimensiunile superioare datorită Legii atingerii vibraționale . Scopul este să vindecăm toate energiile noastre inferioare și să devenim din nou întregi într-o existență vibrațională superioară.
Să ne confruntăm cu umbra noastră de sine poate fi o experiență înspăimântătoare și este probabil frica numărul unu a unui individ. Când sunteți gata, a treia mediere a oglinzilor este o modalitate bună de a vedea diferitele aspecte multidimensionale ale voastre. Doar recunoscând că sunt o parte din tine, dar intenționând să fie vindecate și integrate în spațiul inimii tale, lumina se varsă pe umbre și un nou mod de a fi în sfârșit poate fi obținut.
Mintea noastră subconștientă este conectată la Sursa. Mintea noastră conștientă (ego-ul) simte uneori contrariul. De exemplu, dacă o persoană are o boală care poate pune viața în pericol, ego-ul poate fi frică de moarte, în timp ce mintea subconștientă sau sinele superior știe că nu există moarte reală a energiei care este sufletul tău.

Trezirea cu cine suntem cu adevărat

Așa cum am planificat, la un moment declanșator din viața noastră începem să ne trezim la faptul că suntem suflete multidimensionale care au o experiență umană fizică. Când ne dăm seama că există un aspect superior al nostru de care suntem legați, ego-ul începe să se teamă că își va pierde identitatea. O parte a ascensiunii în sus pe scara spirituală este să „pierzi” ego-ul și să-ți extinzi conștiința pentru a te concentra pe un aspect superior al tău.
În cele din urmă, pe măsură ce consolidăm această legătură cu forțele noastre superioare și cu supravegherea noastră, nu vom mai avea nevoie de identitatea ego-ului sau de experiența dimensiunii a treia. Totuși, pierderea completă ar învinge scopul de a trăi în fizicitate acum. În schimb, putem colabora cu ego-ul pentru a-l ajuta să-și reducă stăpânirea asupra vălului care protejează adevărul de la noi, în timp ce continuăm să ne îndreptăm spre a putea gestiona adevărul.

Cum să lucrezi cu ego-ul

Pentru a „pierde” ego-ul este important să recunoaștem mai întâi că este o componentă foarte necesară a procesului nostru de trezire spirituală. Având o altă identitate decât ceea ce suntem cu adevărat a provocat o retragere profundă în a avea nevoie de ceva mai mult pentru a ne împlini pe noi înșine. Acest lucru a dus la încercarea de a ne îndeplini cu multe lucruri din nou până când am realizat că nu există nimic care să ne împlinească, ci dragostea pentru noi înșine.
În acest moment, datorită ego-urilor noastre o mare rundă de aplauze pentru că ne-a dus la punctul de rupere de la căutarea de răspunsuri în afara noastră. Recunoștința este necesară pentru a elibera ego-ul meseriei sale pentru care a fost creat.
Pentru a lucra cu egoul pentru a-l elibera de datoria sa, mulțumește-ți ego-ul cu voce tare pentru munca stelară pe care a făcut-o de a oferi identitate în timpul aspectului voalat al conștiinței tale în expresia a treia densitate. Anunțați-vă că acum doriți să explorați aspectele superioare ale dvs. înșivă și că trebuie să lucrați împreună pentru a permite acest lucru să iasă în realitate, chiar dacă acest lucru înseamnă că va trebui să pășiți deoparte pentru a vă lăsa sinele superior. roata.

Devenind la curent cu programarea

O parte din „îmblânzirea” ego-ului presupune inversarea programării pe care am primit-o ca parte a vieții sociale. Dacă ego-ul este computerul cu aspect inferior, atunci programarea este software-ul. Este timpul să dezinstalați software-ul care ne menține în realitatea iluzională vibrațională inferioară.

Iată câteva programe care pot fi inversate cu conștientizare și gândire intenționată:

Nu mai fi jignit. După cum spune Don Miguel Ruiz, nu luați nimic personal . Ceea ce spun sau fac alții este o proiecție a propriei realități prin propriul sine fals. Adesea oamenii spun în mod conștient contrariul a ceea ce gândesc subconștientul lor. Subconștientul nostru urmează regula de aur și, pe măsură ce lăsăm mai mult din subconștientul sau eul nostru superior în realitatea noastră, începem să ne abținem de la a spune lucruri altora care le pot jigni.
Dă drumul la nevoia de a câștiga. Cu toate că jocurile și provocările pot avea uneori o influență pozitivă asupra avansării noastre, suntem în procesul de a da drumul jocurilor treia dimensiune pe măsură ce ne îndreptăm spre un mod de viață mai înalt, acolo unde nu există concurență.
Dă drumul la nevoia de a fi corect. Dreptul unei persoane nu este neapărat dreptul unei alte persoane, întrucât cu toții vedem lucrurile diferit. Când dai drumul la nevoia de a dovedi că ai dreptate, reduci oportunitatea de frecare și argumentare. Acest lucru nu este menit să devină pasiv sau să înceteze să stea în picioare pentru adevărul tău. Mai degrabă, este mai bine să vă îndepărtați de situații vibraționale inferioare și, în schimb, să vă concentrați pe păstrarea vibrației dvs., stând în adevărul dvs. de exemplu. Alegerea bătăliilor tale cu înțelepciune de această dată este cheia avansării.
Dă drumul la nevoia de a fi superior. Cu toții suntem o scânteie a acelui Creator având o experiență individuală. În timp ce unii sunt pe o cale mai rapidă spre iluminare decât alții, nu ar trebui să-i judecăm pe cei Ce este Eul și cum îl putem transcrie?  |  In5D.comcare iau o altă cale, deoarece toate căile converg către una. În dimensiunile superioare , ne păstrăm în continuare individualitatea, dar știm că toți înotăm în marea iubirii care alcătuiește întregul. Superioritatea este adesea confundată cu a avea cunoștințe sau experiență și este unul dintre lucrurile care determină modelele de cădere a civilizațiilor în timp.
Dă drumul la nevoia de a avea mai mult. Materialismul condus de ego este căderea umanității și este alimentat de cei care doresc să ne țină datori ca sclavi ai unui sistem economic. Odată ce vă dați seama că aceste lucruri nu îndeplinesc gaura neagră din interior, începeți să lăsați nevoia ca aceștia să cadă. Un echilibru de a avea lucruri care sunt necesare pentru confort în timp ce pierdeți obsesia sau atașamentul emoțional față de ei este calea superioară. Scăpând de dezordinea inutilă din viața ta, faci spațiu în interiorul tău pentru expansiune.
Lasă-te să te identifici după realizările tale. Mulți oameni se tem să se uite în ei înșiși pentru a afla cine sunt cu adevărat în afară de titlul lor de la un loc de muncă sau un statut familial. Acest lucru duce la crize în viață când vine timpul pentru pensionare sau când copiii merg la facultate. Nu există o diplomă universitară, titlu de post, statut social sau premiu care să vă servească în procesul ascensiunii .
Lăsați-vă reputația. Ceea ce cred ceilalți despre tine nu este treaba ta. Unii oameni sunt atât de obsedați de modul în care sunt văzuți de alții încât se pierd în identități false. Devine o corvoadă să încerci să-ți amintești cine sunt cu o persoană sau alta. A fi adevăratul tău sine autentic este cel mai bun mod de a arăta dragoste pentru tine. Unii oameni au multe pe care le-ar putea împărtăși cu alții despre procesul lor de trezire sau de contactul extraterestru, dar ego-ul lor nu le va permite să se împărtășească de frica de a nu-și distruge reputația.
Click aici pentru mai multe articole de Michelle Walling!
Despre autoare :
Michelle Walling este un antrenor autorizat de viață holistic, webmaster și scriitor. 
Toate articolele și aparițiile radio ale lui Michelle Walling pot fi găsite în baza de date CosmicStarseeds.com. Ședințele de consiliere holistică pot fi rezervate pe site-ul ei MichelleWalling.com . Adevărul despre natura holografică a matricei și modul în care o vom dizolva poate fi explorat pe site-ul ei Howtoexitthematrix.com . Pagina personală de Facebook a lui Michelle poate fi găsită  aici .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu