Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

vineri, 10 ianuarie 2014

Care este miza hipnozei?

O sa explic cumva ceea ce au descoperit in hipnoze CORRADO MALANGA, CALOGERO si altii si sa va explic de fapt care este miza hipnozei..

Miza hipnozei este de a descoperi din dedesubturile pe care nu le putem observa si pornind de la o prealabila curatare si rupere de pacturi sa mergem mai departe pe calea constientizarii..
O sa spun ca MALANGA s-a ocupat de hipnoze multi ani si a descoperit multe chestiuni interesante in cadrul lor, dandu-si seama de niste chestii uimitoare, ceea ce l-a facut ca sa abandoneze hipnozele si sa aleaga o cale mult mai precisa si care este urmatorul pas sau/si alternativa la cei care nu pot sa faca o hipnoza..
Pentru a ne dezlega singuri de blocaje etc trebuie sa alegem calea CONSTIENTIZARII..
Ce inseamna constientizare?
INSEAMNA SA INTELEGI ca tu esti CONSTIINTA, ca nimeni nu este mai puternic decat tine, ca nimeni nu poate trece peste vointa ta, ca tot ceea ce se desfasoara in jurul tau si in viata ta este pentru ca tu sa intelegi, ca trebuie sa treci de la dualitate la nondualitate si ..sa eliberezi extraterestrii legati de tine, sa te eliberezi de ingeri, de PO-PRIMUL OM, PC-primul creator , sa intelegi ca partile reale din tine sunt SUFLETUL-care are cea mai mare constientizare, urmeaza spiritul apoi mintea, pe care trebuie sa le unesti prin CONSTIENTIZARE si apoi sa creezi constient..
As vrea sa descriu niste pasi si reactiile care apar si care trebuie asimilate..
CORRADO a spus ca prima data s-a infuriat pe extraterestrii ce au folosit cipuri si implanturi asupra omului, apoi a ales sa dezlege omul de aceste legaturi si pacturi facute cu ei, apoi si-a dat seama ca EXPERIENTA EXTRATERESTA este o alegere a constiintei, care a vazut in el/in extraterestru propria inconstienta, apoi si-a dat seama ca ei NU AU NICI O PUTERE, intelegi, NU AU NICI O PUTERE caci atunci cand le spunea sa plece, sa-si ia implanturile si sa plece, ei o faceau destul de repede, ceea ce l-a pus pe ganduri..extraterestrii au sefi, iar acesti sefi ii folosesc in propriul lor scop, nici macar nu-si dau seama..urmatorul pas a fost cand si-a dat seama ca EXTRATERESTRUL nu este nici bun, nici rau, ci doar EXTRATERESTRU..el este mult mai slab decat noi deoarece trebuie sa se alimenteze din noi, cu anumite tipuri de nergie, deci ATENTIE- pe termen lung INTELEGEREA NOASTRA inseamna ELIBERAREA extraterestrilor si multi dintre ei au acceptat sa vina sa inteleaga ei singuri dualitatea dandu-si seama ca asa se vor elibera... ca intr-un joc de domino, eliberarea extraterestrilor duce invitarea ingerilor in planul dualitatii, care vor trebui sa faca ei singuri aceasta experienta, apoi..urmeaza LA SFARSITUL universului PO si PC..
Acest PO care este DUMNEZEUL la care toti ne inchinam este cel care are cel mai mic grad de constientizare si care se bazeaza doar pe ceilalti pentru a-si mentine cat mai mult timp starea de inconstienta spre a nu se dizolva si reintoarce in sursa..egoul lui este imens , reflectand exact nivelul lui de INconstienta   ..
CORRADO a ales in cele din urma calea de a-si expune intrega lui cercetare spre a trezi OMUL si spre a-l face sa inteleaga ca trebuie sa urmeze calea constientizarii, ca FRICA inseamna UITARE si ca NOI nu avem de ce sa ne fie frica, deoarece noi nu suntem simple BATERII ci suntem CONSTIINTA ce nu poate fi blocata in 3d..
Apoi a eliminat relatia victima a extraterestrilor/ stapan-agresor, facandu-ne sa ii privim pe acestia ca simplii executanti inconstienti si ei piese intr-un joc mult mai murdar, cerandu-ne sa nu ne fie frica de ei si sa rupem pacturile si sa dizolvam implanturile..as vrea sa spun ca acestea se dizova si se rup de la sine si prin CONSTIENTIZARE, REAMINTIRE a ceea ce suntem.
Odata scapati de ei, putem sa avem ""ïntalniri"cu asa zisii ingeri sau chiar cu PO, care sa ni se prezinte ca un parinte iubitor etc, insa care se va da singur de gol prin raceala pe care o degaja... ii putem spune PAS  ..
Inca o data NU VA FIE FRICA..toate aceste forme vin spre noi nu pentru ca sunt mai puternici ci pentru ca sunt mai slabi, caci noi-CONSTIINTA suntem de neatinsi...
Am cunoscut persoane care au avut experiente cu aceste personaje nu in stare de hipnoza ci in stari alterate de constiinta si s-au eliberat de ei prin simpla lor vointa   ..
INTELEGEREA a ceea ce suntem ne va reda libertatea si va incheia JOCUL..
Intelegerea este: SUNTEM CONSTIINTA..singura miza este CONSTIENTIZAREA..nimeni nu ne poate ataca ..totul este IN NOI..
In cele din urma, HIPNOZA nu este "o noua religie", nu trebuie sa vedem in ea salvarea, ci ea este un pas spre reamintire, pas ce poate fi facut si fara hipnoza DE AVEM CURAJ..
Iar dupa REAMINTIRE urmeaza LUCRUL INTERIOR, lucrul cu sine, auto-observare..
Starile unei CONSTIINTE CONSTIENTE sunt : BUCURIA, PACEA, IUBIREA, CONSTIENTIZAREA, VEDERE NON-DUALA, creare constienta...
CORRADO M

Cristina Sorina Moraru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu