Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

marți, 1 octombrie 2013

Cu conștientizare pentru mai multă conștientizare,creștere personală, împlinire si trezirea spirituala.



  Ce se întâmplă dacă ai începe să conștientizezi mai mult folosirea cuvintelor, a propozițiilor, a gindurilor? V-ați putea imagina că conștientizarea rezultată vă va îmbunătăți viața?
In comparație, conștientizarea este probabil termenul mai frecvent folosit. Învățăm să fim atenți atunci când avem de-a face cu lucruri, oameni, cuvinte, gânduri, comportament etc. Și învățăm că neatenția duce adesea la cele nedorite și neplăcute. Cu toate acestea, cred că tocmai în acest context poate fi găsită o interpretare greșită, deoarece multe persoane confundă atenția cu prudența.Mindfulness, însă, nu are nici o legătură cu a fi atent. Mai degrabă, este o abilitate pe care o poți folosi pentru a obține o conștientizare deplină. Conștientizarea, acest cuvânt folosit rar în adevaratul sau sens,a fi atent la tine,cu tine insuti,pare, în general, de mică valoare. Ceea ce nu este surprinzător, pentru că ceea ce înseamnă este fără formă, invizibil, fără structură și complet nedeterminat.Nu îl poți evalua și nu evaluează nimic.Nu este de mirare că nu are nicio valoare specială în această realitate.
Dar dacă ar face-o atât de valoroasă? Și am citit doar superficial despre non-dualism. Toate sunt surse profunde care se ocupă de conștientizare, atenție și conștientizare într-o manieră de interogare. Dar există multe moduri de a învăța și de a învăța despre mindfulness,conștientizare și conștientizare în aceste zile.O mare parte din acest lucru poate fi experimentat cu și prin corp.
Mediteaza,relaxeaza,fii cu tine singur,creaza,plimba-te,mergi in natura si observa totul,gradinareste,cauta hobbys care i ti fac placere,tricoteaza,citeste carti,asculta muzica,picteaza,fii creativ,creaza tot ce i-ti place si i-ti face placere si nu ce vor altii de la tine! Fii liber,rebel,suveran si constient asupra ta!
Puteți afla cum putem folosi întrebări pentru a conștientiza un anumit subiect.În general, folosim întrebări pentru a obține răspunsuri, am fost învățați acest lucru.Dar dacă folosim întrebări pentru a obține doar o „conștientizare” a ceea ce este acum și ce este posibil? Prin urmare,scopul acestui grup este acela de a obține cât mai multă conștientizare cu privire la un anumit subiect prin întrebări puse cu atenție.Nu este niciodată un răspuns în sensul tradițional,totul este relativ,este relevant de a trimite mai departe informatiile la cei ce rezoneaza in acest moment si doresc sa-si puna intrebari de ce sunt aici,de unde vin,ce rol au ei in aceasta realitate,incotro vor pleca?Cine i-si mai pune intrebari,primeste si confirmarea intuitiva ca este suflet/spirit si nu inteligenta artificiala &mind control ce doresc altii,este esenta divina indestructibila! Cu cit ne punem mai multe intrebari,constientizam tot mai mult,ne trezim tot mai mult din amnezie,devenim nemanipulabili,detinem,redobindim curajul civil in aceasta realitate de a ne apara sufletul,valorile interioare,de a detine curajul sa impartasim ce dorim si ce nu dorim in aceasta realitate iluzorie!Avem liber arbitru,dreptul nostru universal suveran,suprem de la Sursa Pura Primordiala si nimeni nu i l poate incalca daca noi nu dorim!
Întrebarea este: de ce este asta,ce primesc de fapt de la informatii?Simplu:utilizarea,focusarea atentă și conștientă a cuvintelor,gindurilor,poate schimba viața în mod pozitiv. Pentru că înainte de cuvânt există energie. Este adevăratul „limbaj”,creăm cu energie și conștientizare. Cuvintele noastre sunt doar purtătorul energiei in univers si manifestarea cuvintelor,gindurilor prin intentie!
Fiecare cuvânt este purtat de propria sa energie.Și fiecare cuvânt,fiecare propoziție creează ceva in univers.Această creație se va arăta întotdeauna ca o realitate. Utilizarea atentă a cuvintelor duce la crearea unei alte realități.Iar cheia este să întrebi...poți spune acum: asta este o aberatie! Te intreb:ce se intampla daca gandesti asa? Există deschidere sau este strâns și greu programat în interiorul tau? Ce-ar fi dacă întrebi doar ce este nevoie pentru a putea vedea asta așa cum pot, pentru ca să poată funcționa pentru tine? Ce ar crea energetic această întrebare? Experiența mea este că, odată ce începeți să acordați mai multă atenție folosirii cuvintelor, veți obține o „conștientizare” a ceea ce cuvintele voastre creează în sistemul vostru de energie - și nu numai. Doar o știi. Nici nu trebuie să te gândești la asta. Pentru că conștientizarea este ceva ce suntem.Nu avem nevoie de dovezi în acest sens,nici sa ne dovedim cu ceva sau sa fim centrul atentiei cum doreste egoul! După ce îți permiți să fii conștient, știi pur și simplu ce știi.Dacă vă întrebați acum cum știți când aveți această „conștientizare” sau nu,vă rugăm să luați în considerare următoarele: Vorbim despre ceva care este dincolo de orice descriere cognitivă.
Intelectul nostru nu ne poate indica decât către conștientizare, dar nu îl poate defini niciodată. Și totuși, toată lumea o știe.Desigur, este posibil să nu fi fost conștient de faptul că vă este întotdeauna disponibil.Dar puteți începe să o revendicați. Întreabă-te doar,e asa de simplu si efectiv sa ti conectezi constinta mintii cu Sufletul,Spiritul,Sinele Divin,Constinta Universala Pura Suprema! Vorbeste tare cu tine,prin exercitiu si antrenament,vei primi raspunsuri! Fii constient de acest lucru! Eu am "fost amneziata temporar mult timp,am functionat pe pilot automat,amneziata si iar amneziata.Totul este un proces continuu de trezire,nu ceda daca nu vezi imediat rezultatele,asculta-ti intuitia,primul impuls si intrebare ce i-ti vine,e de la spiritul/sufletul tau:nu lasa mintea/egoul sa -ti domine aceasta realitate!Incearca sa fi ca o pasare pe observator,perspectiva,detasare fara sa "condamni,sa ti dai cu parere,sa "pui pe cineva la perete" daca nu cunosti situatia,observa-te pe tine,dublul tau dintr o perspectiva de sus ca pe o scena!Filmul Paceful Warrior care i -l pun mai jos,am mai scris de acest film,titrat in romana m-a ajuta foarte mult in vizualizarea perspectivei si in general in procesul constientizarii si minimizarea mintii&egoului!
De exemplu: Ce este nevoie pentru mine să fiu conștientă, că sunt conștient de mine? Lucrul special despre întrebări este că acestea ne oferă imediat conștientizare. Modul în care interpretați și percepeți conștientizarea dvs. pentru dvs. este valabil doar pentru dvs. Poate fi un moment în care știi totul cu ușurință. Este de fapt de nedescris și, în același timp, foarte „normal”.Îți oferă spațiul din care poți vedea totul și din care coerența ființei tale poate fi aleasă pentru tine.
Creați-vă propriul viitor
Amintiți-vă: ceea ce creăm aici este un posibil viitor. Este viitorul vieții tale, modul tău de viață, corpul și realitatea ta,creaza prin intentie cea mai minunata linie temporala pentru viitorul tau! Viitorul i-l cream noi prin intentie si decizile pe care le luam in fiecare moment! Viitorul nu e fix cum ni se spunea de cei ce nu ne doreau binele,ci doreau ei sa ne creeze linile lor temporale in avantajul profitului lor! Intrebările, înțelese și utilizate în mod corespunzător, sunt întotdeauna cheia pentru o mai bună conștientizare.La opus sunt concluziile, deciziile, răspunsurile. De exemplu: „Asta nu va funcționa oricum.”Aceasta este o concluzie. De aici nu există altă cale.Cu această alegere de cuvinte,ați eliminat posibilitățile suplimentare. Și aceasta este exact ceea ce este creat ca o realitate, așa cum s-a arătat din nou si din nou în viața mea...scenarii scrise de ei si eu sa le joc dupa gustul lor! În schimb, ai putea alege să folosești o întrebare: „Ce altceva este posibil aici, pe care nu l-am luat niciodată în considerare?” Experiența mea este că de îndată ce oamenii descoperă că pot pune întrebări pentru a conștientiza posibilitățile lor,viața începe să se arate din altă parte.În loc de limitări, există tot mai multe opțiuni disponibile si linii minunate temporale,reale,create de noi insine,individualitatea si creativitatea noastra!
Așadar, punând întrebări cu atenție, putem deveni conștienți de ceea ce este cu adevărat posibil și să avem posibilitatea de a crea o altă realitate. Și asta este exact ceea ce ne va schimba pozitiv viața. Nu este nevoie să recunoaștem ce cuvinte creează ce. Imediat ce descoperi că de multe ori este nevoie doar de o mică modificare a formulării pentru a apela la o opțiune extinsă, vei dori să o folosești mai mult. Acest lucru este complet fără efort și totuși foarte eficient. Pentru a recunoaște oportunitățile ca atare, însă, avem nevoie de conștientizare. Abia atunci le putem alege. Tot ce trebuie să facem este să învățăm să punem întrebări care duc la această conștientizare. Și asta necesită un anumit nivel de conștientizare atunci când tratăm cuvinte.
Energia arată direcția
Un exemplu: ați ajuns la concluzia că afacerea dvs. nu merge deosebit de bine. Acum începi să cauți soluții potrivite cu mintea. Destul de normal, toată lumea o face în acest fel. Dar despre creșterea gradului de conștientizare a opțiunilor dvs. prin întrebări. De exemplu, ați putea întreba: Ce este posibil aici, pe care încă nu l-am luat în considerare? Sau:ce este cu adevărat nevoie pentru a avea o viata infloritoare,fericita si in bunastare? Lucrul este interesant: aveți deja conștientizare! Este doar o chestiune de a-l recunoaște. Atunci veți obține mai mult din ea și veți vedea dintr-o dată mai multe despre ceea ce este posibil. Și atunci veți descoperi că puteți alege pur și simplu aceste opțiuni. Și deja realitatea se schimbă. Chiar și cea a unei afaceri funcționale! Este de fapt incredibil de ușor să creezi ceva care să funcționeze pentru tine odată ce începi să folosești cu atenție cuvintele și întrebările. Energia în sine vă va anunța direcția.Se poate arăta ca lejeritatea,acolo unde te atrage logica mintii ca ceva care te respinge din ce în ce mai mult și pe care atunci nu mai trebuie să-l alegi.De prea multe ori nu reușim să recunoaștem că avem abilități care pot face viața tuturor mult mai ușoară și mai ușoară. Și nici nu trebuie să fii ezoteric, metafizic sau spiritual în vreun fel pentru a folosi aceste abilități în favoarea,avantajul tău.
Universul livrează
Întrebați-vă: câte concluzii utilizați în prezent care va creează ceva în viața care nu funcționează? Și câte dintre vizualizările pe care le utilizați nici nu vă aparțin? Și cum ar fi viața dacă ai crea-o dintr-o perspectivă diferită, reală?Conștientizarea pentru a descoperi și recunoaște ceea ce funcționează în prezent pentru mine și viața mea sau ceea ce nu funcționează încă. Cu practica, jocul copilului va fi o alegere nouă pentru ca viața, modul de viață, corpul și realitatea să fie mai sănătoase, mai libere și mai mari. Acest tip de „cunoaștere” nu este limitat de mintea cognitivă. Este ca ceva ce ai știut mereu și că ai știut mereu că poți să faci, să fii și să ai cu ușurință.
Este ca și cum ți se deschide un spațiu de infinite posibilități, dintre care îl alegi pe cel care îți funcționează cel mai bine cu exactitatea somnambulismului. Începi să-ți dai seama care este adevărata ta părere și tocmai asta devine realitatea ta. Devii pe deplin prezent ca „tine însuți” în, cu și prin realitatea ta. Universul va livra ceea ce alegeți. Cu ușurință,iubire pura, bucurie,fericire,creativitate sa cream toti impreuna cea mai minunata linie temporala impreuna cu mama Terra de pace,iubire,liniste,abundenta benefica,sa ne redobindim toate darurile noastre minunate care le avem din drept divin! 

Octavia Herta,Grupul: In cautarea adevarului interior si iesirea din Matrix!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu