Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

joi, 4 aprilie 2013

Ultima închisoare - Pământ

 
De Carlos Tavares
Este posibil ca Pământul să fie de fapt o întreagă planetă, cumva capturată și transformată într-o închisoare multidimensională, înfășurând nu numai corpurile fizice ale oamenilor, ci și sufletele lor?
... Un sistem foarte inteligent conceput în care ființele de aici sunt spălate de creier și programate să meargă la „lumină” după moarte. Această „lumină” este un fel de tehnologie dimensională / spirituală care captează sufletele, apoi le reciclează chiar înapoi pe Pământ, prin reîncarnarea forțată. Sistemul este atât de sinistru și priceput din toate unghiurile, încât până acum a fost foarte dificil, dacă nu chiar imposibil să scapi. (O posibilă explicație a suprapopulării Pământului de suflete umane, capturând nu numai sufletele noastre, dar și cele ale trecerii sau vizitării ET-urilor)
În primul rând, majoritatea occidentalilor nici nu cred sau chiar au fost învățați despre reîncarnare. Așadar, nu există nicio amenințare din partea lor care ar scăpa de sistem, întrucât religiile lor nu au inclus nici măcar acest lucru și cred că au o singură viață, apoi merg în cer sau în iad. Pe de altă parte, unele religii estice cred că s-au reîncarnat din alte animale prin evoluția lor spirituală. Atâta timp cât credințele maselor sunt bine încorporate și false, sistemul se menține singur și nimeni nu scapă sau nu află adevărul mai profund și astfel se continuă timp de mii de ani.
Apoi luați întreaga BS reîncarnare unde vă spun că trebuie să vă întoarceți la „propriul” sau să faceți corect greșelile dvs. din trecut. Așadar, dacă ești o ființă spirituală înțeleaptă de ce naiba uiți mereu ce înseamnă că trebuie să deții sau să faci dreptate ?! Cu siguranță, dacă aceasta ar fi misiunea principală, acestea ar fi cele care ți-ai amintit cel mai mult. Și de ce să alegi să uiți ceea ce ai învățat și experimentat cu durere și cu bucurie. Asta ar fi doar o prostie absolută, dar cumva oamenii nu și-au pus niciodată această întrebare! Acest lucru se datorează modului în care v-au programat sufletul la „reintrare”, acest subiect a fost interzis la un loc pentru a preveni expunerea închisorii și a păzitorilor acesteia. Așa că reveniți să remediați un lucru și în proces creați alte zece lucruri pe care să le remediați ulterior în alte vieți cu tot conceptul fals de drept și greșit, bine și rău BS. Apoi devine un ciclu care nu se încheie niciodată și o buclă de feedback! Cu adevărat nenorocit!
Dar nu a fost întotdeauna așa și aș crede că, de exemplu, momentul în care indienii din America de Nord au avut un contact liber și deschis cu „frații lor stelari”, că atunci aveam încă un mod mai natural de a fi și de a coborî la asta realitate materială fără toată suprimarea, manipularea și înțelegerea. De ce, dacă strămoșii noștri îndepărtați ar fi avut un contact deschis, de ce s-ar fi oprit dintr-o dată? (Asta nu sună ca o evoluție naturală!) Ar fi putut fi momentul în care am fost prinși de aceste alte ființe și paraziți multidimensionali, care acum revendică stăpânirea și proprietatea asupra întregii planete și a tuturor oamenilor acesteia și împiedică orice contact suplimentar. și interacțiunea cu oamenii săi prin forță!
 CINE SUNT ELI, CELE NOI?
Putem specula despre cine sunt și s-ar părea că ar putea fi mai mult de o specie sau grup. Annunaki înșiși ar putea chiar să fi folosit această tehnică atunci când ne-au creat inițial, specia sclavă, pentru a ne asigura că trupurile în care au fost create au avut un spirit în care să revină, să continue minarea aurului pentru ei.
S-a menționat că civilizațiile „avansate” au voie să păstreze sclavi, oameni sau de altă natură, atât timp cât rasa de sclavi nu este încă trezită. Când încep să se trezească spiritual, ar trebui să li se permită să continue drumul lor mental, fizic și spiritual. Deci noi ca specie și civilizație, deoarece foștii sclavi încep să descoperim din nou cu adevărat cine suntem cu adevărat și despre ce este vorba despre acest „joc”. Deci ar trebui să fim lăsați să facem acest lucru, dar nu pare că gardienii vor să ne elibereze !!!
Indienii din America de Nord vorbesc despre frații lor stelari și despre contactul deschis, o perioadă în care ceilalți ET-uri veneau și mergeau liber și interacționau cu omul. Povești care au fost transmise, dar s-au întâmplat nu mai mult de câteva mii de ani în urmă! Dar dacă am fi creați așa cum suntem acum în specie actuală, cu peste 200 000 de ani în urmă, de către Annunaki, asta ar însemna că avem un nou super prădător care a preluat întreaga planetă, dar doar recent, să spunem cândva în trecut zece mii de ani! Cea care a configurat această buclă de feedback fals reîncarnare!
„Grații” ar putea cu siguranță să se încadreze în factură, cu capacitățile lor multidimensionale, dar există mici fire de informații care sugerează că o specie de reptilieni sunt stăpânii superiori reali ai planetei noastre, inclusiv controlul Grays în sine. Reptilienii nu au rămas în mod surprinzător super evazivi !!
Oricine ar fi, ne-au manipulat ADN-ul și credințele pentru a ne asigura că avem vieți scurte de viață și că organismele noastre se deteriorează rapid. În acest fel, vom muri devreme și, prin urmare, nu avem suficient timp pentru a ne da seama de lucruri, pentru că și ei folosesc alte două principii principale pentru a face acest lucru, ținându-ne sub stres și întotdeauna OCUPAȚI cu prostii fără minte. Niciun Dumnezeu trezit și liber nu s-ar permite să trăiască astfel de vieți scurte și să îmbătrânească, slab și bolnav!
Deci, ce se alimentează în mod real?
Acești „Lordi ai Luminii” ne dezbrăcă după moartea tuturor experiențelor și amintirilor noastre, de conștiința însăși. Lumina pe care o știm acum este a treia sigilie, în plexul solar din corp. Sigiliul care se află chiar în interiorul dualității, chiar sub al patrulea sigiliu NEXT până la inimă. Sigiliul care reprezintă puterea și controlul. (Acest lucru dă un nou sens în „Mișcarea New-Age”, așa-numitelor „Muncitori LUMINI sau Războinici LUMINI! Cui interese protejezi și servești? Ne eliberează sau servim LOVITĂȚILE LUMII și ne menținem în acest viciu bucla de feedback?) Ei sunt tiranii finali, care locuiesc undeva în cel de-al treilea sigiliu sau tărâmul frecvenței. S-ar putea ca acestea să se hrănească cu toate experiențele, emoțiile noastre, de ceea ce am învățat în timp ce aici, extinzând și menținând ființa lor fără a fi nevoie să o experimentăm de fapt aici, pentru că au pierdut legătura organică cu Sursa. Într-un fel un program de realitate virtuală simulat! Învățând și beneficiind de experiențele noastre. Ei capătă toată înțelepciunea și cunoștințele și ne obținem amintirile și sufletele noastre, s-au curățat forțat și apoi re-ciclate într-un alt corp. „Mașina” perfectă pentru recoltarea conștiinței.
În filmul The Matrix „mașinile” au recoltat energia electrică a corpului uman, dar acum vedem că problema este mult mai profundă, mai sinistră și multidimensională.
CONCLUZIE
Dar adevărul ne va elibera. Având simpla cunoaștere a acestui lucru, acum va opri acest ciclu nebun. După moarte nu mergeți la lumină, ci continuați să mergeți la Point Zero, la Sursa Adevărată și la Voidul în sine. În cel mai rău caz, dacă trebuie să vă întoarceți în această lume, atunci Știți că TU, TU ca Ființă Spirituală Suverană, un Dumnezeu, aveți opțiunea de a vă întoarce cu amintirea completă și completă a tuturor cunoștințelor și experiențelor dvs. trecute.
Există o diferență între sufletul tău și spiritul tău. Sufletul tău este pur și simplu un dispozitiv de înregistrare spirituală care ar trebui să țină evidența experiențelor tale. Este așezat în cel de-al patrulea sigiliu și are un ego propriu (și acest ego suflet poate fi problematic, la fel ca egoul nostru uman, acesta este ceea ce pot reprograma).
În schimb, Duhul tău este propriul tău Dumnezeu, care operează prin al șaptelea sigiliu din creier. Spiritul sau Dumnezeul tău este incoruptibil și poate înlocui toată această mizerie… ..
Conectează-te la propriul tău Dumnezeu din interior și începe să devii cu adevărat liber!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu