Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

duminică, 1 decembrie 2013

Căutarea lui Dumnezeu sau a sursei



Există două forțe - Forța binelui și Forța răului - dar există o singură Sursă, Adevăratul Creator. Acest lucru a fost discutat în articolul meu din 2004, intitulat Sursa, care este atașat la sfârșitul acestui articol.
În aceste zile, pe care mulți le văd pline de disperare, există unii care văd prezentul ca pe un început de bucurie. Cei care au speranță în ceea ce urmează sunt cei a căror credință în Creatorul lor îi ajută să-i ducă în cele mai grele vremuri.
Când va veni vremea ca spiritul tău să se ridice într-o libertate totală și fără restricții, vei fi departe, departe de zgomotul acestei lumi. Vei fi îmbrăcat în alb strălucitor, pace divină și muzică de dragoste. Dar, cum începi călătoria?
Multe vieți umane sunt identificate cu mizeria, întristarea, disperarea, ura, neadevărurile, infidelitatea, sărăcia, lupta, dezamăgirea, trădarea, durerea, suferința, greutățile, nașterea și moartea. Însă, există ceva care poate ajuta la îmbogățirea lor cu dragoste, speranță, bucurie și credință. Valul vieții aduce multă speranță, care este adesea cuplat cu deziluzie și confuzie. Când unul se conectează cu Creatorul, negativele se disipă pe măsură ce pozitivele se înmoaie.
Dorul de a fi unit cu Creatorul stimulează pe unul să-l caute pe Dumnezeu. Mulți oameni sunt nemulțumiți și neîmpliniți din cauza despărțirii lor spirituale, deși nu atât de mulți sunt conștienți de distanța care a crescut între ei și Dumnezeu.
Oamenii au schimbat „legea” divină în propriile lor și au dictat ceea ce este autentic și ceea ce este fals, ce este bun și ce este rău, ce este acceptabil și ceea ce este inadecvat. Lumina Adevărată emană din interior, unde poate avea loc adevărata comuniune între Divin și spirit. Lumina falsă îi ademenește și îi ghidează pe mulți să o urmărească nechibzuit. Cei care urmăresc Lumina Falsă devin sclavi ai vieții biologice în loc să se conecteze la Lumina eternă.
Divinitatea nu poate fi cumpărată sau vândută pe bani sau faimă. Din păcate, mulți și-au schimbat Divinitatea în urmărirea justificării de sine, a ego-ului, a îngăduinței, a plăcerilor lumești și a altor succese.
Iadul este o inimă goală, lipsită de iubire și tăiată de la Divin.
Nu vă faceți credința zguduită de înșelăciune, zvonuri, minciuni sau opinii pe care ceilalți le au despre Divin. Lăsați-vă inima să vă călăuzească spre Divin. Inima ta este busola ta și, în timp ce cursul ei se poate rătăci, destinația sa va fi întotdeauna adevărată, atât timp cât o urmărești.
Pacea și confortul sunt disponibile tuturor celor care intră în tăcerea comuniunii divine cu Creatorul lor.
Căutarea lui Dumnezeu nu se limitează la biserici, temple, sinagogi sau moschei. Divinul poate fi găsit în spiritul dinăuntru. Nu există nimeni care să dețină autoritatea divină asupra căutării altuia pentru Dumnezeu. Fiecare căutare este personală pentru căutător.
În aceste momente încercate și dificile, când disperarea și depresia pot depăși multe, există un lucru minunat de așteptat cu nerăbdare - adevărata comuniune cu Dumnezeu. Tot adevărul este revelat de Dumnezeu. Pe măsură ce sângerarea înglobează lumea, cei care îl caută cu adevărat pe Dumnezeu vor găsi speranță și mângâiere din interior. Dumnezeu atinge inimile din interior; așa se poate conecta cu Divinul.
Nici o ființă umană nu poate juca rolul lui Dumnezeu și nici nu poate înțelege pe deplin esența lui Dumnezeu. Nimeni nu poate merge pe calea către Dumnezeu pentru tine. Călătoria către Creator este personală și diferită pentru toată lumea. Nimeni nu te poate conduce cu adevărat la Creator, pentru că, în cele din urmă, Dumnezeu este cel care te va căuta, în felul lui Dumnezeu, pe care nimeni altcineva nu îl cunoaște. Astfel, relația dintre tine și Creator este dansul tău personal. Este deosebit de special și frumos.
Fiecare inimă să cânte cântecul Iubirii Veșnice, căci fiecare inimă va fi în călătoria sa către Creator.

Sursa

de

Amitakh Stanford

Bine ați venit la Sursa. Unele dintre discuțiile din Sursa vor suna mai sălbatic decât ficțiunea științifică. Dar, atunci, se spune că adevărul este mai străin decât ficțiunea.
Mulți sunt fermecați de expresia Luminii - nevăzând Sursa Luminii. Lumina NU este Sursa.
Sursa [divină] este adesea menționată, dar trebuie să ne întrebăm: „Care este Sursa?” A fost numit de mai multe nume, cum ar fi: The Unmanifest, The Fount, All That Is, The One, The Great Mystery, Wakan Tanka, The Great Mind, The Great Spirit, The Logos, The Formless One, The Infinit, The Atemporal Unu etc.
Sursa este „Acasă” originală a luminii. Din Sursa, sau Nemanifest, crește Rădăcina Creației. Continuând cu analogia unei plante ((realizând că aceasta este neapărat o explicație simplificată a ceva ce mințile fizice au o mare dificultate în a înțelege), considerați că trunchiul Creației aduce o singură ramură - Ramura luminii.
Din Ramura Luminii a apărut o împușcare - Lovitura întunericului. M-am referit ocazional la Tragerea întunericului drept Creația Răului, Mintea Răului, Principiul Răului, Întunericul sau Răul. În scopurile acestei discuții, acești termeni sunt interschimbabili.
Shoot of Darkness nu a fost creat de Rău. De fapt, este o împușcare din Creația divină care a mers prost. Dacă Tragerea întunericului ar fi despărțită de Arborele Creației, aceasta s-ar fi aruncat și s-ar estompa după despărțirea de Sursa.
Dacă ramura Luminii ar fi despărțită de Sursă, aceasta s-ar fi aruncat și ar muri. Creația este expresia Sursei și Expresia nu poate exista fără hrănire din Sursa.
Filiala Luminii s-a împletit în cele din urmă cu Tragerea întunericului, în timp ce tragerea s-a agățat de ramură pentru susținere și sprijin. Datorită acestei amestecări, este dificil să se discerne dacă o ființă aparține Ramurii Luminii sau Lămpii Întunericului. Toate ființele trebuie să fie urmărite până la Rădăcina sau Trunchiul Creației pentru a descoperi de unde provin.
Cu cât este mai aproape de Trunchi, cu atât este mai ușor să discernem, dar pe măsură ce Ramura și Tragul cresc și se exprimă mai departe, împletirea Luminii și întunericului face din ce în ce mai greu identificarea ființelor individuale.
Răul a provenit dintr-o eroare experimentală cerească, care nu s-ar corecta, nici nu ar lua corectarea divină, ci a înflorit energia energiei corective în același timp rezistând și sfidând corectarea divină. Răul a văzut Creația (Expresia) drept Ultima și a uitat că fără Sursă nu va exista nicio Expresie.
Întunericul a creat iluzia că este Sursa. Această iluzie este atât de reală încât Întunericul în sine este amăgit și crede că El (Întunericul) este Sursa. Răul a ales strălucirea peste substanță. Strălucirea atrage majoritatea ființelor. Multe dintre ființele Lumină percep, de asemenea, în mod eronat, Expresia Luminii ca Ultimă.
Nu este Sursa, ci Expresia care este coruptă. Sursa, Nemanifestul, este tot ce există de permanență și rămâne neîncetat. Nimic nu se menține pe sine care se manifestă din Sursă. Doar Sursa este eternă și veșnică. Astfel, afirmația conform căreia Lumina se auto-susține este clar o simplificare care are nevoie de explicații suplimentare în acest moment. O explicație simplă este că Lumina Creației a fost considerată Bună de către Nemanifest și, atâta timp cât Lumea tinde spre Puritate, ea se auto-susține, deoarece străduindu-se spre Puritate se conectează automat la Sursă.
Unmanifest va fi întotdeauna așa cum este - Unmanifest. Nu este personalizat în modul în care oamenii îl înțeleg și îl percep. Oamenii nu sunt conștienți de existența celor două Lumini care sunt prezente în această creație falsă. Cele două lumini la care mă refer nu trebuie confundate cu conceptul luminilor mai mari și mai mici ale învățăturilor masonice. Pentru clarificări, mă voi referi la cele două Lumini ca Lumina Adevărată și Lumina Falsă.
Cu toate acestea, Lumina poate fi contaminată de Întuneric dacă Întunericul invadează Lumina. Prin urmare, dacă întunericul nu este verificat, Lumina ar putea fi mântuită și slăbită de Întuneric și devenită contaminată de ea. Lumina menționată și experimentată de majoritatea oamenilor din această lume și astrală nu este adesea Lumina Adevărată - este de fapt Lumina Falsă din Tragerea Întunericului. Puțini oameni bănuiesc că Lumina pe care o văd și o experimentează nu este de fapt Lumina Adevărată a Ramurii Luminii. Aceasta explică de ce ființele Luminii, precum și ființele întunericului susțin adesea că sunt ale Luminii și au fost în Lumină în timpul experiențelor aproape de moarte și, în alte momente, chiar dacă Lumina pe care au experimentat-o ​​este Lumina Falsă. Lumina experimentată de mulți oameni în timpul experiențelor aproape de moarte este Lumina falsă.
Actualul Dalai Lama și-a avertizat adepții săi că existența este posibil să nu fie infinită. Mai departe, Biblia catolică din Psalmul 23 exprimă o gândire similară în versetul său final: „Voi locui în casa Domnului în anii următori.” Acest concept este corect - atunci când Lumina Adevărată este retrasă de Lumina Falsă în momentul în care ființele Lumina Adevărată sunt retrase din această Creație Rău (Tragere a Întunericului). Cu alte cuvinte, Întunericul începe să bănuiască că atunci când Lumina furnizată de ființele Lumii Adevărate este retrasă datorită eliberării lor din Întuneric, Lumina Falsă va fi stinsă. Prin urmare, existența ființelor cu lumină falsă (ființe ale întunericului) nu este infinită.
Creația este un proces continuu. „Timpul” există doar în Tragerea întunecată a Creației. Creația adevărată este atemporală.
Ființele Luminii vor fi atrase în mod natural de Lumina Adevărată, dacă nu sunt puternic contaminate de Întuneric. Ființele din Tragerea întunericului sunt atrase în mod natural de Lumina Falsă creată de Tragerea Întunericului și vor fi în mod natural respinse și amenințate de Lumina Adevărată. Mai mult, ființele Lumina Adevărată pot fi încă atrase de Lumina Falsă datorită programării, iluziilor și poluării.
Deși ființele Luminii Adevărate pot fi atrase de Lumina Falsă, ele nu sunt în cele din urmă respinse sau amenințate de Lumina Adevărată, chiar dacă inițial ar putea fi un pic nesigure față de aceasta datorită poluării și programării din Întuneric. Ființele Lumina Adevărată sunt de fapt alimentate, întărite și susținute de Lumina Adevărată.
Ființele întunericului sunt atrase de Lumina Falsă și sunt hrănite de El, în timp ce ființele Luminii, chiar și ele sunt programate să răspundă sau să fie atrase de Lumina Falsă, nu sunt hrănite de Lumina Falsă. În schimb, ele sunt exploatate de Lumina Falsă și devin buzunare de energie care alimentează Întunericul.
Ființele întunericului nu sunt confortabile în prezența Lumii Adevărate. Ei simt un sentiment de tristețe și de urâciune. Ei nu pot niciodată să recunoască și să nu accepte Lumina Adevărată și „Mesagerii” săi. Ei nu se pot simți niciodată cu adevărat acasă și nici nu pot fi cu adevărat dedicați Muncii sponsorizate de Lumina Adevărată. Astfel de oameni vor simți întotdeauna că își caută încă drumul spre casă, chiar dacă întâlnesc Lumina Adevărată și Mesagerii Săi. Acest lucru este adevărat, deoarece adevărata lor casă se întoarce la Tragerea întunericului și nu la Ramura Luminii sau la Sursa.
Pe de altă parte, ființele Luminii nu se pot simți niciodată total angajate sau confortabile cu Lumina Falsă. Ființele cu Lumina Adevărată care sunt hrănite cu Lumina Adevărată cresc în Puritate, în timp ce ființele cu Lumină Falsă care sunt hrănite de Lumina Falsă cresc din ce în ce mai mult. Cu toate acestea, ființele pentru ambele părți vor ști în cele din urmă din ce parte aparțin.
Lumina Adevărată poartă un sunet interior, o vibrație interioară, un model pe care Lumina Falsă nu îl poate reproduce, chiar dacă Lumina Falsă poate imita aspectul Lumii Adevărate. Acesta este locul în care ființele trezite ale Luminii vor putea discrimina ființele Lumina Adevărată de la ființele Lumina Falsă DUPĂ etapele finale ale separării Luminii de Întuneric. Există Pulsul, Sunetul interior, Vibrația interioară la care ființele individuale ale Luminii Adevărate pot avea acces interior pentru a recunoaște Lumina Adevărată.
Separarea Lumii Adevărate și Lumina Falsă este acum în curs. Acest lucru se manifestă pe mai multe niveluri, iar operația este extrem de complexă și delicată. Întregul Arbore al Creației (Expresia) pare a fi departe, dar o parte din Acesta poate fi încă recuperat. Prin urmare, Arborele poate fi salvat cu o anumită tăiere delicată. Este mai bine să pierzi partea jignitoare decât să pierzi întreg Arborele.
Pe măsură ce ființele Lumii Adevărate se desprind din ce în ce mai mult de ființele Luminii false, ele devin din ce în ce mai unificate cu Lumina Adevărată. Când se întâmplă acest lucru, ei încep să observe diferențele dintre ele și ființele întunericului (acest lucru se va produce mai mult la nivel subtil și în expresia lor spirituală, mai degrabă decât în ​​aspectul lor fizic).
Pe măsură ce ființele Luminii devin din ce în ce mai în ton cu Lumina Adevărată, ele vor deveni din ce în ce mai vibrante și strălucitoare scânteile Lumii Adevărate. Ființele Luminii și ființele întunericului vor deveni apoi din ce în ce mai intolerante și incomode unele cu altele. În timp ce această separare a celor două Lumini este în curs de desfășurare, ființele Lumină Adevărată și Ființele cu Lumină Falsă vor fi ambele „metamorfoze”.
Galaxia Miniatura despre care s-a discutat în trecut este o „Jumătate de drum” pentru viabilele atunci când sunt evacuate din această Creație Rău. Ființele cu lumină adevărată, care au fost contaminate de întuneric, vor rămâne acolo până când toate „metamorfozele” necesare sunt finalizate, astfel încât să poată fi reasimilate în siguranță în ramura luminii. Astfel, încă o dată, vor fi re-uniți cu Sursa și vor deveni o parte integrantă a Creației Adevărate.
Atunci, ființele Luminii Adevărate vor exista în dragostea, puritatea, atemporalitatea, armonia, bucuria și frumusețea Creației Adevărate. Chiar și ființa cunoscută sub numele de „Timp” va fi eliberată de Întuneric.

Sursa



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu