Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

joi, 16 iulie 2020

Termenul de Conștiință din perspectiva fizicii cuantice!



Termenul de „conștiință” are semnificații foarte diferite în utilizarea noastră, care coincide parțial cu termenii psihicului, sufletului și spiritului, dar este definit pe scară largă ca „experiența existenței unor stări și procese mentale”. Deoarece conștiința este intangibilă pentru noi și nu poate fi măsurată sau analizată, deoarece pare prea schimbătoare și diferită, ea este adesea ignorată și tratată ca inexistentă. Am învățat să măsurăm inteligența - cel puțin credem că putem - dar nu am găsit încă o cheie pentru cuantificarea „coeficientului de conștiință”.
În ciuda ignoranței răspândite, știința sobră a făcut și concesii unei conștiințe existente, mai presus de toate Max Planck (* 1858 - † 1947), un important fizician german, câștigător al Premiului Nobel și fondator al fizicii cuantice.
Cuvintele lui:
„Ca urmare a cercetărilor mele asupra atomului, nu pot spune decât următoarele: nu există nici o problemă în sine.Toată materia există doar datorită unei forțe care vibrează particulele atomului. "
„Trebuie să presupunem existența unei inteligențe conștiente în spatele acestei forțe. Acest spirit este rădăcina întregii materii ”.
Și mai departe:
„Consider conștiința drept fundamental. Văd materia ca fiind creată de conștiință. Nu putem privi dincolo de conștiință. Tot ceea ce vorbim, tot ceea ce vedem ca existent, presupune conștientizare ”!
Cuvinte impresionante de la un om care și-a dedicat întreaga viață studiului materiei și, astfel, a confirmat și teza: * Chiar dacă nu vedem ceva, tot poate exista!
Astfel, conștiința noastră - care nu respectă nicio regulă recognoscibilă în creativitatea sa - reprezintă o <excepție enervantă> într-o lume fizică dominată altfel. Pentru sufletele noastre, însă, legile naturale sunt un cuvânt străin. Cu toate acestea, ei au ales-o singuri și au intrat într-o lume atât de dens concentrată în frecvență, încât doar o singură formă de beton - adică fizică - a rămas de tot potențialul nelimitat, multidimensional. Deci, universul fizic este o gândire manifestă, conștientizată în formă, ținută împreună de forțe care depășesc raza noastră măsurabilă. Cu toate acestea, tocmai această compresiune a energiei dintr-o stare dimensională superioară în starea tridimensională este cea care descrie termenul <caz excepțional enervant>.
Prin urmare, materia și conștiința sunt doar o întrebare a nivelului de vibrație.
Materia nu este altceva decât „energia coagulată”, a conștiinței condensate, pe care o percepem ca fiind mediul nostru. Dacă conștiința - simbolic vorbind - este vapori de apă, atunci materia este gheață. Întreaga noastră ființă umană cuprinde astfel două „zone”: corpul nostru fizic, pe care îl putem înțelege și măsura - și o zonă care depășește aria fizică - conștiința noastră. Dispozitivele de măsurare se defectează în zonele care nu se află în intervalul de frecvență precum dispozitivul de măsurare în sine, este ca și cum ai încerca să examinezi vaporii de apă cu un topor de gheață - nu poate funcționa!
Sinele nostru superior, sufletul nostru este conștiința pură, care este întrupată în diferite forme și lumi și realizată în sine. Poate fi orice vrea să fie.Totuși, din moment ce mintea noastră umană este modelată de mentalitatea dualistă, de ex. De exemplu, separarea de drept și de rău sau de bine și de rău este foarte dificil să înțelegem. Cu toate acestea, dacă începem să ne ridicăm peste acest dublu punct de vedere - potențialul nostru se află tocmai în domeniile pe care le respingem în prezent și le punem la îndoială - putem obține o legătură specială cu „eul nostru superior” și obținem astfel cunoștințe mai profunde. Aceste idei sunt numite conștientizare crescută. De obicei,mai des, ajungem la conștiința deplină (un fel de iluminare) doar la sfârșitul vieții noastre fizice, trezindu-ne din iluzia de masă ca eul superior („sufletul deplin”) în raport cu întrupările („suflete parțiale”).
Pe parcursul unei întrupări, ne putem aminti mai mult sinele nostru superior și astfel „să creștem în el”. Cu toate acestea, nu este de obicei cazul în care conștiința deplină originală este atinsă din nou în timpul vieții - în corp.

 Leschs Kosmos,Traducere&adaptare-Octavia Herta,Grupul:In cautarea adevarului interior si iesirea din matrix.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu