Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

vineri, 2 mai 2014

Dragostea necondiționată și Cosmosul

Dragostea necondiționată și Cosmosul
De Greg Calise
(O dedicație dincolo de văl)
Când cineva se trezește la Sinele său profund profund, ceea ce mulți se referă la Sinele nostru superior, el devine conștient nu numai de Sinele său, ci și de lume; atât într-o lumină complet nouă, cât și diferită. Acest Sinelui interior profund se află dincolo de cosmos, într-un tărâm al conștiinței mult mai adânc / superior. Este un plan de armonie completă, pace, frumusețe, energie, înțelepciune și iubire necondiționată. Nu există conflict sau rău. nici nu există frică sau subjugare. Niciuna dintre aceste armonii nu există în sufletul cel mai profund.
În acest tărâm al conștiinței, nu se vede decât iubire. Se vede că dragostea acționează doar în lumea cosmică pentru a ne trezi. Se vede că întregul eveniment cosmic este pur și simplu dragoste în acțiune, mascând atât binele cât și răul.
La un moment dat, am decis să intrăm în cosmos. Aceasta este lumea unei dualități pronunțate, unde diviziunile devin proeminente. Din aceste diviziuni, creăm conflict și separare. Frica este generată și avem împărțirea bunătății și a răului. Sistemele devin ierarhice. Este o lume foarte diferită.
Cosmosul este format din toate tărâmurile dimensionale și din toate expresiile fizice așa cum vedem în spațiu, cu miliardele sale de galaxii. Este un teren de joc destul de mare, sau poate o scenă? Pe lângă ceea ce putem vedea cu simțurile noastre, există șapte dimensiuni majore ale formelor de viață conștiente, una pentru fiecare chakră majoră, dincolo de viziunea noastră, în imaginație.
În tot acest vast teren de joc, găsim conflictul, separarea, frica și atâtea drame pe care le avem de experimentat. Acest lucru este valabil și pentru celelalte dimensiuni ale conștiinței din cosmos. ET-urile se luptă cu alte ET-uri. Îngerii se luptă cu demonii, zeii se luptă între ei și toți se străduiesc să-i supună pe ceilalți.
Pe de altă parte, putem găsi și compasiune, grijă, bunătate, dreptate, creativitate, frumusețe, bucurie, fericire și iubire în cosmos.
Deci, acestea sunt două forțe opuse în cosmos. Suntem de atâtea ori, în special în timpul prezent, forțați să înfruntăm sau să ne confruntăm cu cei care rănesc pe ceilalți sau vor să vă facă rău. Ele sunt manifestări de conflict, frică, separare și control. Există forțe care doresc să vă subjugeze și cea mai mare parte a lumii și-au permis să se subjugeze de aceste forțe. Într-un anumit sens, au fost cumpărați sau păcăliți să se subjuge. Este calea ușoară de a nu avea de-a face cu aceste diviziuni și negativități care se află în noi.
Omul a devenit foarte împărțit înăuntru, plin de reprimări sau umbre, și adăpostește în el aceste conflicte, dizarmonii, frici etc. pe care le întâlnește apoi în viața sa fizică. Pentru că este împărțit înăuntru, el se subjugă într-o lume plină de diviziuni.
Dar nu toată lumea se conformează și își permite să fie subjugată. Mulți oameni se desprind de joc. Există persoane care se trezesc la jocul în care au fost jucate, folosite, abuzate și subjugate. Unii dintre ei decid să întreprindă călătoria interioară către Sinele, unde se găsește adevărata libertate.
Când se întâmplă asta, se poate vedea că toate aceste drame cosmice sunt dragoste în acțiune. În hinduism, aceasta este cunoscută sub numele de Lila, sau jocul divin. Vedeți că la nivel sufletesc, nu există dușmani. Din dragoste pentru tine, un alt suflet a decis să ia naștere ca adversar, pentru ca tu să ai acea experiență, pentru că era important pentru tine să-ți găsești drumul din labirint.
Dar noi existăm acum în cosmos, mai exact, în timp și spațiu fizic. Pe acest plan, atributul iubirii necondiționate nu se aplică bine. În acest tărâm al conștiinței, există și altele care nu sunt foarte iubitoare. Ei nu acționează din dragoste, ci frică și conflict. Cu alte cuvinte, dacă trăiești într-o lume în care alții vor să-ți provoace rău, ar fi bine să fii suficient de înțelept pentru a ști în cine să ai încredere și cum să eviți răul.
Nu îți poți permite să iubești pe toți. Mai bine ai avea granițele tale, pentru că nu toată lumea are interesele tale în mintea lor. Sunt mulți care ar dori să profite de tine. Mai bine ai avea o bună discreție, inteligență, cunoștințe și intuiție pentru a ști cine sau ce nu este în interesul tău.
Așadar, aceasta este lumea în care ne regăsim. Cel mai bine ai fi fost priceput. Ar fi bine să nu vă temeți să luați la cunoștință de întâmplările negative din jurul vostru, contrar celor pe care vi le spun guruii falsi new age, să nu luați în seamă nimic negativ, ci doar să gândiți gânduri pozitive. Sunt magii care te privesc într-o singură direcție, în timp ce ușoarea mâinii este din vedere.
Aceasta este realitatea marcantă. Chiar nu ar fi înțelept să o ignorăm sau să ne prefacem că lumea este plină de iubire.
Într-o astfel de condiție, nu îți iubești dușmanul, îl studiezi. Ce vrea de la tine și cum ai de gând să te protejezi? Aceasta este realitatea, nu utopia new age. Matricea te vrea subjugată și este evidentă peste tot. Sunteți în permanență confruntat de religii, societate, instituții, prieteni și familie. Când te desparți de matricea de control, devii un străin, marginalizat, calomniat și respins.
„Dar îndrăznește, dacă viziunea ta despre lume nu este aliniată cu cea a sistemului, să-ți exprimi gândurile în cuvinte sau acțiuni și vezi cât de repede ești marginalizat. Fie că este vorba de contestarea „poveștii oficiale” a istoriei despre care ne este relatată școala, sau de poveștile evenimentelor mondiale raportate în mass-media, sau de poveștile fabricate repetate de autoritățile medicale, educaționale și de aplicare a legii acceptate. Pe scurt, trăim într-o cultură a minciunii. Provocați minciunile și vedeți cât de neprietenoasă devine cultura voastră. Pânza pe care încercăm să pictăm tabloul vieții noastre este sfâșiată și sfâșiată. "
- Linda George
Când decideți să vă treziți din matrice, ar fi bine să fiți gata să o confruntați, pentru că vă va confrunta. Acest lucru îmi amintește de filmul The Matrix, unde după ce sunt scoși din matrice, matricea devine dușmanul lor. Aceasta este lumea cosmică.
„Adevărul este singurul lucru fără o agendă.” - Adyashanti. Atâta timp cât unul nu este treaz, el are agende. Unele dintre ele nu sunt foarte dăunătoare, dar multe dintre ele sunt. Observați cum oamenii se hrănesc cu voi. Și, de asemenea, observați cum vă hrăniți de alții. Este un mare joc de subjugare și te eliberezi de ea. Când sunteți extras de pe web, web va încerca întotdeauna să vă prindă înapoi. „Oh, așa ai văzut prin religii? Nicio problemă, avem noua epocă. Obosit de guverne corupte? Avem un singur sat din lume. ” Și-au așezat capcanele și mai bine aveți discernământ pentru a înțelege aceste lucruri.
Trăim într-un tărâm plin de diviziune, confruntare, frică și subjugare. Prin urmare, acțiunile noastre trebuie să fie adecvate domeniului respectiv. Dragostea necondiționată nu este un atribut foarte bun într-o lume atât de volatilă. Suntem pe câmpul de luptă, deci conștiința și tactica noastră sunt foarte diferite de când suntem acasă cu familia.
O dedicație lui Greg Calise, care a trecut dincolo de văl 11 februarie 2016. Fie ca cuvintele sale să continue.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu