Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

miercuri, 13 mai 2020

Cum te rapesc extraterestrii, parte 1/ De ce nimeni din jur nu ii vede si ce simti tu cand te rapesc



Mi-au trebuit cateva luni pentru a decide daca ar fi bine sau nu, sa scriu despre aceste lucruri si in limba romana. Ceea ce ma facea sa ezit in luarea unei decizii nu a fost subiectul inedit despre care trebuia sa vorbesc, ci gandul ca si de acesta data totul va fi inteles aiurea. Apoi, ca de obicei, mi-am spus ca scopul meu nu este acela de a invata lumea lucruri despre care nimeni nu iti spune nimic, ci de a informa.
Ceea ce veti citi, este de fapt un material vechi, care  implineste 10-12 ani cred, de cand l-am scris, dar nu in romaneste, ci in italiana si in Italia a fost si publicat. A fost considerat la acea vreme, una dintre cele mai sclipitoare marturii legate de un subiect despre care foarte putini indrazneau sa vorbesca in mod deschis. In acele vremuri eram legata de Corrado Malanga, iar studiile lui care dedeau roade nebanuite, incepusera sa aiba un efect in lant in randul oamenilor din toate categoriile sociale. Faima lui era deja de notorietate atat in Italia, dar si in Statele Unite. Studiile lui confirmau studiile americanului  Budd Hopkins, primul om care a avut curajul sa vorbesca incepand cu anii 1965 despre extraterestri si despre oamenii rapiti de ei.
Exista lucruri stranii lipsite de orice logica care se intampla anumitor oameni. Totul este atat de ireal si de imposibil de inteles incat de obicei fiecare crede ca tot ce li se intampla se datoreaza unei imaginatii prea bogate. Cu toate acestea, in sufletul lor, toti sufera de frica si teroarea prin care trec de fiecare data atunci cand in acele situatii  cineva nevazut vine sa le faca vizite. Acesti cineva nu se pot vedea, dar ii simti si stii ca ei sunt acolo in noapte si te privesc. Stii ca vor ceva de la tine dar nu intelegi ce anume doresc si mai presus de orice nu poti sa iti dai raspunsuri logice din cauza unei paralizii inumane care te incatuseaza.
Disperarea ajunge la extreme pentru ca nu poti vorbi cu nimeni despre aceste lucruri fara sa iti spuna ca ai innebunit, ca citesti prea multe SF-uri, ca ai inceput sa crezi in prostii sau ca ai avut un cosmar.
Toti cei care au avut curajul sa vorbeasca despre intamplarile lor, spun aproape aceleasi lucruri, desi nu se cunoasc intre ei, nu au cunostinte despre extraterestri si nu stiu daca acele experiente sunt vise sau realitate. Nu are importanta daca esti sarac sau bogat, frumos sau urat, destept sau tampit, doctor sau somer, deoarece toti sunt protagonistii acelorasi intamplari care atunci cand sunt povestite variaza in functie de gradul de cunostinte si de cunoastere de sine pe care o are fiecare.
Frustrarea si durerea acestor oameni este imensa pentru ca nu pot intelege de ce sunt diferiti fata de altii, de ce li se intampla lucruri care par iesite din povestile SF. Nimeni nu te crede, iar primul sfat pe care il auzi e ca ar fi bine sa te duci la un psihiatru. Cum sa te duci la psihiatru daca tu stii ca esti sanatos la minte si ca acelea nu sant nici vise nici inventiile unei minti bolnave?
Ei bine, eu eram una dintre aceste persoane care incerca cu disperare sa inteleaga ce i se intampla. Cum la acea vreme nimeni nu ma putea ajuta, am inceput sa inrosesc netul cu cautarile mele. Prima mea fantastica descoperire a fost Budd Hopkins, in America.
Budd_Hopkins,_Rome,_1997
A fost primul om care aducea probe stiintifice si marturii a mii de oameni ca aceste lucruri nu sunt stari de nebunie sau somnambulism. El a acuzat guvernele lumii de tainuire a fenomenului extraterestru, si a aratat cu degetul inspre toti sefii de state care au facut pacte cu diferite rase nepamantene. Prin aceste intelegeri, guvernele erau de acord ca extraterestrii sa rapeasca persoane umane pe care sa le supuna cercetarilor de laborator, in schimbul tehnologiei. De altfel inca din timpul celui de al doilea razboi mondial, au inceput sa dispara in diferite parti ale lumii escadrile intregi de avioane sau nave maritime. Cel mai cunoscut era Triunghiul Belmudelor unde au disparut nave si avioane militare, cat si civile. Cunoscut in toata lumea ca unul dintre pionierii care au cercetat, descris si demonstrat ca fenomenele de rapire nu sunt halucinatii in masa, documentarele, conferintele si scrierile lui Hopkins au reusit sa faca un pic de lumina in neantul nestiintei mele, dar eu aveam nevoie de un european, ca sa ma poata ajuta.
Cautarile mele nu au fost zadarnice pentru ca asa am dat de Corrado Malanga. M-am hotarat sa ii scriu, desi nu am crezut nici macar o clipa ca voi primi vreun raspuns din partea sa. Dupa aproape o luna ma trezesc cu un scurt mail in care ma informa ca voi fi contactata de unul din colaboratorii sai pentru urmatoarele detalii. Acesta a fost inceputul. Au trecut destui ani de atunci si pot sa spun ca alaturi de el nu am descoperit o alta lume, ci am descoperit cine sunt eu, cum sunt facuta, cat de multe lucruri cunosc la nivel inconstient, cum sa fac sa imi accesez aceste cunostinte, cum sa ma autovindec si multe altele. Ceea mai mare realizare a fost autohipnoza, cu care am reusit sa vad lumea care nu se vede. In ultimul timp nici de acesta nu mai am nevoie pentru ca deja am capacitati mult mai uimitoare cu care pot sa simt, si sa vad totul prin ochii care nu se vad.
100102151544-corrado-malanga-abductions-rapimenti-alieni-centro-ufologico-siciliano-riposto-rodolfo-amodeo-02
Ca sa ajungi la asemenea performante trebuie sa fii un om cu capacitati extrasenzoriale ridicate, dar ai nevoie si de ceva studii de fizica cuantica, programare neurolingvistica, de cunoastere a mitului umanitatii si de multe altele. Cu ajutorul acestor cunostinte incepi sa inveti sa te cunosti pe tine insuti. In acel moment capacitatile tale pe care elita le numeste “paranormale”  devin nelimitate.
Acum am sa va povestesc ceea ce m-a facut sa caut un european cu care sa vorbesc si care sa ma ajute sa inteleg aceste fenomene. Intrebarile mele erau multe, dar cea mai importanta era dorinta mea de a intelege din ce cauza toti vorbesc de extraterestrii, toti spun ca sunt aici, dar nimeni nu ii vede. Cum pot ei sa rapeasca oamenii dar nimeni in afara de persoana in cauza sa nu ii vada?
Eu auzisem de ceva timp de acest domn Malanga dar nu stiam cu adevart ce face, care sant nenumaratele lui carti si cu ce se ocupa cu adevarat. Stiam ca apare mereu la televizor deoarece lucra in cel mai important centru de cerecetare al fenomenelor extraterestre din Italia. Deci, daca exista un astfel de centru, insemna ca aceste fenomene nu puteau sa fie plasmuiri ale unor nebuni. Cu toate acestea, aveam mari dubii ca ar putea sa ma ajute. Eram complexata de faptul ca eram straina, iar acest lucru mi se parea un mare handicap. Nu credem ca ma va asculta, nu credeam ca ma va intelege si nu credeam ca va avea vreun leac pentru aceste situatii.
alieni.jpeg
In capul meu era mereu o vocisoara, un ceva care isi impunea punctul sau de vedere si care nu ma abandona niciodata. Vocea aceasta gasea cele mai stupide explicatii ca sa ma faca sa nu ii scriu. Imi suna in minte mereu: “e urat”, “e batran”, “ce crezi ca stie el”, “nu iti va raspunde niciodata”, “cine stie cati bani iti cere”. Acelea nu erau gandurile mele, nu era mintea mea cea care imi vorbea, iar in situatia disperata in care ma aflam nu ma mai interesa nimic. Eu doream explicatii, voiam sa inteleg ce se intampla, vroiam raspunsuri. Nu imi pasa cat ar fi costat, daca puteam sa platesc, sau daca Malanga era frumos sau urat. Singurul  lucru pe care mi-l doream era sa il cunosc.
In ciuda vocii care m-a oprit mereu sa intru in contact cu el, Malanga m-a contactat. Era o persoana atat de umila, de simpla, de nesofisticata, atat de dedicat muncii sale incat atunci cand iti vorbea simteai ca renasti, ca ai un sprijin, ca totul se va schimba. De fapt chiar asa mi-a si spus: “Nu te preocupa. Totul are o rezolvare, iar tu vei reusi.” Nimic nu era greu pentru el. Te cunostea din priviri si stia ce vrei doar din gesturile tale, lucru pe care l-am invatat si eu mai tarziu din lectiile lui fantastice de programare neurolingvistica. Nu a cerut niciodata bani nimanui, iar daca ii cereai ajutorul se dedica trup si suflet cauzei tale. Banii nu ii ajungeau niciodata pentru ca cercetarea costa, dar nu se vaeta. Spera mereu sa ajunga sa stranga ceva ca sa isi cumpere un PC nou, dar ramanea cu speranta. Este, a fost si va fi un exemplu de genialitate si demnitate fara margini.
eu si corrado 2.jpg
Multumita lui am inteles extrem de multe lucruri. Am invatat pas cu pas de-a lungul anilor tot ceea ce nimeni nu te va invata vreodata nici pe cei mai grei bani. Am inteles ce inseamna sa ajungi sa te cunosti, sa iti vezi partile care stau in corp, sa stii sa te autovindeci, sa vezi la distanta, sa intelegi cine vorbeste din corpul altui om….ma rog, si multe alte lucruri despre care nu are rost sa vorbesc….deocamdata. Am inteles ceea ce spune mitul, am inteles ca acesti demoni si dumne-zei sunt in realitate extraterestrii si am inteles cum te poti elibera de ei. Aceste fiinte chiar daca vreti sau nu, exista si sunt aici pe pamant dintotdeauna. Traiesc cu noi, printre noi si in corpul nostru. Sant foarte firavi si mortali mai mult decat noi. Acum vad si stiu lucruri pe care putini le stiu, dar am invatat sa tac si sa spun doar atat cat ceilalti vor sa auda. Restul..e secret. Adevarul nu se spune, se cauta, se vede, se simte si rezoneaza doar cu cel care e facut din adevar.
Am sa incerc sa va povestesc cate ceva din ceea ce fac aceste umbre anti-viata pe parcursul vieti omului. Experientele oamenilor cu aceste entitati sunt mereu aceleasi, deoarece extraterestrul este atat de tampit incat nu are niciodata un plan B. El de milenii face absolut aceleasi lucruri, urmand niste cicluri in care s-a prins pe el insusi si acum nu stie cum sa scape. Ceea ce eu am povestit acum 10 ani italienilor, era fantastic la acea vreme, mai cu seama pentru ca Malanga iti spunea si ce trebuie sa faci ca te intorci in timp si sa vezi ceea ce ti s-a intamplat cu adevarat. Nu am fost niciodata supusa hipnozei. In primul rand pentru ca Malanga a inteles ca aceasta nu este solutia nici unei probleme dar si pentru ca eu nu aveam nevoie. A gasit niste metode super eficiente prin care puteai sa iti aduci aminte absolut tot sau sa mergi sa vezi ceea ce ti s-a intamplat intr-o anumita situatie. Se folosea de niste tehnici create de el. Una era „tehnica ancorelor” , iar alta era  PNL. Inainte de a merge mai departe, o sa incerc sa va spun in cateva cuvinte cine sunt extraterestrii.

Extraterestrii nu sunt fiinte materiale, asa cum marea majoritate crede, ci energii, sau entitati fara corp. In antichitate ei s-au autointitulat zei, deoarece dupa razboaie inumane impotriva adevartilor zei ai pamantului, acestia le-au luat locul. In acele timpuri toti posedau corpuri proprii. Extraterestrii sunt zeii despre care vorbeste toata antichitatea si sunt de fapt niste impostori ordinari. Au fost pictati, sculptati sau incastonati in toate constructiile antichitatii, iar chipurile lor erau ale unor animale care stateau in doua picioare. Toti zmeii povestilor romanesti sunt de fapt acesti zei, care de milenii au luptat impotriva omului pentru a-i lua puterea. Dupa razboaie catastrofice cand corpurile erau toate distruse, zeii creaza un alt corp, adica pe ale nostre, ocazie cu care se autointituleaza creatorii si dumne-zeii nostri.

Dumne-zeu, demonii, dracii sau alte nume cu care acestia se identifica, spun ca omul este al lor. Din aceasta cauza multi cred ca fiind al lui dumne-zeu acesta te ajuta sau ca fiind al unui demon acesta iti vrea rau. Vrajeala. Toti sunt la fel, dar se prezinta in mod diferit pentru a te pacali cat mai bine, facandu-te sa crezi ca unii sunt buni si altii rai. In realitate toti sunt lupi in piele de oaie, iar acest “tu esti al meu” sau “voi sunteti ai nostri” inseamna cu totul altceva. Noi suntem ai lor din punct de vedere genetic, pentru ca ei au creat aceste costume capcana pentru suflete. Avem creier reptilian rest de coada, instinte primare din cauza mostenirii pe care o avem de la ei. Ma apuca rasul cand vad multi tampiti afirmand ca regina Angliei sau Rothschild sau alti papusari prin care ei ne conduc sunt reptilieni. Ii aratam cu degetul pe ei, dar pe noi nu ne vedem. Toti avem la baza  un stramos reptila, nicidecum o maimuta.

In acest fel omul devine sclavul lor, iar ei il pacalesc mereu cu tehnologia lor daunatoare. Ei au fost dintotdeauna aici si nu vin din nici un spatiu. Ei traiesc in pamantul de sub noi, iar portalurile prin care trec de dedesubt la suprafata se gasesc in mare sau in locurile catalogate Top Secret. Astronavele lor sunt cat se poate de pamantene si poarta pe ele emblema natiunii care munceste pentru ei. Fiind umbre, energii vii, intra in corpurile umane pe care le poseda si prin care se manifesta. Iata cativa din zeii egiptului, care sunt cei mai cunoscuti. Evident, toate poporele au vorbit si ne-au desenat zeii lor, dar cei importanti au fost mereu cei care ajutau omul sa faca imperii prin care ei controlau si sclavizau intreaga omenire.
Ra                      Toth
zei4-ra roarele  zei2-toth
Sobeck                                   Anubis
zei3-sobeck  zei1-anubis, zeul mortii
zei5-seth
As vrea sa precizez ca toate aceste persoane rapite trec prin aceleasi faze pe tot parcursul vietii si toate sunt supuse la acelesi teste de laborator pentru ca toti sunt un fel de cobai pentru extraterestri. Omul face experiente pe animale de tampit, fara sa inteleaga ca tragandu-se din ele nu face nimic altceva decat sa modifice toata creatia. Extraterestrul are nevoie de un corp al sau, dar nu a fost in stare sa gasesca nimic care sa fie compatibil cu ei atunci cand OMUL, adevaratul creator al lor, le-a luat tot.
Ma refer la adevaratul OM, la adevartul cretaor, la Primul Om, nu la noi care suntem o a doua creatie. Cand in mit se spune ca Isus era fiul Omului, se referea la acest OM, nu la Maria si Iosif, deoarece acest Isus este in realitate Sufletul. In virtualitate, care nu este ceva artificial sau fals, ci variabil, schimbator, Sufletul este imaginea creatorului, adica a OMULUI. Noi, piticii din a doua creatie, sau mai bine zis, cei modificati genetic de extraterestrii, nu AVEM Suflet, ci SUNTEM Suflet. Din acesta cauza mitul spune ca suntem imaginea creatorului, asa cum cei care l-au pierdut sunt imaginea celui care nu il mai are. Adevarata geneza este alta, si poate vreodata o sa scriu si despre aceste lucruri, dar acele randuri vor fi pentru o alta generatie deoarece cea actuala nu vede realitatea desi are ochii larg deschisi si totul dinaintea lor.  In imnaginea de mai jos, anticii au desenat pe tablitele lor cum zeii, in laboratoarele lor au creat acest corp pentru omul actual, modificand creatia originala.
alieni 2
Asa cum spuneam la inceput, nu toata lumea are astfel de experiente care de multe ori sunt traumatizante, ci doar anumiti oameni. Acestia nu sunt alesi de extraterestrii in zilele noastre, ci au fost alesi de cand ei ne-au creat. In aceasta alegere nu a existat nici un fel de criteriu de frumusete, forta, inteligenta, vitalitate sau alte calitati, ci de un sange cu calitati deosebite. Este vorba despre un ADN particular de care se prinde ceva ce ei nu mai au. Deci, cine are astfel de experiente, vine dintr-o familie in care toti mosii si stramosii lor au patit aceleasi lucruri, la fel cum copii si copii copiilor lor vor pati de aici inainte. In macabra lor inteligenta, au modificat si distrus de sute de ori viata de pe pamant recreand-o din nou, in variante din ce in ce mai slabite si mai diferite de forma lor originala. Cu toate acestea, sangele adevaratului Om, ADN-ul original nu l-au putut nici modifica nici schimba. Acela este si va ramane identic pentru totdeauna, iar din el nu vor putea crea niciodata corpuri pentru ei. Extraterestrii sunt in realitate ceea ce astazi se intelege prin dumne-zeu, diavol, ingeri, serafini, cherubini, spirite rele sau bune, entitati, archonti, anunaki, federatii galactice sau mai stiu ce alte nume au scornit pentru a se crede ca unii sunt buni si altii rai. In realitate toti sunt la fel, toti cauta sa controleze si sa pacaleasca omul pentru a-i lua Sufletul si toti sunt aici.
Extraterestrul pacaleste omul de milenii, iar el a ajuns sa creada idiotenii fara pereche. Oamenii de astazi cred ca progresul, civilizatia si evolutia consta in a avea tehnologie, confort, masinarii care sa faca totul pentru ei, case luxoase, imbracaminte, telefoane sau functii. Omul astazi crede ca A AVEA, este culmea evolutiei si a bunastarii. EROARE. Evolutia consta in A FI. Tehnologia extraterestrilor a facut din om o fiara nesatula, o fiinta abjecta si nedemna care nu se oboseste sa pacaleasca, sa minta, sa ucida, sa fure, sa se intreaca pe el insasi in ipocrizie, tiranie, invidie din cauza suferintei acute pentru poleiele colorate ale tehnologiei. Din acesta cauza a uitat sa mai fie om si tot din aceasta cauza a ajuns intr-o degradare si primitivism fara precedent. A uitat ca natura e mama sa, ca animalele sunt fratii sai de care a fost indepartat pana la ajunge sa manance carne din carnea lui, a uitat simplitatea, decenta, bucuria si demnitatea. Revenirea la aceste calitati uitate reprezinta progresul si evolutia unui OM, nu tehnologia.
Acestea fiind spune,  sa vedem prin ce trece un om care are experiente de rapire extraterestra, cunoscute in toata lumea sub denumirea de abduction sau interferente cu aceste umbre anti-viata.
abduction
In general totul pare doar un vis, un cosmar deoarece se crede ca majoritatea rapirilor are loc noaptea sau in timpul somnului. Nu este adevarat. Sunt extrem de multe cazuri in care totul are loc in timpul zilei in locuri aglomerate in care nimeni nu vede absolut nimic in afara de cel sau cei in cauza.
Ca sa fii rapit fara ca nimeni sa vada acest lucru pare de domeniul absurdului, mai cu seama ca lumea e convinsa ca extraterestrul cu astronava lui trebuie sa apara in toata splendoarea in fata tuturor. Nu. Astronava este terestra dar cum ei dispun de tehnologie la care noi nici nu visam ca ar putea sa existe se camufleaza, sunt invizibile. Cei mai multi nori de pe cer se formeaza nu din circuitul apei in natura, ci din cauza trecerii navelor lor. Materia este tinuta toata laolalta din cauza electromagnetismului artificial produs de masinariile lor inumane, dar si din cauza vibratiilor. Cand intensitatea se modifica totul se distruge si se formeaza altceva. Urmariti experimentele dn Cimatica ca sa intelegeti ceea ce vreu sa spun. Acest lucru inseamna ca spatiul  este construit din bole, din sfere, ca in imaginea de mai jos.
zei- bole
In momentul rapirii ei te scot din aceste sfere care toate laolalta formeaza spatiul. Pentru cel care este langa tine acest lucru este insesizabil pentru ca totul dureaza doar o mica fractiune de secunda, pe cand in afara, timpul cum il stim noi, nu exista. Astfel ei pot sa faca experiente pe acea persoana fara probleme. Cel care stie aceste lucruri, isi da seama imediat de situatie, iar de nenumarate ori probele sunt evidente. Din cauza grabei, ei mai fac si greseli cand te aduc inapoi din cauza fricii de a nu te trezi ca sa le distrugi totul.
Primul care a adunat zeci de martutii despre acest lucru a fost Badd Hopkins. Unii oameni povesteau ca isi conduceau propriile masini sau tiruri duble, cum au americanii si la un moment dat totul se opera. Din miile de masini care alergau pe autostrada nu mai erau decat ei. Se auzea un zumzet neinteles, iar masina nu mai raspundea la nici un fel de comanda. Nici unul nu isi amintea ce anume se petrecuse intre timp, dar cand se trezeau constatau ca isi conduceau masinile pe teritoriul altor state care se gaseau la mii de km distanta. Imi amintesc ca unul era in Alaska, cu tirul echipat de iarna si s-a trezit ca il conducea in insorita Californie, doar dupa cateva ore. Altii mergeau catre casa si se trezeau prin paduri sau gradini din alte localitati. Eu am asistat personal la un astfel de fenomen pe care mi-a fost extrem de usor sa il identific cunoscand cam cum era posibila o astfel de scamatorie.
Eram asezata pe o canapea in fata unei fete care avea mari probleme de acest fel si stateam de vorba cu ea despre lucruri cat se poate de lumesti. Ea era asezata intr-un leagan si povestea ceva. La un moment dat o vad cum incepe sa isi dea ochii peste cap, devine moale ca o carpa, iar capul moale i se da pe spate. M-am ridicat sa o prind ca sa nu cada, dar nu am avut ce. Eu eram in picioare in fata leaganului gol, iar ea era asezata pe canapea in locul meu. Ma uit la ea, era naucita, nu stia ce i s-a intamplat, ce cauta pe canapea si cum a ajuns acolo. Am intrebat-o ce a vazut si mi-a spus ca zbura cu un obiect ciudat. Cineva din cei care erau in acea nava voia sa o aseze pe un pat de spital, dar ea nu a vrut, dupa care s-a trezit pe canapea in locul meu.
Malanga a ascultat sute de persoane care povesteau aceste lucruri numai ca el a reusit sa afle cum era posibil asa ceva. Acum multi ani,  punea persoana care dorea sa stie ce i s-a intamplat sub hipnoza profunda, cu acordul ei, apoi o ajuta sa mearga in timp exact la acea intamplare. Mai tarziu a facut minuni cu alte tehnici mult mai eficiente. Absolut toti spuneau ca se trezeau in tot felul de aparate zburatoare, asezati pe un fel de targi sau paturi de spital, incercuiti de 3-5 fiinte extrem de ciudate.
zei-gri
Erau orbiti de lumina de deasupra patului pe care stateau si simteau cum aceste stranii creaturi le faceau tot felul de lucruri in corp. Multi erau paralizati de frica dar erau si cei care se razvrateau, faceau orice ca sa nu fie atinsi. Aceste persoane erau cele care creau panica in randul acestor entitati. Din acesta cauza, acestia le luau si le duceau imediat in locurile de unde fusesera luate, numai ca in multe cazuri, graba de a scapa de om era atat de mare incat ii lasau in alte parti. Stiti de ce le era frica de omul care se razvratea impotriva lor? Pentru ca puterea lui este asa de mare, incat aparatul si tot ceea ce era in jur putea fi facut o pulbere fina impreuna cu toate acele creaturi care isi gaseau instantaneu moartea. Puterea omului nu are limite, dar el nu are habar de aceste lucruri pentru ca este convins ca toate aceste fiinte nepamantene sunt mai puternice decat el. Nuuu. Extraterestrul este puternic pentru ca are tehnologie puternica, dar aceasta nu poate sa faca nimic in fata omului care si-a inteles puterea. Acolo, in lumea care nu se vede, omul constient are puteri fara limite.
alien
Sunt oameni care atunci cand raman singuri in propriile case noaptea, sunt paralizati de frica, deoarece stiu ca in camera lor vin tot felul de fiinte stranii. Din cauza invatamintelor eronate pe care le primim, toti sunt tentati sa creada ca acestia sunt tot felul de draci sau satane cu care ne umple capul popa de cate ori are ocazia. In aceste cazuri, te trezesti disperat pentru ca nu intelegi ce se intampla cu tine. Esti perfect treaz si constient, dar nu te poti misca deoarece esti inlantuit de o specie de energie care nu ii permite sa te ridici din pat. Nu te poti misca oricat de multe eforturi ai face si nu poti sa rupi acele lanturi nevazute. Vrei sa urlii dar urletul tau disperat parca se intoarce inapoi catre tine. Esti prizonierul unei forte care te incatuseaza, dar nu poti face nimic. Eforturile disperate sunt inutile si zbieretele tale mute. Nu poti decat sa misti ochii larg deschisi cu care iti vezi ferestrele camerei si firul de lumina care vine de la becurile stradale.
Cum multi sunt credinciosi, primul lor gand este sa reuseasca sa ia in mana vreo cruce sau Biblia pentru a alunga spiritul cel rau. Raman disperati si infricosati cand constata ca acea creatura le rade in nas sau le spune telepatic ca acelea sunt doar  simboluri cu care ne place sa credem ca ne alungam frica. Atunci constati ca asa zisele lucruri sfinte nu au nici o putere sau semnificatie pentru ei, care te privesc uimiti cand increzator crezi ca acela e modul prin care ii poti indeparta.
Sunt persoane care, desi erau incatusate de acea forta care le paraliza tot corpul, au avut curiozitatea sa priveasca catre acea creatura cu mult curaj, sfidand situatia in care se aflau. In acel moment totul se schimba, iar campul magnetic de forta care ii tintuia disparea ca prin magie. Multi descriau aceste creaturi ca fiind niste crocodili care se sprijineau pe cele  doua picioare din spate si pe coada, altii vedeau mult cunoscutii gri, care au devenit simbolul universal al extraterestrilor pe intregul pamant. La altii venea o specie de popa de talie extrem de mica, cu o gluga trasa pe cap, fara corp, dar care putea a mortaciune. Altii vedeau cum sunt examinati de un om si o femeie cu parul blond, imbracati in salopete albaste, cu semnul piramidei pe piept si cu ochii ca de pisica. Sunt cunoscuti ca extraterestrii nordici, pe care multi ii considera foarte buni. In realiate sunt una dintre cele mai reci si nemiloase rase nepamantene. Sunt cei mai iscusiti doctori, sunt genii in secretele materiei si ei sunt cei care executa cele mai sofisticate interventii pe corpul uman. Tot ei sunt experti in introducerea microchipurilor in locurile cele mai imposibil de imaginat ale trupului omului.
zei-gri 1
zei saur   zei.orange
Indiferent de locul in care te poarta, sau de situatia in care te gasesti, daca ii intrebi ce vor de la tine, de ce iti fac toate acestea, toti, fara exceptie isi spun sa stai linistit ca nu vor sa te omoare, pentru ca ei de la tine vor doar “viata  ta”. Tu ramai interzis pentru ca nu intelegi cum dracu nu vor sa te omoare dar iti vor viata, deoarece nu stii ca ceea ce ei numeasc “viata” este de fapt Sufletul, pe  care tu mereu ai refuzat sa li-l dai.
In momentul in care auzi asa ceva, daca esti un luptator care nu se lasa impresionat usor, iti spui fara sa eziti “pot chiar sa si mor, dar nu din vina acestei chestii si nu asa fara sa ma dau un pic la el”. Cand nu te mai intereseaza nimic, cand realizezi ca nu mai ai nimic de pierdut si ca ultimul tau tel este sa lupti impotriva creaturii venita din alta lume, constati ca posezi o forta extraordinar de mare, de care nu esti constient. Cand ai activat acea forta pe care o posezi, chiar si din inconstienta, creatura venita sa se alimenteze cu energia infinita a Sufletului tau, se inspaimanta de moarte. In acel moment iti dai seama ca Biblia, crucea,  rugaciunile nu au nimic de a face cu aceste creaturi care nu sunt diavolul inventat de biserica.
Sunt zile in care te scoli si constati ca in casa ta curata persiata un miros necunoscut, un miros diferit de tot ceea ce cunosti. Primul gand este sa dai navala la galeata de gunoi ca sa vezi daca peste noapte nu s-o fi descompus ceva care sa emane acel miros. Stupoare!! Cand scoti mana de sub patura ca sa o dai la o parte, vezi ca este colorata cu galben. Te inspaimanti. Iti privesti ambele maini! Amandoua sunt galbene, iar aceasta culoare emana un miros straniu. Deci nu gunoiul mirosea, ci mainile tale. Cu infrigurare iti dai pijamalele jos si costati ca ai acea substanta galbena aproape peste tot. Ramai ore si ore sa te privesti in oglinda ca sa intelegi ce s-a intamplat. Cum e posibil sa ai acea scrbosenie pe tine cand inainte sa mergi la culcare iti facusesi dus. Tot corpul te doare si esti mai obosit decat seara cand te-ai culcat. Nu ai putere nici sa te ridici. De  ce oare?
Pentru ca acea substanta este un fel de dezinfectat pe care ei il folosesc atunci cand te duc sa mai faca ceva experiente pe tine. Tu nu stii ca ai fost rapit, dar vezi urmarile acestui lucru fara sa poti sa iti dai o explicatie logica.
In alte dimineti cand afara este ger, iar tu pui pe tine o pijama mai groasa, te trezesti cu senzatia ca iti lipseste ceva. Nu stii ce pentru ca inca nu te-ai trezit bine, dar cand vrei sa te dai jos din pat, realizezi ca nu mai esti imbracat, desi esti singur in casa. Situatia te amuza gandindu-te cat de cald ti-a fost si incerci sa cauti pijamaua. Te  enervezi pentru ca nu o gasesti si renunti sa te apleci sub pat ca sa vezi unde a alunecat. Te duci in baie ca sa iti faci dus si surpriza! Pijamaua este acolo impaurita. Ramai tampit. Cum a fost posibil sa te dezbraci fara sa stii, cand te-ai sculat ca sa duci pijamaua in baie dar mai presus de toate de ce ai si impachetat-o? Te privesti nauc analizandu-ti din nou corpul. Peste tot gasesti semne de ace pe care seara nu le aveai. Au forme geometrice sau de litere. Ce insecte te puteau musca in acel fel?  E imposibil sa-ti  fi facut tu acele senmne care semanau cu urmele de injectii, acele vanatai pe care nu trebuia sa le ai, sau acele linii care dor.
Nimeni nu isi face asa ceva singur in toiul noptii fara sa isi amintesca de aceste lucruri. Dar daca nu le-ai facut tu, atunci ce s-a intamplat? Acestea sunt urmarile unei rapiri pe care persoana in cauza a suferit-o. Semnele provin de la fel de fel de interventii pe care le-au facut in corpul tau, din acesta cauza te doare peste tot, iar energia parca ti s-a terminat. Pijamaua impachetata dovedeste ca treaba nu a stat prea bine pentru roboteii gri. Cand te supun acestor experimente nu te anesteziaza, asa cum se face pe pamant. Acolo te controleaza prin intermediul mintii pe care o fac sa viseze sau sa vada holograme minunate. Cand insa sufletul da semne ca incepe sa se trezesca, ei de frica sa nu cumva sa te scoli si sa le distrugi tot, te readuc imediat in locul de unde te-au luat. Din cauza grabei nu au timp sa te imbrace, si atunci te aduc gol, iar hainele ti le pun unde apuca.
Sunt persoane  care se trezesc dimineata cu pijamaua rupta, iar stupoarea lor este imensa pentru ca nu inteleg ce anume puteau sa fi facut noaptea pentru a-si rupe hainele de pe ei. In realitate, dupa ce ai fost rapit, omuletul gri trebuie sa te imbrace in viteza, pentru ca ei fac lucrurile “murdare” pentru sefii lor, carora le este mare scarba sa te atinga. Acestia au trei sau patru gherute, in functie de specia care i-a creat, si le este extrem de greu sa faca aceste lucruri. Din aceasta cauza iti rup fara sa vrea hainele sau pijamaua. De multe ori nu iti mai intorc hainele pe fata, ci ti le pun pe dos, tot din cauza acestei greutati de a manevra hainele cu gherutele lor.
Sunt dimineti cand aceste persoane se trezesc mai obositi decat s-au culcat, iar corpul ii doare ingrozitor de tare. Reusesc cu greu sa inghita, au senzatia unui nod in gat care nu le permite sa manance sau sa bea apa, iar daca o fac este ca si cand totul se intoarce inapoi in gura. De multe ori se trezesc cu fata sau mainile umflate de seara pana dimineata, le apar semne pe care nu au habar cum si le-au facut pe diferite parti ale corpului si isi amintesc vise atat de reale incat le este foarte greu sa le uite. De multe ori se trezesc fara sa mai aiba verghetele, inelele pe mana sau cerceii in urechi. Cu mare disperare ii cauta in tot patul si in toata camera dar fara nici un rezultat. Totul pare ca intrat in pamant. Apoi, ca prin minune, dupa o zi sau dupa cateva ore, aceste obiecte apar deasupra patului facut, pe vreo masa sau scaun, sau in baie, fara sa iti poti da nici o explicatie. Cum naiba este posibil asa ceva cand tu stii ca ai cautat de ai zapacit peste tot?  Nu poti sa inghiti pentru ca iti baga cu un fel de seringa pistol un microchip in stomac, iar din cauza aceasta pentru cateva zile vei avea acest nod in gat. In zona sinusurilor iti impusca cu un pistol un alt microchip prin care , atunci cand este activ, asculta tot ceea ce vorbesti. Microchipul de dupa ureche cand incepe sa iti tiuie ei cauta locatia in care te aflii. Omul este plin de microchipuri pe care le are in tot corpul, prin care ei te controleaza sau iti provoaca boli sau dureri mai cu seama cand interactioneaza cu undele artificiale tot de ei provocate.
Alte simptome ciudate pe care aceste persoane le au sunt voci sau tiuituri stranii in urechi, le este frica sa se uite in oglinda noaptea pentru ca stiu ca acolo e cineva care ii priveste, cred ca au venit pe pamant cu o misiune speciala, ca sunt o specie de salvatori al lumii, cred pentru mult timp ca au alti parinti decat cei umani. In somnul lor au vise in care erau razboinici sau luptau impotriva unor monstri, de obicei se cred militari cu misiuni speciale, isi viseaza rude sau prieteni morti care le cer mereu sa faca ceva, sau cei religiosi se trezesc fericiti ca au visat pe Isus, pe Maria sau pe dumne-zeu. Altii viseaza mereu apa in mai toate formele sale, tulbure, limpede, sub forma de valuri gigantice sau de nori. De fiecare data aceasta nu ii atinge pentru ca ei sunt undeva sus in aer sau intr-o specie di astronava din care nu se aude vuietul ei. Marea majoritate viseaza locuri pline de gunoaie, daramaturi, pamanturi distruse de cataclisme imposibil de imaginat, spitale stranii si infecte in care oamenii zac pe paturi reci in camere intunecate.
Femeile pe tot parcursul vietii lor vor fi mame surogat pentru mai toate rasele principale de extraterestri. Acum 10-12 ani in cadrul unei transmisiuni facuta de Canale 5, in Italia, s-a prezentat cazul unei tinere din Sardegna care a avortat o mica reptila. Cata badjocura si cate insulte a facut turma pamanteana la adresa ei, nu incape pamantul. Cazul ei a fost prezentat in toata lumea. Ceea ce aceasta gloata de animale nu a sesizat din transmisiune, a fost interesul si atentia extraordinara pe care au avut-o toti ufologii planetei, toti doctorii si toate centrele internationale pentru acest caz. Fata a fost descoperita de Corrado Malanga si cazul ei era unic in lume. Nu va spun ce interes deosebit pentru acest lucru au avut americanii, japonezii, francezii, care si-au trimis cele mai mari genii in aceasta materie ca sa vorbesca cu ea pentru a vedea ce si cat stie despre aceste lucruri. Au purtat-o dintr-o tara in alta ca sa poata sa beneficieze de calitatile ei paranormale de exceptie pentru a avea ei raspunsuri la multele intrebari pe care le au. Evident, va veni o vreme cand toti vor face aur vorbele acestor oameni demni care nu au primit un euro ca sa spuna adevarul pe care nimeni nu il crede. Am vazut-o plangad si suferind din cauza situatiei ei fara egal dar si cum se intreba ore in sir de ce ar fi acceptat aceasta umilinta daca nu ar fi spus  adevarul? Este o femeie simpla care nu putea sa stie aceste lucruri daca nu le traia, este mai saraca ca Iov si traieste din mici ajutoare.
Ca ea sunt mii de cazuri in lume, iar aceste persoane nu vorbesc de rusine si de frica. Cand trebuie sa fie insamantata, femeia are o specie de somn lucid in care se vede intr-o camera de spital rece si mizerabil. Sta pe o masa identica cu cea care e utilizata in ginecologie. Deasupra ei vede capetele unor  medici neumani care stau in jurul sau si care ii  fac ceva in organele genitale. Nu poti sa intelegi ce anume iti fac, dar esti surprinsa pentru ca stii la nivel constient, ca nu esti bolnava. Acest lucru te face sa te intrebi ce cauti pe acea masa pe care orice femeie o odiaza. La inceput crezi ca visezi, dar cand vrei sa te ridici iti dai seama ca e adevarat, ca nu dormi. Cand vrei sa rastorni totul ceva te face sa dormi din nou si nu-ti mai aduci aminte nimic. In lunile imediat urmatoare, fara nici un motiv, nu mai ai ciclu cu toate ca nu ai avut raporturi sexuale cu nimeni. Disperata si ingrijoarata sa nu ai vreo tumoare, te duci la doctor.
Acesta incepe sa te controleze, iti face o ecografie in care nu se vede absolut nici un fat, dar in mod straniu i se aud bataile inimii. In aceste cazuri, diagnosticul este gravidanta isterica. Adica tu crezi ca esti insarcinata, ai toate acele simtome, lipseste fatul, dar i se aud bataile inimii. Straniu, nu?  Dupa doua luni, tot intr-o specie de somn lucid in care tu stii ca acela nu este un vis, ci o realitate, te afli in aceeasi camera de spital unde medicii iti fac din nou ceva. Ti se pare ca doctorii te ajuta sa nasti, fapt care confirma starea ta din ultimele doua luni in care simteai ca in tine creste ceva. Cum tu nu ai habar de ceea ce se intampla cu adevarat, uiti si treci totul la vise lucide. Apoi, dupa un an, tot intr-un vis lucid, vin la mine niste oameni necunoscuti care iti arata un copil, spunandu-ti ca este al tau.
La Corrado veneau femei cu probleme care te lasau cu gura cascata. Stiu de doua dintre ele care aveau mari probleme de interferente, dar nu se cunosteau intre ele. Dupa intrebarile de rutina, el le intreaba cati copii au si daca au nascut normal sau prin cezariana. Amandoua au spus ca nu au avut nici un fel de nastere dar ca sunt insarcinate in acel moment. Una era in luna a treia, iar cealalta in luna a patra. Stupoarea era ca ambele aveau pe burta semnele unei operatii prin cezariana. Cand fusesera la doctori pentru consultatii, acestia le-au intrebat ce sex avea primul lor copil. Evident, amandoua au sustinut ca nu au avut niciodata nici un alt copil si nici avorturi. Doctorii stupefiati le spun la ambele, ca semenele pe care le au pe burta erau ale unor operatii prin cezariana efectuate de specialisti fara egal.
Ce se intampla de fapt? In momentul in care o fata este capabila sa mentina o sarcina, aceste creaturi le implanteaza un ovul gata pregatit, la fel ca la implanturile in vetro. Fetii lor nu pot fi vazuti cu ajutorul aparturii medicale pamantene, dar li se pot simti bataile inimii. Din acesta cauza medicii iti spun ca ai gravidanta isterica, ca tu iti imaginezi ca esti gravida. Neputand sa explice bataile cardiace ale fatului, ei spun ca acelea sunt contractii ale uterului. Dupa doua luni, fata este supusa unei alte interventii, prin care se preleveaza fatul care fiind de marimi mari, nu poate fi suportat de corpul nostru. In cazul in care fata poarta in pantece fatul unei insecte, atunci este supusa operatiei prin cezariana deoarece acesta este foarte firav si s-ar rupe imediat dar si pentru ca este cel mai mare dintre toate speciile.
zei -insecta1
Femeile care sufera aceste fenomene, aduc pe lume copii care traiesc ca prin minune sau ele insasi au nasteri un pic stranii. In general, sarcina lor este toxica iar explicatiile doctorilor pentru aceasta stare sunt jenante. Copilul se naste vinetiu, cu cordonul infasurat in jurul gatului, are pielea acoperita de bubulite mici, iar cand cresc sunt copii precoce. Ii numesc indigo sau de cristal sau cu alte nume pentru a-i deosebi de alti copii, deoarece la multi dintre ei uita sa le inchida memoria care stie ce se intampla cu adevarat in lumea din care vin, atunci cand intra in corp. Acele memorii nu sunt ale lor, ci sunt memorii extraterestre pe care ei le pun in aceste corpuri speciale. Din aceasta cauza copilul spune ca ei au trait in alta lume, ca pilotau astronave si ca parintii lor sunt altii. Cand copilul este rapit, li se remediaza aceste greseli de “fabricatie”, iar acesta nu isi mai aminteste nimic nici macar in vise.
Mamele nasc normal, iar dupa ce placenta iese iar doctorul o curata dupa nastere, in multe cazuri se intampla ca peste un pic de timp sa se trezeasca ca mai are resturi care nu au fost curatite, care intra in descompunere, provocand septicemie. In realitate, daca vrei sa te intorci in timp ca sa vezi ce s-a intamplat atunci, o poti face singura. Te vezi cum te trezesti de dimineata cu apa curgandu-ti pe picioare. Te duci sa nasti, si constati ca doctorul iti sparge apa care inunda sala, iar acel lichid nu este asa cum era cand iti curgea pe picioare de dimineata, ci verde. De aici s-a inventat termenul de sarcina toxica, dar si datorita starii de oboseala, greutate in miscare, imposibilitatea de a dormi normal, ci doar sezuta, starea de voma pe care o ai dupa orice masa, pierderea in greutate desi burta se umfla nesperat de mult si a dereglarii hormonale majore pe care trebuie sa o suporti. Sunt femei carora le creste par pe maini si pe picioare in mod alarmant, dar care cade imediat dupa nastere fara sa faci nimic.
Aceste femei poarta in pantece un al doilea fat care nu este deloc uman si pe care ei vin sa il preleveze imediat dupa nasterea celui uman sau inainte. Femeia intra intr-un somn de cateva minute in care viseaza ca deja a nascut sau ca copilul i-a fost furat.
Cand se intampla aceste rapiri, sera, inainte de culcare, esti foarte agitat si nu stii de ce. Este o stare de neliniste inexplicabila dar datorita oboselii de peste zi, adormi in sfarsit cu televizorul aprins. Te trezesti in toiul noptii paralizat, fara sa reusesti sa misti ceva in afara ochilor, care avand acelasi tip de muschi ca si inima, se pot misca ca si ea. Restul este incatusat. Simti cum vin mititeii gri ca sa te ia. Te pun pe o traga incearcand sa ii ridice in sus partea unde este capul, dar nu reusesc. Incepi sa razi, desi esti inca incatusat. Deschizi ochii si iti vezi televizorul care nu mai functioneaza corect. Toate scenele sunt incetinite, iti apare pe ecran scris cu litere marunte deasupra filmului care se deruleaza extrem de incet ca nu poti sa vezi acel program. Cum, cu litere ca la o traducere?? Atunci intelegi ca ei au venit. Deja esti obisnuit si faci efortul de a te descatusa. Arunci cateva raze catre nava care se face praf si distrugi si roboteii biologici gri ca sa fii sigur ca poti dormi linistit. Ei vin mereu pentru ca atunci cand incepi sa devi constient iti mai faca ceva ca sa uiti iarasi totul si sa devi oaia care erai inainte. De obicei, in 80% din cazuri reusesc, dar cu ceilalti ramane o mare problema.
Toate aceste persoane care sufera rapiri sau interferente, au avut macar o data in viata o stare de depresie de intensitate si durata mai mica sau mai mare. Aceasta depresie este cauzata de starea de disperare pe care o are Sufletul, care simte si stie cu mult inainte ca ei vin ca sa il ia. Starile de inceput ale depresiei sunt diferite de la persoana la persoana. Unele simt ca nu mai pot respira, la altii inima le bate salbatic, isi aud pulsul in urechi. Le este teama ca mor, nu mai au aer, simt ca isi pierd cunostinta. Le este frica sa stea singuri, trebuie sa vorbesca neaparat cu cineva, au atacuri de panica si atunci cand mananca au un nod in gat. Le este frica de orice, nu mai au nici un fel de siguranta de sine, par dezaxate si privirea le este fixa. Au o frica teribila ca vor muri, li se pare ca toate bolile din lume au dat peste ei, iar noaptea dorm cu televizorul sau lumina aprinse. Aceste stari dureaza o zi, cateva saptamani sau chiar si ani, in functie de starea de constiinta sau de cunostere de sine pe care o are fiecare.
Se intampla frecvent ca atunci cand dormi sa te trezesti disparat ca din nas incepe sa iti curga sange in suvoaie. Te trezesti innecat de propriul sange si nu stii cum sa faci sa il opresti. Nimeni nu intelege cum este posibil asa ceva dar nici nu se intreaba care ar fi logica acestui fenomen deoarce nu ai cunostinte despre aceste lucruri. Pe de alta parte ar fi normal sa ai o astfel de hemoragie daca te-ai lovi in nas, daca ai depune un mare efort, dar cand nu faci nimic, cand dormi, este de neexplicat.
Acest fenomen apare atunci cand introduc in cavitatea nazala in locul unde sunt sinusurile, un microchip. Acesta, cand nu este suportat de organism creaza sinuzita, acea infectie care trebuie eliminata printr-o mica interventie chirurgicala. Sunt oameni care pierd sange din nara dreapta si sunt altii care pierd din stanga. Acest lucru se intampla deoarece intotdeauna ei pun microchipul in partea opusa locului in care sta Sufletul, care este partea feminina a fiecarui om. Un dreptaci va pierde sange din nara stanga, pe cand un stangaci va pierde din nara dreapta.
Sunt unele tipuri de vise in care indiferent unde te afli de abia poti sa te misti. Faci eforturi naucitoare ca sa poti sa inaintezi mai repede dar acest lucru este imposibil. In aceste tipuri de vise nu este doar sufletul cel care se afla in acele locuri, ci si corpul. Stiu, este ciudat si imposibil de imaginat, dar daca stii anumite lucruri poti sa verifici daca este asa sau nu. De exemplu, visezi ca trebuie sa te urci intr-o specie de straniu elicopter care nu are chef sa te astepte pentru ca tu te-ai aruncat pe marginea lui. Pilotul are tot interesul sa scape de tine, dar tu te tii bine, numai ca nu reusesti sa te urci pentru ca esti extrem de greu. La un moment dat iti vine in minte ca acela este corpul tau de care trebuie sa ai grija. Atunci, sufletul iese din corp si il ajuta sa se ridice ca sa intre in masina zburatoare. Acolo toti pasagerii te privesc ca pe o stafie. Sunt slabi si stranii. Te uiti la ei insistent si atunci iti dai seama ca nu sunt oameni asa cum doreau sa te faca sa crezi. Infrigurat le cauti ochii, dar nu poti sa ii vezi pentru ca toti isi lasa capete in jos deoarece ai descoperi ca sunt ca de pisica. Le spui telepatic ca stii cine sunt si ca ai urcat ca sa iti salvezi prietenul pe care l-au luat. Imediat nava atinge pamantul iar tu te rostogolesti pe el, intr-o baltoaca cu namol.
Cand te trzesti, iti amintesti fragmente din acel vis si simti cum te doare un sold, desi seara nu aveai nimic. Te mai lungesti un pic sub patura dupa care o dai la o parte ca sa te dai jos din pat. Surpiza!! Pe picioare ai urme fine de namol.
Sunt persoane care devin pentru familiari de nerecunoscut din cauza vaicarelilor si a nesigurantei lor din ultima vreme. Comportamentul lor este diferit, spun ca nu se recunosc, ca acel corp nu le apartine, ca nu au loc in el, ca nu e al lor, ca le este frica si nu pot respira bine. Daca persoana in cauza nu ar spune aceste lucruri, nimeni nu ar sesiza vreo schimbare. Aceastea stare in care ei nu se mai recunosc, le provoaca traume imensa care duc la crize depresive majore. Desi pare neverosimil, in aceste cazuri, sufletul nu mai sta in corpul original, ci intr-o clona, intr-un corp clonat care este identic cu al lui, dar si in cel original. Malanga demonstreaza cum este posibila scamatoria asta. Ceea ce pot sa afirm cu certitudine, este ca aceasta e una dintre cele mai nenorocite experiente pe care trebuie sa le suporti. Esti prins intre doua lumi, le vezi si le simti pe amandoua, dar nu stii cu adevarat ce se intampla in nici una dintre ele. Simturile iti sunt alterate din cauza corpului care nu mai este cum era inainte, iar din acesta cauza tu nu mai stai bine in el, nu il recunosti.
Neavand nici o explicatie, mergi din doctor in doctor crezand ca esti bolnav, dar acestia te gasesc mai sanatos ca niciodata. Esti mai nou decat erai si constati ca nu mai ai semne pe are le aveai din nastere. Constati ca esti fata mare desi ai doua nasteri la activ, nu mai ai gauri in urechi, iar osul nasului este rupt. Iti lipsesc alunite, semne de pe maini sau picioare, parul nu prea mai e carliontat iar ochii sunt negri.
Concomitent cu aceste anomalii, te vezi intr-un loc straniu de sub pamant. Exista un ascensor care coboara pana la etajul 100 sau 180. Sunt semne peste care nu poti trece si esti spionat prin niste ochi mobili, tehnologici. Daca fugi, ei intra in alerta maxima. Nu iti fac nimic, decat te urmaresc cu groaza. Deschizi usi dupa usi si vezi orori inimaginabile. Magazii pline cu clone ale corpurilor umane care sunt tinute in dulapuri si sunt numerotate, campuri in care exista placente cu mii de corpuri umane sau de animale, corpuri de oameni sau de animale pe care se fac experiente de negandit, masini zburatoare stralucitoare mai usoare decat aerul, ii vezi pe ei stand la pupitre prin care vad si controleaza tot pamantul. Sunt sali in care aceste umbre dezlipesc sufletul de corp si apoi il pun sa fie supt de energie de fiintele astea nepamantene care se hranesc cu energia lui infinita, fara de care ar muri. Totul e tehnologie si control. Toate locurile sunt urate, darmaturi, mizerie, mocirla, pamantul este devastat si pare o imensa groapa de gunoi. Nu mai este verdeata si nici animale, nu mai este natura, nimic. Totul este mort. Aceasta este realitatea.
O alta stare comuna tututror acestor persoane, este o voce care incearca sa il ghideze sau sa il ajute tot timpul. Se introduce in gandurile tale si te judeca, te face sa simti lucruri urate, sa gandesti mizerabil, sa urasi sau te face sa te indepartezi de le ceea ce vrei sau esti cu adevarat. Multi cred ca este o specie de inger care te ajuta si care gandeste mai bine pentru tine. Ce ii trebuie omului o astfel de naluca care sa gandeasca in locul sau? El nu are cap ca sa judece singur? De cand stie aceasta entitate ce anume iti este bine sau nu, ce vrei sau ce nu vrei, dar mai presus de toate de ce face orice ca sa iti impuna vointa sa? Ce vrea in schimb de la tine pentru ca nimeni nu te ajuta fara sa-ti ceara ceva in schimmb?
Sunt multe persoane care se scoala fericiti pentru ca in visele lor au vazut te miri ce sfinti sau pe dumne-zeul evreilor in persoana. Acestia sunt asa de buni si le dau o senzatie de liniste si pace atat e mare incat nu ar mai fi vrut ca visul sa se termine vreodata. Altii isi viseaza rudele sau prietenii morti care vin sa ii viziteze. De cele mai multe ori nu le spun nimic dar se intampla cateodata sa le ceara cate ceva, drept pentru care atunci cand se trezesc aleagra sa dea ceva de pomana. Va pacalesc. Aceia nu sunt cei care se prezinta in fata voastra. Cand sufletul iese din corp il doare in bascheti de restul celor pe care ii lasa in urma. Este fericit ca a scapat de acel corp. Pe de alta parte doar corpul are materialul vostru genetic si este os din oasele voastre. Entitatea sau entitatile care il populeaza nu au nici o legatura cu entitatea care sta in corpul care a dat nastere altui corp. Deci nu mai alergati pe la babarese ca sa va spuna ce zice cel mort despre voi sau despre el. Daca ati fi constienti, atunci cand visati  aceste entitati, ar trebui sa le priviti in fata.  In acel moment veti constata ca nici una nu vrea ca sa ii vedeti ochii. Ochii lor sunt cu pupila verticala, care este semnul dinstinctiv al umanilor, nu al omului. Ei se vor feri ca sa nu cumva sa ii recunoasteti si sa ii distrugeti.
Am vazut oameni sau copii care in accese de furie au alta voce, vorbesc limbi antice, isi schimonosesc fata extrem de rau, ochii le ies din orbite, au o forta inumana, darama si sfarama tot cu mare usurinta, sunt diferiti de starea lor naturala, le curg balele sau se automutileaza. Acestea nu sunt stari de nebunie, ci manifestari ale altor fiinte in corpul uman. Cand se revine la normal, persoana aceea nu isi aminteste nimic, nu stie nimic, se inspaimanta si spune ca aceea nu era ea.
Nu se poate vorbi de astfel de lucruri daca nu le-ai mai vazut, nu se pot inventa astfel de situatii pentru ca iti trebuie o imaginatie iesita din comun si nu se poate minti pentru ca sant foarte multe particularitati pe care iti amintesti ca le-ai trait cu adevarat. Iata de ce cei care povestesc aceste lucruri le povestesc la cineva in care au incredere sau la cei care trec prin aceleasi intamplari ca ei. Nu se poate vorbi de nebunie, inventii, sau de boli mintale pentru ca acea persoana stie ca ceea ce i se intampla este real, stie ca totul se intampla cu adevarat pentru ca semnele care raman pe corp nu sant fantezie. Este constient de conditia sa nemaintalnita si stie ca nu poate vorbi cu nimeni. Daca cuiva dintre voi i s-ar intampla aceste lucruri cu cine ar vorbi? Prima data cu preotul, apoi, cand constati ca habar nu are de nimic, incerci cu cineva din familie.  Nici unul nu va crede sau iti vor spune ca sant doar vise, dupa care o sa va inchideti in voi si o sa incercati sa nu va mai ganditi. Astfel, de fiecare data cand aceste lucruri se intampla, o sa va gandi ca nimic nu s-a intamplat sau ca au fost doar vise. Veti sta toti in letargie, nesiguranta si frica pana in momentul in care din greseala auziti ca mai sant si altii in situatia voastra. Veti incerca sa intelegeti, sa aprofondati ceea ce vi se intampla, veti cauta sa gasiti raspunsuri dar o sa incercati mai ales sa scapati de aceasta teroare care nu se mai sfarseste.
Dar cum sa va vorbesc despre lucruri pe care nu le vedeti cand voi nu credeti nici in ce vedeti ? Cum sa fac sa va vorbesc despre Malanga care a gasit cheia universului si codul bibliei cand voi toti santeti orbi si nu vedeti nimic din ceea ce se intampla in jurul vostru? Dar cum lucrurile se repeta de mii de ani intr-un cerc fara sfarsit, cred ca am ajuns din nou in timpii cand putem spune: “au ochi dar nu vad, au urechi dar nu aud.”
Am sa alatur aici un link in care puteti sa mai invatati care ceva despre aceste lucruri dintr-o alta marturie si dintr-o scurta traducere a unei parti dintr-un articol scris de Corrado Malanga despre cum esti rapit de extraterestrii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu