Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

joi, 21 mai 2020

A AVEA O MINTE DESCHISĂ


”Călătorului îi stă bine la drum”. Pentru asta însă, el are nevoie de o minte deschisă, de o inimă caldă... și de un suflet împăcat și bun, capabil de a se dedica învățării și călătoriei, pentru a se putea bucura de drum.
Când ești închistat de frici, neliniști, îndoieli și supărare sau când ai inima închisă și împovărată de dureri,îngustimea minții te împiedică să-ți accepți experiențele, călătoria, consecințele, lecțiile și calea.
Când te opui provocărilor vieții sau când refuzi să-ți asumi învățarea și experimentarea ei, pierzi atât oportunitatea de a dobândi claritatea cu privire la esența ta divină, cât și înțelesul realității vieții, prin intermediul resurselor, a valorilor, a harului și a abilităților tale.
Atunci când privirea îți este încețoșată de nemulțumiri, supărări și frici,mintea vede doar neajunsuri și probleme, acolo unde cei cu inima deschisăvăd soluții și ocazii pentru a învăța din ele,cum să evite sau să depășească capcanele vieții,acum și în viitor.
Atunci când în fața provocărilor pe care le întâlnești în călătoria ta, alegi să-ți păstrezi pacea sufletească, pentru a nu-ți lăsa mintea să se atașeze emoțional de problemele cu care te confrunți,mintea ta va fi deschisă pentru a vedea soluțiile ei.
Mintea deschisă nu se atașează de povară, nu dezvoltă atașamente emoționale față de prejudecățile gândirii sale și nu se îndrăgostește de convingerile, care-l țin captiv în problemă.
O minte ghidată de o inimă deschisă,nu e preocupată cu a judeca gândul sau imaginea mentală care-i reliefează realitatea.
O minte deschisă acceptă ceea ce vede și se străduiește să înțeleagă semnificația imaginii și a emoției pe care o deslușește în ea,evitând s-o amplifice, prin a o interpreta, a o nega sau a lupta cu ea.
Când mintea îți este descătușată de frici și închistări,ea este deschisă și liberă prin spirit, pentru a răspunde provocărilor cu iubire, îmbrățișând cu compasiune,fiecare rană provocată de obstacolele și poverile vieții.
Mintea deschisă nu se pocnește în fața obstacolelor, nu se închide în carapacea sa și nu se refugiază în trecut sau în visările sale.
O minte eliberată de neajunsuri, ostilitate și frică,acceptă provocarea,căci știe că învățarea și experimentarea sunt singurele căi ce duc la dobândirea înțelegerii și a clarității, cu privire la fațetele realității trăirilor sale.
O mintea ce trece dincolo de barierele cunoașterii, acceptă realitatea drept ceea ce este și o învață, căci știe că, prin ea va primi claritatea necesară pentru a desluși înțelesurile vieții și limitările fricilor sale.
Mintea care dobândește claritate,e capabilă să contemple analitic și non emoțional, fiecare aspect al trăirilor vieții, atât din perspectiva ”problemelor” care o poticnesc și-i îngustează percepțiile cât și din cea a ”soluțiilor” care îi oferă posibilități nelimitate.
Mintea deschisă e capabilă să fie fericită prin ea însăși și prin ceea ce trăiește chiar aici și acum,fără a căuta motive de nemulțumire sau perspective favorabile pentru asta.
Când mintea ta va fi deschisă spre iubire și spre ascultarea adevărul inimii tale vei putea evita să cazi în capcana fricilor, a lăcomiilor și a conflictelor tale,înțelegând că ele sunt doar iluzii țesute de mințile înguste, ale celor ce-ți manipulează emoțional, gândirea.
înțelegând că rolurile auto-distructive pe care ți le asumi prin convingeri negative, atunci când permiți minții să-ți golească inima și sufletul de iubire,sunt ostile și antagonice vieții - vei dobândi înțelepciunea de a-ți curăța gândurile și reperele, de resentimentele, ostilitate negativitate și frici.
Când vei avea înțelepciunea și curajul de a evita să-ți privești lumea, semenii, trăirile și viața, din perspectiva: lipsurilor, a neajunsurilor, a nemulțumirilor, a supărărilor, a conflictelor și a fricilor tale,îți vei da șansa de a vedea perspectivele nelimitate ale frumuseții lumii tale sufletești, contopită prin iubire, fericire și bunătate, cu sufletul lumii din afară.
sk,Grupul:In cautarea adevarului interior si iesirea din Matrix.🌅🌅🌅

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu