Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

luni, 1 aprilie 2013

DEMASCAREA unui ARHON




Avem un animal de pradă care a venit din adâncurile cosmosului și a pus stăpânire pe viața noastră. Ființele omenești sunt prizonierii săi. Animalul de pradă este domnul și stăpânul nostru. Ne-a făcut docili și neajutorați. Dacă vrem să protestăm, ne suprimă împotrivirea. Dacă vrem să acționăm independent, ne impune să nu o facem…

Vrăjitorii cred că răpitorii ne-au dat sistemele noastre de convingeri, ideile noastre de bine și rău și moravurile noastre sociale. E sunt cei care ne stabilesc speranțele și așteptările și visurile de reușită sau de eșec. Ei ne-au dat pizma, lăcomia și lașitatea. Răpitorii sunt cei care ne fac să ne complacem, să fim plini de rutine și egoiști.” – Carlos Castaneda

Deturnarea unui tipar

Elva Thompson – Lumea ‘naturală’ conține multe exemple care ne arată modul în care paraziții virusează programul gazdei și îl înlocuiesc cu propriul lor mecanism de supraviețuire. Să luăm cazul viermelui Dicrocoelium dendriticum. Pentru a ajunge în ficatul animalelor care pasc, acesta infectează mai întâi un melc. Mii de larve de parazit sunt ambalate în bile de mucus și excretate, apoi ingerate lacom de o furnică. Odată ajuns în furnică, parazitul începe deturnarea conștiinței acesteia. Tiparul furnicii este anulat de mintea parazitului și, împotriva tuturor instinctelor ei naturale, furnica zombi se cațără în vârful unui fir de iarbă și așteaptă să fie mâncată de o vacă sau de o oaie. Parazitul i-a dat furnicii mintea lui!

Oglinda cea înșelătoare

În cartea lui Carlos Castaneda, ‘Latura activă a infinității’, Don Juan îi spune lui Carlos că tema temelor în vrăjitorie este faptul că suntem pradă unei inteligențe străine: un animal de pradă care ne-a dat mintea lui.
Totul este o oglindă, iar dacă un parazit poate să deturneze conștiința unei furnici, a unui păianjen, a unei omizi sau a unui pește și să o înlocuiască cu propriul lui mecanism egoist de supraviețuire, de ce nu i s-ar putea întâmpla același lucru și unei ființe umane?

Parazitul creierului

Arhonul este un parazit al creierului care ne-a deturnat divinitatea. El a pătruns în conștiința noastră și ne-a divizat tiparul, creând iluzia dualității și realitatea separată pe care o numim dimensiunea a treia. El a creat o lume iluzorie, artificială, alimentată de energia electromagnetică a ADN-ului nostru deconectat. (A se vedea articolul de pe blog, ’Shattering the illusion of reality’.)

Așadar, haideți să privim puțin la dimensiunea a treia și să vedem dacă putem să descoperim ce parte anume, din conștiința noastră, a ocupat parazitul și o pretinde ca fiind a lui.

Dimensiunea a treia

Dimensiunea a treia este formată din cele trei chakre inferioare de Pământ, Apă și Foc: adăpost, sex și supraviețuire.
Corpul geometric platonian al dimensiunii a treia este un tetraedru, un principiu de foc. Sediul focului este în chakra a treia a corpului nostru, în plexul solar… în micul soare. Acest mic soare corespunde cu ADN-ul nostru de 10%, iar soarele mare [90%] reprezintă ADN-ul nostru deconectat. Sediul focului este dual și este împărțit în Focul care se înalță și Focul care cade.

Chakra a treia a Focului care se înalță

În polaritate, focul se înalță și cade. Focul care se înalță atinge chakra a patra, a Inimii. El reprezintă umerii și plămânii măreți ai nobilului leu; este războinicul căldurii, al tandreții și al iubirii. Este divinitatea în acțiune… și poarta către conștientizarea noastră multidimensională, către chakra a cincea, a Spațiului.

Chakra a treia a Focului care cade

Focul care cade se prelinge în chakra a doua, a Apei care se înalță către Foc – sediul dorinței sexuale, acolo unde domnesc emoții de competitivitate, poftă, viol, tortură, ură și crimă… și unde vom găsi adevărata sursă a tuturor problemelor noastre. Conștiința arhonică creează o dorință permanentă de sex [o replicare a gazdei sale] și nevoia de putere asupra altora ca mijloc de control. Violența și oprimarea sunt frecvențe ale unui câmp de foc aflat în disonanță – și au ca rezultat conflict și durere pentru turmă, creând frică și tulburare emoțională, care hrănesc parazitul.

Această hrană se numește ‘loosh rote.’

Frecvența Focului care cade a fost compromisă de parazit, iar noi suntem prinși în colțul lui decăzut de infinitate.

Loosh Rote și ferma de oameni

’Loosh Rote’ este termenul inventat de marele pionier al călătoriilor în astral și al experiențelor extracorporale, Robert Monroe. Prin experiențele lui extracorporale, el a ajuns să înțeleagă cum lumea Pământului este o fermă, constituită cu singurul scop de a recolta energia fricii și a suferinței de la creaturile vii. Parazitul lucrează prin divizare și absoarbe energia emoțională generată de conflictul permanent al jocului cu ‘noi împotriva lor’.

După cum spune Morpheus în matrix, cu toții suntem baterii de mâncare…

Cum să omorâm parazitul

Există un singur mod de a omorî parazitul – și anume, prin înfometare. Curând, el va pleca dacă frica este înlocuită cu iubire… dar e un ticălos șmecher, așa că se va întoarce… fiți atenți la gânduri.

Elva Thompson s-a născut în Anglia în 1947 și s-a mutat în rezervația Lakota Rosebud în 1987. Este autoarea romanului ocult Heartstar; Book One: The Key made of Air (Steaua inimii, Cartea Întâi: Cheia făcută din aer). Este pasionată de limbi fonetice arhaice, de sunete sonice și de aplicarea acestora în artele vindecării. Este intuitiv medical și predă remodelarea sonică a tiparelor prin folosirea sunetului, a culorilor și a uleiurilor esențiale.

Comentariu magicInsight: Știți că nu prea fac comentarii la textele pe care le traduc, însă aici chiar vreau sa tai un pic macaroana asta cu ‘înlocuiește frica cu iubire și totul e ok’ – nu e chiar așa, pentru simplul fapt că, sub influența parazitului, habar nu ai ce-i aia iubire și cum sa faci lucrul asta. Să-ți observi gândurile și sa le filtrezi, păstrându-le doar pe cele de ‘iubire’ este o mare capcană, având în vedere că avem de a face cu un parazit care, după cum susține (sau compilează) autoarea, ne controlează total și ne-a dat chiar gândurile lui. Acțiunea asta nu face decât planul parazitului, confirmând separarea între ‘gândurile de frică’ și ‘gândurile de iubire’ și făcându-i și mai mult loc în conștiința ta.
Nu îmi asum să recomand vreo ‘singura cale’ prin care să îndepărtăm astfel de paraziți. Însă orice cale am găsi sau ni s-ar recomanda, primul pas pe ea ar fi să devenim conștienți de existența paraziților. Intenție la care mă și rezum publicând această traducere. Restul descoperiți voi, cu propria voastră putere de magici Călători. Cale lină!

Traducere și comentariu: magicInsight
https://magicinsight.wordpress.com/tag/paraziti-energetici/?fbclid=IwAR2-oKmzt98vvHy8KZHxkh_swY1bphdFLAZPREHlY9Is549_9RLCCFzSq_U

Sursa: http://www.shiftfrequency.com/human-parasite-archon-predator/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu