Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

joi, 4 aprilie 2013

BOGĂȚIE SUFLETEASCĂ

 


Atunci când sufletul și viața îți sunt pline în bucurii, împliniri, valori și trăiri frumoase,inima ta abundă de iubire, frumusețe și candoare.

Fericirea și pacea pe care le simți atunci când le sădești ”semințele”, în gânduri și în suflet - te ajută să înțelegi că viața ta este o cale spirituală, menită a te călăuzi în impărăția Luminii Pure și a binelui din inima ta, pentru a te uni cu Sinele Divin și Sursa Pura Primordiala.
De te grăbești să abandonezi drumul ce te duce spre iubire și cunoașterea de sine - nu vei face decât să-ți cedezi inconștient energia sufletească și puterea, celor ce te ispitesc pe ”tărâmul făgăduinței”, ademenindu-te în ”capcană” prin promisiuni goale.
Ispitit de ce-i ce-ți promit experiențe mai tari și rezultate mai bune - nu vei face decât să hrănești iluzii și așteptări lipsite de valoare și fundament, care în final - îți vor aduce decepții, nemulțumiri, frustrări, supărări și dezamăgire.
De vei fi tentat să-i judeci și să-i ataci pe cei ce-ți dau lecții ingrate - nu vei face decât să pierzi lecția experienței tale și să ratezi ocazia de a-ți îndrepta eroarea, desprinzându-te prin iertare, de naivele tale obiceiuri și de cei ce și-au făcut din ”scurtături” sau din ”înșelătorie”, un stil de viață.
Ceea ce trebuie să înțelegi în urma experiențelor tale ingrate, este faptul că - ai parte de ele, doar pentru că - altfel n-ai învăța să asculți de adevărul inimii și nici să trăiești în armonie și acceptare, cu sufletul,spiritul și semenii tăi.
Desigur, de-ți pierzi răbdarea pe drumul cunoașterii de sine... sau de crezi că semințele tale vor germina peste noapte - e doar pentru că nu înțelegi procesul vindecării și al trezirii tale spirituale.
De nu accepți în totalitate, situația în care te afli... vei duce o luptă de uzură cu sufletul și sinele tău, pierzând șansa de a înțelege ocazia pe care destinul ți-o oferă, pentru a-ți îndrepta erorile, învățând să ierți, să fii blând și să iubești.
Când mintea, inima și sufletul, îți sunt împăcate si conectate impreuna,vei putea recunoaște durerile sau minciuna, din sufletele celor ce-și ascund nevoile, interesele sau scopurile mârșave, în spatele unei aparente ”bune intenții” sau a unei ”promisiuni goale”.
Când inima și sufletul îți abundă de iubire, nu ai motive să faci promisiuni lipsite de conținut și nici să-ți păcălești aproapele pentru a acumula și mai multă iubire, căci știi că nu poți culege roade, de acolo de unde nu se pun semințe.
Dacă ești descumpănit în urma experiențelor, a relațiilor sau a consecințelor alegerilor tale... și dacă vrei să-ți redobândești echilibrul sufletesc, trebuie să înveți lecția iubirii,a acceptării,a asumării,a dăruirii,prețuirii și a respectului de sine.
De vei alege să-ți hrănești fricile, nemulțumirile, supărările, eschivele și furia, în raport cu ceea ce ești, ai,faci și trăiești, nu vei face decât să-ți abandonezi calea spirituală.
Refuzând procesul vindecării sufletești, prin care trebuie să treci, pentru a putea înțelege cauzelor suferințelor și eșecurilor tale, nu vei face decât să-ți hrănești resentimentele, decepțiile, negativitatea și furia, transformându-le în boală.
Căutând scuze și justificări devin acuze rostite cu scopul de a te dezvinovăți și nega responsabilitatea propriilor consecințe,te vei conecta și mai mult cu durerea, în detrimentul binelui sufletesc și a nevoii tale de iubire.
Îngrădindu-ți prin negativitate , nemulțumiri și supărare, accesul la sinele tău divin și la starea sufletească benefică iubirii, vei deveni una cu problema și cu durerile pe care le hrănești.
Atunci când vei învăța să dai conotații pozitive trăirilor și experiențelor tale,vei evita să-ți vezi viața și consecințele, din perspectiva eșecului,a lipsei sau a neajunsurilor, pe care nemulțumirile tale le generează.
Pentru a te putea bucura de ceea ce ești, faci și trăiești și pentru a-ți vedea lumea, semenii și realitatea, din perspectiva abundenței sufletești și a bogăției inimii, e necesar să-ți regăsești prin credință și iubire, încrederea în tine și în valorile tale interioare.
Pentru a-ți redobândi pacea sufletească, bucuria, frumusețea, valorile și încrederea de sine,e necesar să fii dispus să-ți abandonezi fricile și supărările înțelegând că ele sunt incompatibile cu pacea,cu binele, cu iubirea și cu viața.
Când vei fi dispus să-ți sădești în suflet semințele iubirii, vei creea perspectivele abundenței și a bogăției tale și premizele de a-ți dărui valorile, experiența și semințele iubirii, celor ce au deschiderea inimii, de a le primi, prețui și valoriza în viața lor și a celor pe care-i iubesc.
Dăruindu-ți roadele, bogăția sufletească și semințele iubirii, celor ce le pot accepta și prețui, asigurând în sufletul lor, pentru ele, ”teren fertil”, pentru a germina,a crește și a fi ocrotite,le vei perpetua ca valoare, peste timp și generații.💞
sk, Grupul: In cautarea adevarului interior si iesirea din Matrix.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu