Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

vineri, 5 aprilie 2013

GLANDA PINEALA-DETOXIFIERE,DECALCIFIERE!


Ființelor umane li s-a oferit o anumită parte a creierului cunoscută sub numele de glanda pineală sau al treilea ochi al nostru.( exista aici in grup un articol in detaliu,pe lupa cautati glanda pineala sau DMT)Această minusculă parte în formă de con de pin transformă serotonina formată în creier în timpul zilei în melatonină în întunericul nopții și este situată aproape de centrul creierului între cele două emisfere.
Motivul pentru care „cele mai înalte elite” păstrează aceste informații de la oameni este acela că ei nu doresc sa aflăm despre potențialul maxim pe care îl are această parte în noi.
Glanda pineală este în esență portalul dintre lumea fizică și cea spirituală pentru oameni. Când este activat, umple mintea oamenilor cu sentimente de euforie și unitate.
Odată ce cel de-al treilea ochi este activat, acea persoană poate călători liber în alte dimensiuni, cunoscute și sub denumirea de calatorii astrale sau decorporalizare.
Cu metode și practici avansate, cineva ar putea controla chiar gândurile și acțiunile altor oameni din lumea fizică.
Cu toate acestea, deși acest lucru pare imposibil, multe guverne ale lumii și diverse organizații din "umbră "cercetează aceste efecte de foarte mult timp și păstrează informațiile in secret!
Motivul pentru care nu reușim să obținem această performanță uimitoare în creierul nostru este din cauza cantității de fluorură de sodiu pe care o digerăm în fiecare zi. Glanda pineală absoarbe cea mai mare parte a fluorurii de sodiu care intră în corpul nostru.
Acest lucru deprimă esențial glanda pineală prin faptul că nu putem echilibra procesele noastre hormonale din organism.Evitati total sarea cu adaus de fluorura de sodiu si iod!Folositi sarea de calitati superioare,pura pt.ca are sute de minerale si elemente esentiale care ni se ascund noua si sunt foarte esentiale pt.corp,curata,energizeaza,protejeaza!
De fapt, aprovizionarea cu apă în multe țări conține până la 90% fluorură și alte componente diferite toxice. Nici măcar filtrele de apă pe care le puteți cumpăra în supermarket nu pot filtra fluorul.
Cel mai bun și mai ieftin mod de a combate acest lucru este purificarea,energizarea apei.
Fructele de tamarind sau pasta de tamarind,se gasesc in shopuri asiatice,indiene sau in supermarketuri mai mari.... sunt considerate a fi foarte potrivite,optime pentru a îndepărta din nou fluorul din glanda pineală. Pentru drenaj sunt de asemenea recomandate preparate de clorella, curcumina, apă de nucă de cocos verde și ulei de nucă de cedru. Alții recomandă să bea apă cu borax pentru a îndepărta fluorul.
Dezintoxicarea generală a organismului se poate face, de exemplu, folosind clinoltilită zeolită sau pământ vindecător verde.
Decalcifiați și detoxifiați glanda și corpul pineal - rutina de dimineață
Alimentația spirituală este o parte importantă a dezvoltării spirituale. Dezintoxicarea organismului și a glandei pineale joacă un rol extrem de important.
Rutina de dimineață
Suc de lămâie: după ce va treziti dimineata,daca va tolereaza stomacul,daca nu,dupa micul dejun, stoarce o lămâie și pune-o într-un pahar. Completează cu apă călduță (ideal) sau normală și bea
20 de minute mai târziu bei sucul de țelină conform lui Anthony Williams. Aveți nevoie de aproximativ 1 legatură verde fara radacina alba, pentru aceasta.Iese aproximativ 500 ml suc de țelină pură. Acest lucru trebuie băut imediat, altfel se va oxida. Așadar, nu trebuie să-l lăsați sa stagneze sau să-l beti mai tirziu, și nici să-l păstrați la frigider. Un storcător lent este cel mai potrivit pentru prepararea optimă
20 de minute mai târziu Detox Smoothie, după Anthony Williams. Pentru asta aveți nevoie:
1 -2 banane pentru gust
3 portocale proaspăt stoarse sau cât mai proaspete suc de portocale. Îți iei atât de mult până vei avea consistența dorită a smoothie-ului
1 cană de coriandru verde,se piate si o lingurita uscat si macinat,daca nu preferati pe cel verde (cum se obișnuiește, puteți crește încet și puteți începe cu mai puțin coriandru,daca nu va place gustul, se poate si uscat)
200g afine sălbatice proaspete sau din congelator.
1 lingurita spirulina hawaiana
1 lingură praf de suc de iarbă de orz.
1 mână de Atlantic Dulse sau 2 linguri de fulgi Atlantic Dulse
2 ore mai târziu, Zeolite / Zeobent.
Spirulina hawaiană: această algă comestibilă albastru-verde elimină metalele grele din creier, din sistemul nervos central și din ficat și absoarbe metalele grele care au fost extrase cu pulbere de extract de suc de iarbă de orz. Se amestecă zilnic 2 lingurițe cu apă, apă de nucă de cocos, suc sau rețeta de smoothie listată mai sus.
Extract de sucul de iarbă de orz: pregătește metalele pentru absorbția completă a spirulinei. Această iarbă hrănitoare poate trage metale grele din splină, intestin, pancreas, tiroidă și sistemul reproducător. Bea 1-2 lingurițe zilnic cu apă, apă de nucă de cocos, suc sau rețeta de smoothie enumerată mai sus.
Coriandru: pătrunde adânc în zonele greu accesibile și extrage metale stagnante in corp.
Afine sălbatice: absoarbe metale grele din țesutul creierului și vindecă și repară leziunile cauzate de oxidare la îndepărtarea metalelor grele. Este important să folosiți afine sălbatice, deoarece conțin fitonutrienți unici cu capacități speciale de detoxifiere. Antioxidantii puternici din afinele salbatice ajuta la inversarea tuturor daunelor oxidative cauzate de eliminarea metalelor grele. Acest lucru este deosebit de important pentru țesutul creierului. Afinele sălbatice sunt într-adevăr cel mai puternic aliment pentru a opri sau a anihila Alzheimerul și demența în unele cazuri. Mănâncă cel puțin o cană pe zi. Pulberea de afine sălbatice poate fi de asemenea folosită dacă nu puteți accesa afine sălbatice proaspete sau congelate, sau pe lângă acestea.
Notă: În timp ce afinele cultivate sunt hrănitoare, nu au capacitatea de absortie a metalelor grele ca afinele sălbatice. Afinele sălbatice pot fi găsite în majoritatea supermarketurilor la congelator.
Atlantic Dulse: Pe lângă mercur, această alge comestibilă se leagă si resorba toxinele de plumb, aluminiu, cupru, cadmiu și nichel. Spre deosebire de alte alge marine, Atlantic Dulse este o forță puternică pentru a elimina mercurul în sine. Dulceea Atlanticului pătrunde în zone adânci, ascunse ale tractului digestiv și intestinului, caută mercur, se leagă de el și nu îl eliberează niciodată până când părăsește corpul. Mâncați două linguri de fulgi pe zi sau sub forma de capsule.
Mincati cit mai mult mincare gatita proaspat,fara procesari,legume,fructe proaspete,seminte,sunt bogate in triptophan(aminoacidul molecular din care se produce serotonina si melatonina,este articol separat in grup)
De asemenea, sunt foarte utile curățarea ficatului și a colonului,nutritie vegetala proaspata, băutură cu apă din izvor și băi de soare. Efectul detoxifiant al vizitelor regulate la saună este binecunoscut. În acest fel, fluorurile pot fi îndepărtate și din corp. În plus, se spune că inhalarea uleiului de neroli,uleiul de dafin,lavanda,trandafir,jasmin,cedru etc are un efect stimulator și activator asupra glandei pineale. 

Octavia Herta, Grupul -In cautarea adevarului si iesirea din Matrix.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu