Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

sâmbătă, 26 aprilie 2014

Tărâmurile pozitive / negative ale densităților superioare


Tărâmurile pozitive / negative ale densităților superioare
De Michael Topper
Bibliotecapleyades.net
În densitățile mai mari, numele jocului este conștiința.
 Acest lucru înseamnă pur și simplu că densitățile mai mari ale existenței, indiferent dacă sunt pozitive sau negative în orientare, toate recunosc că afacerea tuturor ființelor și existenței de pretutindeni este întotdeauna aceea a Conștiinței ... devenind din ce în ce mai „conștient”. Conștientizarea este legată de „densitatea” conștiinței, ca să spunem așa.
Modul STS (Service To Self) de a realiza „densitatea conștiinței” constă în „câștig în greutate” prin asimilarea altor unități de conștiință. Acesta este, în general, promovat ca „Totul este Unul” și se referă la „rău” ca „rebeliune” sau o eroare sau ceva ce va fi în cele din urmă „eliminat”.
STO (Service To Other), pe de altă parte, vede „creșterea în greutate” într-un mod diferit. Se vede că o recunoaștere a conștiinței „altui eu” ca fiind egală cu propria conștiință, în ciuda manifestării complet diferite a acelei ființe, este calea de a „rețea” conștiința astfel încât întregul să fie mai mare decât suma părți.
Diferența este că băieții STO recunosc conștiința ca fiind o activitate „integratoare” a rețelei reciproce și a interdependenței, deoarece ei îi privesc pe toți ceilalți ca pe sine, chiar dacă sunt diferiți și, prin urmare, încearcă să ajute și să ajute, deoarece celălalt IS este într-un absolut sens intern. În acest fel, Conștiința absolută sau Dumnezeu este „glorificat” printr-o diversitate minunată de a fi, dacă doriți să o spuneți în acești termeni.
Pe de altă parte, tipii negativi joacă jocul în ceea ce privește dominația, subjugarea și absorbția altor conștiințe în „Unu”. Dar, de asemenea, ei înțeleg că regulile jocului presupun că pentru a „absorbi” cu adevărat în ființa lor aceste alte „conștiințe”, că „celălalt” trebuie să aleagă să devină parte din „auto-agrandizarea”.
 În esență, un „mâncare” nedorit nu este „hrănitor”. Dacă conștiința nu alege, ea devine o „otravă” pentru conștiința care încearcă „să o mănânce”. Și astfel trebuie să promoveze „Unitatea” într-un mod foarte particular.
Rețineți că ambele părți recunosc „Unitatea”, dar în moduri foarte diferite.
Așadar, trebuie să înțelegem aici că adevărata agendă a Tărâmului Negativ este „a mânca conștiința”. Deci, acest lucru împiedică de fapt o „preluare” în sens literal, fizic. Dacă s-ar detecta o „invazie”, aceasta ar însemna că voalul va fi ridicat și toți îl vor vedea pe „omul din spatele cortinei” și ar fi dezgustat și întors. La fel ca în „ Vrăjitorul din Oz ”, acei papuci de rubin trebuie obținuți foarte atent!
Adunarea esenței este o artă de o mare subtilitate! „Planul extraterestru negativ” este, în sensul său cel mai pur, ÎNCĂLCAREA.
Scopul Stalking este de a crea un mediu artificial complet controlat, compus din comportamente umane temeinic previzibile - făcute previzibile, deoarece au fost programate pentru a răspunde unor semne de condiționare [inculcate prin secole de minciuni și ofuscări prezentate sub formă de religii] și toate acest lucru se învârte în jurul unei „povești” care este de fapt neadevărată și care este în întregime falsă a scopului negativ real.
Timp de secole, aceste semnale de programare au fost configurate - fie din cauza capacităților de călătorie în timp, fie din cauza prezenței istorice reale.
 Diversi profeți sau conducători religioși au fost influențați să predice sau să învețe sau să profetizeze filozofii menite să pună bazele preluării ulterioare - posibil în zilele noastre. Când oamenii încep să se înțeleagă, negatorii pur și simplu se întorc în trecut, adaugă ceva mai mult la supă pentru a „acoperi” noua conștientizare. Acest lucru apoi acționează ca un efect de domino și influențează prezentul nostru.
 Buclele de timp și toate astea. O mulțime de oameni consideră că „ scenariul de invazie extraterestră ” este o ruse concoctată de guvern pentru a crea impresia că există o „amenințare” formantă, permițând astfel instituirea unei ierarhii. Dar, această idee se bazează pe o prezentare greșită a procesului descris.
Lucrul important de reținut este acesta: NU există o „activitate conspirativă unificată” aici în ierarhia guvernării. Efectul „divizare și cucerire” este, de asemenea, manifest la acest nivel și se potrivește scopurilor străine unei „T.” O astfel de activitate la TOATE niveluri este în concordanță cu programul lor de STALKING, în care confuzia și obiectivul încrucișat împiedică o percepție clară din partea Stalkees.
Cu toate acestea, la un nivel profund, poate exista o interacțiune conspirativă directă între „guvernul secret” și extratereștrii negativi ... dar este puțin probabil ca vreun nume al celor implicați să fie recunoscut de oricine, indiferent de „în cunoștință” cu privire la subiect. Acești „superiori secreți” sunt doar așa: SECRET. Orice organizație pe care o puteți numi sau despre care sunteți AWARE, sunt doar „cercuri exterioare”.
Care este obiectivul proiectat al acestui STALKING? Este de două ori.
 În primul rând, efectul Stalking este ca și cum a ștampila o turmă de vite. Până la urmă, acestea sunt consolidate într-un „mod negativ” care constă în ideea de „noi față de ei”. Chiar dacă, la suprafață, poate părea că acest „mod” este pozitiv sau STO (adică salvează lumea pentru că este „greșit” sau defectuos, sau înfrânt cu păcatul original sau orice altceva), însăși faptul că este format în modul „dominator” de a percepe mântuirea „în afară” înseamnă că poate fi mai ușor „preluat” corp, minte și suflet la un nivel care este „nevăzut și de nevăzut”.
Cu alte cuvinte: Satana POT și cel mai adesea apare ca un înger al luminii!
Numai la nivelurile inferioare ale structurii puterii, mulți cred încă că joacă rolurile de bază ale „antagonismului” și „autoprotecției”. Aceștia consideră că „trimiterea iubirii și a luminii” celor „nevoiași” este adecvată, fără să-și dea seama că această activitate este bazată pe o convingere profundă că există ceva greșit, din greșeală, în rebeliune, și astfel devine din nou, „noi față de ei .“
Există dovezi că tehnologia extinsă a implanturilor poate fi utilizată pentru a asigura ascultarea influențată; totuși, un grad de libertate trebuie să fie conservat prin conștiință datorită faptului esențial că marfa evaluată este conștiința. Un psihic total drogat, modificat chirurgical și programat complet este bun numai pentru servirea robilor roboti (și acest lucru se poate întâmpla și el, apropo). În această înțelegere ne găsim ieșirea din capcană. Nu este ușor, dar este un mod.
Obiectul principal al urmăririi negative este acela de a convinge prin modele de comportament puternic influențate, dar nu robotice, alegerea liberă a CONștiinței vizate pentru a se alinia cu existența negativă cu densitate mai mare. Pentru că, pe termen lung, obiectul este „mâncarea” unităților funcționale ale conștiinței de către ierarhia negativă, cu liberul arbitru intact! Nu este o mancare buna altfel !!!!
Și aici este din nou fizica ... pentru că elementul CONSERVAT al CONȚINUTULUI ADEVĂRAT este valoarea ireductibilă a liberului arbitru. Mintea subiectului trebuie să păstreze liberul arbitru, care distinge conștiința ca atare.
În momentul în care polarizarea negativă este aleasă ca urmare a adevăratei prerogative a liberului arbitru, „subiectul” devine imediat funcțional o „parte” a entității de dimensiune superioară responsabilă de inducerea alegerii în primul rând, indiferent de mijloacele înșelătoare. angajat sau reprezentările greșite convingătoare utilizate în condiționarea termenilor prin care se face alegerea fatidică. Cu alte cuvinte, confuzia, durerea fizică și / sau emoțională / mentală, epuizarea, șantajul și chiar formele de tortură sunt moduri legitime de „persuasiune”. Desigur, cu cât sunt mai subtile mijloacele utilizate, cu atât se păstrează mai multă valoare. O conștiință „torturată” este echivalentă cu a fi „suprasolicită”. Multe Ființe ale întunericului de nivel superior sunt adevărați cunoscători! Ei apreciază în mod deosebit subversiunea celor care sunt cu adevărat curați și cu voință puternică!
Există o BONDĂ PSIHICĂ imediată în această relație cu ființa negativă cu densitate mai mare, care este „manipulatorul” „agentului” uman care este acum o parte funcțională a „mâncătorului / stăpânului său” și, ierarhia negativă este proporțional îmbunătățită cu fiecare „Inducerea / absorbția” membrilor suplimentari.
Cu alte cuvinte: ierarhia negativă este un lanț alimentar piramidal ... vârful piramidei este alcătuit din cei mai persistenți dintre absolvenții negativi, cel care a blocat-o împotriva fiecărei dovezi de diminuare și este exemplul final al „dorinței. gândire."
Această „ Gândire finală de dorință ” înseamnă că ei / nu pot VEDEA că nu devin Dumnezeu prin asimilarea și controlul celorlalți ... dar că rezultatul real este o compactare treptată și o implozie și dizolvare în materie primară și NON-ființă.
Și iată că fizica vine din nou pentru a ne ajuta să ne ocupăm de acest conflict: Fără dualitate, nu ar exista existența de discutat. De la Unul are loc apariția bilaterală. Exact o jumătate caută cu bucurie viața și creația și jocul și explorarea ... un fel de „dragoste de aventură”.
Cealaltă jumătate exprimă o teamă fundamentală de a se „pierde” în acest joc și explorare. Acest lucru îl determină să se reculege pe sine și aceasta stabilește „tensiunea” de polarizare care este materialul din care este construit cosmosul ..
Aceasta poate fi mai ușor înțeleasă ca „ Dragostea lui Dumnezeu prin alții ”, adică iubindu-i pe ceilalți necondiționat, ca Dumnezeu , deoarece toate sunt una, chiar dacă sunt diferențiate; spre deosebire de „ Iubirea lui Dumnezeu prin sine ”, adică a crede că iubirea de sine ESTE iubire de Dumnezeu , de aceea și alții trebuie să-l iubească!
O singură vedere îi privește pe toți ceilalți ca SINE, și îi iubește pe toți și caută să-i slujească pe ceilalți.
Celălalt vede doar SELF și încearcă să-i apropie pe toți ceilalți de Sine pentru a restabili echilibrul ... pentru a „reveni la Somnul Cosmic al Unității”, ca să zic așa.
O analogie ar fi diferența dintre un copil liber și aventuros, care este plin de sentimentul aventurii, spre deosebire de un copil care dorește să „dețină mama” și să se agațe de ea și să o încorporeze în sine; adică gelozie.
„Întunericul” este, de fapt, o stare de conștiință care a existat încă de la începutul individualizării și care ACVEDE ATENȚIE PENTRU TINE Singur.
Această conștiință urăște, teme și neîncredere profundă Creației și dorește doar să „se răstoarne și să se întoarcă la somn”, în unirea veșnică cu „mama / tatăl”.
Un punct important aici este: această conștiință negativă apare din „auto-vizionarea sinelui” în momentul creării și este, prin urmare, o parte integrantă a creației. Nu poate fi separat de ea, deoarece există doar din cauza începutului creativ pozitiv. Niciuna nu poate exista fără cealaltă. Este atat de simplu.
Conștiința negativă este SELFnessul creației - gravitatea care atrage tot ceea ce există înapoi la sine. Este aspectul ONE implicat în contemplarea și respingerea creativității din propria sa inimă, înghețat în acel moment de „vertij” experimentat la izbucnirea energiei creative.
Și, deoarece această „stare de conștiință” apare împreună cu, și tocmai din cauza, potențialului creativ sau ALTE și este, de fapt, identificat prin acel factor, nu poate fi „eliminat” fără ca TOTUL să revină la ONE și doar „întoarce-te la somn”. Astfel, vedem că eforturile de a „salva lumea” prin „pedeapsa celor răi” sau „convertirea la lumină” sau „spiritualizarea materiei cu dragoste”, sunt toate expresiile dorinței fundamentale de CREARE UNDO; pentru a Ucide DUMNEZEU! Prin ideea că „răul / întunericul” este o revoltă, o eroare, un lucru cu care trebuie eliminat, se introduce „răsucirea” care pune bazele dominației și absorbției. Acesta este motivul pentru care, chiar dacă a promulgat „ principii creștine„Par a fi bune și înălțătoare, și, de fapt, POT FI, rațiunea fundamentală este defectuoasă și se exprimă, de asemenea, în istoria creștină, în moduri ca multe sacrificii care au fost instituite în numele creștinismului.
Deci, linia de jos este: această altă „jumătate” a All, născută odată cu creșterea Creativă, devine concentrată pe actualizarea propriului impuls - de a anula creația - pentru că realizează că numai atunci poate fi în pace.
Singura modalitate prin care poate obține acea retragere narcisistică ideală în sine în contemplarea de sine infinită este prin revendicare a tuturor atenției și a conștiinței care este, de fapt, „împrumutată” de magnitudinea de neconceput a Conștiinței în somnul cosmic.
Întunericul devine, de fapt, un insomniu incurabil !!!
Conștiința STS / Întunericul simte că trebuie să desprindă țesătura creatoare a existenței, eliberând astfel acele unități de energie implicate în funcțiile creative și „înghițindu-le” înapoi în sine, ștergându-și proprietățile și puterile diferențiale, astfel încât să-l restaureze pe Cel CA UNUL .
În sine.
Cu toate acestea, acest lucru nu se vede clar la densitățile mai mici până când măștile sunt dezbrăcate. Cele mai profunde implicații sunt ascunse de multe voaluri ... Și chiar și participanții din a 4- a și a 5- a densitate nu înțeleg neapărat această dizolvare finală.

Un fel de „mâncător de lumină final” care propovăduiește Evanghelia evoluției ca „mântuire”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu