Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

miercuri, 9 aprilie 2014

Jocul Originea, Scopul și Destinul Pământului


De Jeff Street
Divine-Cosmos.net
Înțelegerea originii, scopului și naturii adevărate a realității pământești pe care le întâlniți poate fi instrumentală pentru a transcende nivelul actual de conștiință și pentru a vă deplasa la nivelul următor al jocului. Pentru unii, în special cei care nu sunt treziți, aceste informații ar putea fi un pic copleșitoare sau greu de crezut, dar s-ar putea dovedi a fi foarte importante pentru cursul viitor al vieții tale atât în ​​timpul acesta, cât și în celălalt.

În cadrul Construct

Ca și în cazul tuturor realităților create în cadrul Marii minți cosmice, și există mulțimi, realitatea noastră pământească este pur și simplu o construcție mentală. Există multe părți / aspecte individuale ale Celui care au ales să-și pună punctul focal de conștientizare în cadrul acestei construcții - pentru a se scufunda și a juca jocul Pământului. Și toți au ales să facă acest lucru din același motiv fundamental - pentru că oferă experiențe extrem de interesante și formative care conduc evoluția conștiinței. Și acesta este punctul tuturor realităților, deoarece lucrurile fundamentale ale existenței ESTE CONȘTIINȚĂ.
Dumneavoastră sunteți unul dintre aceste aspecte ale celui care joacă jocul Pământ chiar ACUM. Indiferent dacă îl cunoașteți sau nu, adevărata dvs. esență ESTE, și a fost întotdeauna, un fir al conștiinței universale. Iar tu, și nivelurile superioare ale dvs. , în numele Celui, ați explorat natura voastră și existența, creând o multitudine de realități și jucând o multitudine de roluri (vieți) în cadrul acestor realități.

Jocul de separare

În cele mai multe dintre multitudinea de realități pe care le-am creat și jucat în interiorul nostru știam, în diferite grade, ceea ce eram - ființe creatoare care sunt părți integrante ale Ființei Unice creatoare - Conștiința sursă, creatorul principal, Dumnezeu sau orice altceva îți place suna-l.
Dar în această mare diversitate de realități, nu a existat niciuna în care să uităm complet ceea ce suntem - și această posibilitate ne intrigă imens. Cum ar fi asta? Și ce ne-ar putea învăța? Cu siguranță, părea să fie foarte interesant, să spun cel mai puțin.
Așadar, în căutarea noastră eternă de a ne cunoaște pe noi înșine „noi” (de exemplu, niveluri mai înalte ale noastre înșine ) am propus să creăm acest nou tip de realitate - una în care ne-am pierde complet conexiunea cu sursa noastră divină, uitați că suntem creatori ai realității noastre și uitați că toți suntem unul singur. O realitate în care ne-am gândi că suntem separați de creator și unul de celălalt - o realitate care ar putea fi numită în mod adecvat „Jocul de separare”.
Intregul nostru Univers este o manifestare a jocului de separare. Este ca un set uriaș cu mai multe etape în care jocul de separare se joacă pe multe lumi și la multe niveluri. Este un joc multi-nivel imens fascinant pe care îl voi explora în continuare în articolele viitoare, urmează blogul pentru a rămâne la curent. Una dintre lumile în care jocul de separare este în plină desfășurare este propria noastră planetă Pământ.
Chiar dacă jocul de separare nu se limitează la Pământ, mă concentrez asupra manifestării sale pe Pământ din două motive; (1) Din motivul evident pentru care toată lumea care citește acest articol este cufundată în acest joc chiar aici pe Pământ - mă îndoiesc că multe ET-uri urmează blogul meu și (2) Starea jocului pe Pământ se apropie rapid de un punct de tranziție excelent. ceea ce ar trebui să fie de mare interes pentru toți participanții - este cu siguranță o gamă largă de ființe non-fizice, precum și ET-uri care observă și chiar ajută.

Jucători în cadrul jocului

Unii dintre voi pot obiecta caracterizarea realității noastre pământești și trăiesc ca „joc”. Și asta pentru că ai uitat de adevăratul tău și ai devenit profund cufundat în drama iluzorie.
Termenul de „joc” este de fapt destul de potrivit - la fel cum atât copiii cât și adulții aleg să joace jocuri pentru distracție, divertisment și pentru a învăța, la fel sufletele noastre aleg să se joace în cadrul construcției pământești a realității.
De fapt, experiența noastră despre realitatea pământească funcționează într-un mod foarte similar cu modul în care funcționează jocurile noastre pe calculator. Într-un joc pe calculator, sunteți jucătorul și conștiința dvs. controlează un avatar din lumea jocurilor. Percepți, experimentați, acționați și reacționați în lumea jocului ca avatar - personajul pe care îl jucați. Dar pentru că nu poți uita complet că „adevăratul tău” este în afara jocului, nu te pierzi complet în joc și crezi că este „real” - știi că este o iluzie.
Într-un mod foarte similar, sufletul tău este conștiința care îți direcționează avatarul (corpul tău) în lumea jocului pământesc. Marea diferență este că jocul de pământ a fost conceput este astfel încât să uităm că suntem suflete care se joacă într-o lume iluzorie. Astfel, ne pierdem adânc în ea și începem să credem că este „real” și că nu există nimic altceva. Și sufletele noastre au ales de bună voie să joace jocul pământ, la fel cum oamenii aleg de bună voie să joace jocuri pe calculator.

Proiectarea și crearea jocului de separare

Nu a fost deloc evident cum să creăm o realitate în care să ne simțim complet separați de sursa noastră și unul de celălalt și să uităm că suntem creatori . Am experimentat multe modele înainte de a lovi ceva care a funcționat. Elementele cheie care au permis atingerea obiectivului au fost „vălul uitării”, rolul „adversarului”, simțurile noastre fizice limitate care au perceput lumea ca obiecte discrete și separate, întârzierea substanțială dintre gândurile noastre și manifestarea lor în realitatea și contrastul foarte puternic dintre polaritățile prezente.
În acest context, o structură psihică interesantă și puternică apare destul de repede după întrupare - egoul. Apariția ei este o consecință firească a naturii extrem de dualiste a realității în care se află conștiința noastră, precum și a celorlalte constrângeri și elemente menționate. Percepția separării de sine și de ceilalți; Percepția dualității; noi vs ei, buni vs răi, au vs nu au, etc; iar percepția limitării duce rapid la o devoltare a conștiinței care sinele creează o iluzie tot mai profundă și întărită de separare - și astfel jocul de separare este susținut.
Termenul larg pentru nivelul de conștiință pe care îl naște acest tip de realitate și care susține sau adâncește această realitate este „Conștiința Dualității” sau „Conștiința de separare”. Acest nivel de conștiință este unul care crede că este separat, singur și o victimă a circumstanțelor sale. Opusul conștiinței de separare este „Conștiința unității”. Acest nivel de conștiință știe că totul este unul și că își creează propria realitate și, prin urmare, manifestă realități care sunt dramatic diferite (de exemplu, mai pașnice și armonioase) decât cea manifestată în prezent pe Pământ, unde majoritatea jucătorilor se află încă la niveluri profunde de conștiință de separare.
În cadrul genului Duality / Separation Consciousness, există câteva dinamici foarte interesante și puternice pe care le voi explora profund în articolele viitoare, urmează blogul pentru a rămâne la curent.
Iată un pasaj dintr-o carte extrem de recomandată, care vorbește despre modul în care se creează iluzia jocului Pământului.
Sufletele voastre sunt părți ale Unității care au acceptat să creeze această iluzie de separare care se numește Dualitate. Unele suflete ajută la crearea iluziei fără a se cufunda complet în ea. Ființele de dimensiuni superioare, precum cele numite adesea îngeri, sunt un exemplu în acest sens. Unele suflete ajută la crearea iluziei prin imersarea directă a unor porțiuni mici din ele în iluzie. Sinele vostru superior este unul astfel și TU sunteți porțiunea Sinelui vostru superior care este cufundat complet în iluzie.

Starea jocului

Am redat multe versiuni și iterații ale jocului pământ, iar multe dintre ele s-au încheiat foarte neproductiv - în dezastru, distrugere, topire, apocalipsă, îl numiți. Jocul creat de noi este într-adevăr foarte provocator.
Dintr-o perspectivă, contează cu greu dacă jocul se încheie într-o rezoluție, deoarece este complet o experiență iluzorie. Dacă se blochează, pur și simplu putem reporni jocul de la început. Și chiar dacă învățăm ceva din fiecare experiență, oricât de provocatoare sau dezastruoase, rezultatele apocaliptice ca acestea nu sunt cu siguranță experiențe optime de învățare pentru evoluția conștiinței noastre.
Această iterație a jocului Pământ a fost în curs de ceva vreme și, ca de obicei, toate sufletele care fac parte din umanitate sunt angajate într-un joc foarte dificil, provocator și confuz. Așa cum este normal pentru realitățile de acest tip, am coborât într-un nivel al conștiinței care ar putea fi cel mai bine descris ca conștiința „victimă” și dinamica victimei / făptuitorului sau salvatorului care caracterizează acest nivel de conștiință domină drama umană de ceva timp. .
De asemenea, unii dintre noi s-au polarizat puternic într-unul din cele două moduri ale acestui gen de conștiință - Serviciul pentru Sine sau Serviciul către Alții (mai multe detalii despre toate acestea în articolele viitoare). Efectul net al tuturor acestor lucruri este că am manifestat o realitate caracterizată de lăcomie, concurență, conflict, dominație, subjugare și lupta persistentă pentru libertate. Aceasta este starea actuală a dramei umane și, la fel ca în toate realitățile, este o reflectare a stării noastre de conștiință.

Jocul Final

Această iterație a jocului ar urma probabil un curs foarte similar ca toate celelalte, dacă nu ar fi pentru un singur lucru. Am avut parte de destule scenarii sub-optime și am decis să introducem un stimul, din afara jocului, pentru a-l orienta spre o concluzie mult mai plină de satisfacție și productivitate.
Pentru a realiza acest lucru, am planificat o serie de intervenții subtile și cu fațete multiple, al căror obiectiv era să trezească cât mai mulți jucători la realitatea mai largă și la forțele lor superioare și să-i impulsioneze pentru a se ridica la niveluri superioare de conștiință și, prin urmare, la următorul nivel de jocul. Detaliile acestor stimuli sunt destul de interesante, dar dincolo de sfera de aplicare a acestui articol - rămâneți în acord, pentru că pot scrie despre acest lucru în viitor.
Îmi place să numesc această intervenție binevoitoare, „Operațiunea Uplift Umanității” și este orchestrată de multe niveluri superioare de noi înșine și este în curs de ceva timp. Vestea bună este că stimulul a ajuns la o masă critică și intrăm într-o perioadă de schimbare rapidă și mare - o perioadă de mare transformare în noi înșine și în lumea noastră.
Cu toate acestea, doar acele suflete care se pot trezi în cadrul jocului și pot atinge niveluri mai ridicate de conștiință vor „absolvi” la nivelul următor - o versiune nouă și transformată a Pământului. Toți ceilalți vor fi nevoiți să ia din nou aceeași „clasă” - de exemplu, să joace din nou același nivel al jocului, dar în altă parte. Aceasta nu este în niciun caz o pedeapsă; toate sufletele trec pur și simplu la experiențe adecvate nivelului lor de progresie.
Un alt lucru care face ca această iterație a jocului Pământ să fie atât de unică și interesantă este că încercăm să sărim de la nivelurile cele mai profunde ale conștiinței Dualității direct la conștiința Unității. Procesul de evoluție de la Dualitate la Unitate Conștiința s-a jucat pe multe lumi, dar este de obicei un proces gradual care se desfășoară pe o perioadă lungă și multe generații. A noastră este prima civilizație planetară în care încercăm să facem acest proces într-o singură generație. Acest lucru nu a mai fost făcut până acum și planeta noastră și acest nexus spațiu / timp este cazul de testare. Dacă reușește, putem folosi acest lucru ca abordare standard pentru toată evoluția spirituală la acest nivel!
În articolele viitoare, voi explora mai multe detalii despre dinamica jocului de separare. Aceasta va include o privire destul de profundă asupra stărilor conștiinței și a modurilor de a fi care apar în realități puternic dualiste precum realitatea noastră Pământului și modul în care acestea evoluează. Înțelegerea dinamicii și evoluției conștiinței în cadrul jocului Pământ, și în cazul în care stai în interiorul său, este atât deschidere a ochilor, cât și potențial transformatoare, urmează blogul pentru a rămâne la curent.
Unul pentru toți și toți pentru unul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu