Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

duminică, 20 septembrie 2020

Vocea Sinelui meu Superior sau a egoului meu?

 Cum știu dacă este vocea Sinelui meu Superior sau cea a egoului meu? Cum știu că ceea ce aud nu e o închipuire a mea?”

În ultimii ani tot mai mulți oameni se trezesc din punct de vedere spiritual și încep să se conecteze cu Sinele lor Superior. Tot mai mulți ne ascultăm Sinele Superior, dar nu suntem conștienți că facem asta.
În ultimii ani omenirea, ca și colectiv, a crescut în vibrație și de aceea ne este mai ușor să ne conectăm cu Sinele nostru Superior. Înainte era nevoie să depunem un oarecare efort ca să facem această conexiune, era necesar să medităm o perioadă, ca să ajungem la un nivel superior de vibrație, să ne fixăm intenția de a ne conecta cu Sinele Superior, era nevoie de timp ca să reușim asta, dar în ultimii circa doi ani mulți oameni au făcut conexiunea cu Sinele lor Superior fără să-și dea seama.
Unul dintre lucrurile care se întâmplă în procesul Ascensiunii este că pe măsură ce integrăm în corp tot mai multă Lumină, Sinele Superior începe și el “să coboare” în corpul nostru, își croiește calea către noi. Așa încât acum nu ne mai punem problema cum să reușim să ne conectăm cu Sinele Superior, ci cum să-i recunoaștem vocea, fiindcă deja conexiunea a fost făcută.
Sinele Superior este un aspect al nostru, egoul este și el un aspect al nostru – deci ambele există în interiorul nostru și pe amândouă le “auzim” în minte când ne comunică ceva. Pe amândouă le auzim ca și cum ar fi “vocea noastră”, nu o voce străină.
Egoul este acea voce care vorbește despre dualitate/separare: bine-rău, corect-incorect, pozitiv-negativ. Egoul încearcă să te țină “în siguranță”, să „te protejeze”/ “apere”, încearcă să te izoleze/separe de restul lumii, o să-ți spună “Nu face asta, este înfricoșător!”/ “Cine știe ce se va întâmpla, e prea mare riscul!”/ ”Nu ești pregătit pentru așa ceva, stai aici, în siguranță!”/ “Nici măcar nu știi cum să faci asta! Dacă dai greș?”/ “N-ai cum să faci asta, nu ai suficienți bani!”.
Egoul este ca un paznic care merge în fața ta și îți spune: ”Tu stai liniștit acolo, că îți zic eu când e sigur să faci pasul în față! Las’ pe mine, îți spun eu care e drumul bun pentru tine și care nu! Eu am experiență, am avut grijă de tine toată viața ta, știu despre ce vorbesc!”.
Egoul este cel care ne ține în zona noastră de confort; e vocea care vorbește despre frică/ riscuri/ dubii/ nesiguranță și care se teme de “ce vor crede/ zice ceilalți”.
Sinele nostru Superior este o voce neutră care ne comunică lucrurile direct, într-un mod concis: “Intră în această librărie și caută cartea despre care ai auzit ieri”/ “Slujba asta nu ți se mai potrivește. Caută altceva”/ “Proiectul asta nu este potrivit pentru tine. Nu te băga!”/ “Intră pe această strada și fii atent, ceva o să-ți atragă atenția”/ ”Sună-l pe X chiar acum!”/ “Citește cartea asta”/ “Fă-ți un site și împărtășește-ți cunoștintele din acest domeniu”.
Ceea ce-ți spune Sinele Superior nu are logică/ sens pentru mintea ta umană.
Ceea ce-ți spune egoul are logica/sens, înțelegi raționamentul, ți se pare clar de ce te sfătuiește așa.
Sinele Superior îți cere să te muți într-un spațiu al capitulării, să renunți la orice tip de control, să faci un lucru fără să ai nicio idee de ce ești îndrumat/ ghidat să faci acel lucru și ce se va întâmpla în continuare, ci doar să ai deplină încredere că este spre Binele tău cel mai Înalt.
Sinele Superior este o voce neutră, nu judecă, nu condamnă pe nimeni și niciodată nu încearcă să te sperie. Îți spune scurt ce să faci și rămâne la latitudinea ta dacă urmezi sau nu acea ghidare. Nu există o negociere cu Sinele Superior, nu stă la discuții cu tine, ca să-ți explice de ce e bine cum zice el. Îți spune ce are de spus într-o frază sau două și a terminat discuția.
Pe de altă parte, discuția cu egoul este mai lungă, el îți aduce argumente, îți dă explicații, încearcă prin toate mijloacele să te convingă să faci cum zice el și de cele mai multe ori face asta încercând să te sperie, enumerându-ți ce riscuri îți asumi făcând acel lucru și ce pericole te pândesc.
Ca să dau un exemplu:
Sinele Superior îți spune “Fă-ți un site și împartășește-ți cunoștintele din acest domeniu”.
Egoul va începe să comenteze: “Nu te pricepi să faci un site, e complicat”/ “Nu ai bani de cheltuit cu așa ceva. Oricum, cine o să-l citească? Merită atâta bătaie de cap, bani, energie și timp irosite, pentru câțiva inși care o să citească ce scrii tu?”/ “Ai atâtea lucruri de făcut în perioada asta, ești și așa foarte ocupat. Ce rost are să-ți pierzi vremea cu așa ceva? Ce cunoștinte/ informații ai tu de împărtășit? Mai bine fă ceva avantajos/ profitabil pentru tine, fă ceva la care chiar te pricepi”.
Un alt exemplu:
Sinele Superior îți spune “A venit vremea să renunți la slujba asta care te face să te simți mizerabil și să începi să faci ceea ce iubești, să lucrezi în domeniul terapiilor alternative”.
Egoul va comenta: “Asta este o idee foarte proastă, e foarte riscant, nu ai nicio garanție că vei câștiga destui bani ca să ai din ce trăi. Nu o să găsești clienți, foarte puțină lume știe de terapiile alternative și sunt puțini cei care au încredere să încerce așa ceva. Nu mai visa la cai verzi pe pereți, rămâi cu picioarele pe pământ și mergi la muncă, la slujba asta pe care o ai. Acceptă că așa e viața și zi mersi că ai o slujbă, chiar dacă te face să te simți mizerabil. Până la urmă, slujba aia îți plătește facturile”.
Sinele Superior este o voce calmă și subtilă, îți comunica la modul neutru, fără nicio tentă emoțională, ce are de spus și a încheiat discuția.
De exemplu, el îți spune ceva de genul: “Pune punct acestei relații. Știi că nu mai este benefică pentru tine”. Nu îți spune cum, când, nu îți dă niciun fel de detalii.
Egoul, pe de altă parte, este foarte vocal și cicălitor, insistă asupra subiectului, vine cu o mulțime de comentarii/ argumente/ explicații, nu mai tace. O să înceapă să comenteze: “Cum să mă despart de X? Ce o să mă fac de una singură? Am investit atât de mult timp și atâta energie în relația asta… de ce să renunț la ea?! Nu e perfect, dar alții o duc și mai rău! M-am obișnuit cu comportamentul lui, nici nu-mi mai pasă, chiar nu mă mai deranjează că mă tratează în acest mod! Și oricum, cine o să se mai uite la mine, la vârsta asta?! O să rămân singură. Nu vreau să fiu singură, nu mă descurc de una singură. N-am să renunț la relația asta!”.
Dar dacă ai primit mesajul Sinelui tau Superior și ești deschis(ă)/ ai încredere în el, o să îți iei ceva timp în care să asimilezi această idee (“O să pun punct acestei relații”), timp în care Sinele tău Superior îți va mai spune, poate, încă de câteva ori “Pune punct acestei relații. Știi că nu mai este benefică pentru tine”. Încetul cu încetul, o să accepți ghidarea interioară și apoi va veni momentul în care vei ști: “Acum este timpul să pun punct acestei relații. În adâncul meu, știu foarte clar că e necesar să fac asta”.
Sinele tău Superior este cel care se asigura că îți împlinești Menirea în această viață, este cel care veghează să urmezi Calea către Binele tău cel mai Înalt și cu cât ești mai dispus să îi asculți ghidarea, cu atât lucrurile vor decurge cu mai multă grație și ușurință în viața ta.
Cu cât ai mai multă încredere în vocea Sinelui tău Superior, cu atât vei fi mai dispus să ieși din starea aceea în care încerci să ții totul sub control, să te asiguri că totul va decurge perfect; vei capitula, te vei lăsa condus de fluxul Vieții și vei constata că lucrurile conspiră în favoarea ta. Vei avea încredere că Sinele tău Superior îți va comunica următorul pas pe care îl ai de făcut și apoi următorul pas – și tot așa.
E nevoie însă de curaj: e nevoie să ai curajul să te încredințezi Sinelui tău Superior, fără să știi ce va urma. Nu vei ști decât următorul pas, nimic mai mult.
Mulți oameni aud ghidarea Sinelui lor Superior, dar o ignoră, gândesc ceva de genul: “De unde mi-a venit și ideea asta?!”/ “Cred că este doar închipuirea mea…”.
Nu; nu vă închipuiți. Este o voce reală.
Este necesar să înțelegeți că acum ne aflăm la un alt nivel de vibrație/ Conștiință, iar comunicarea cu Sinele Superior devine ceva firesc/ natural. Nu sunteți obișnuiți cu așa ceva, credeți că e doar închipuirea voastră, nu înțelegeți de unde v-a venit “o asemenea idee”…
Nu, nu e doar închipuire. Este o consecință a Ascensiunii, este o consecință a multidimensionalității. Este modul în care vom funcționa de acum înainte.
(Lorie Ladd) Traducerea Mihaela Dan



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu