Trezește-te om bun!

Cristina Sorina Moraru-
Scutura te odata de cele vechi. Sunt atatea dovezi si semne. Mergi pana la capat.
Nu este nici o dumnezeire in biserici, temple, case impopotonate.
Nici in icoanele aurite, moaste si catedrale.
Cea mai mare catedrala adevarata este trupul tau.
Acolo in el adăpostește lumina pura.
Acolo este viata vesnica pentru ca esenta ta este farama din vesnicie.
Nu exista pacat rai sau iad.
Nu exista rau ori bun ci experienta.
Dincolo te asteapta ori libertatea... Ori pacalirea.
Tu alegi...
Dar nu te mai uita in afara după salvările promise pompos tocmai de aceia care te au pacalit mereu...
Ci in tine insuti.
Invata te sa ti auzi vocea adevarata si crezi in ea si in puterea ta.
Ridica- te din genunchi om bun si straluceste in lumina.
Ai curajul sa deschizi darul ce ti s a dat atunci când te ai desprins din Lumina mama pură si ai plecat prin Universuri spre cunoastere!
Cristina Sorina Moraru-

sâmbătă, 15 martie 2014

Cum să discernem îngerii falși



lucifer-aka-satanăDe Kim Hutchinson
www.clayhuthealing.ca
Recent am fost contactat de cineva care era preocupat de ființele pe care le canaliza. Aceștia pretindeau că sunt arhangeli și totuși aceste ființe erau neadevărate, manipulatoare și, uneori, chiar răuvoitoare. I-au oferit chiar și „amenajări” nedorite.
Nu este prima dată când întâlnesc îngeri mincinoși. Câțiva ani am avut propria experiență cu ei.
Mă meditam cu un grup de lucrători de lumină când au apărut doi îngeri mincinoși pe planul astral. M-au apucat de mână și m-au tras printr-o gaură de vierme. S-a întâmplat atât de repede că am fost dezorientată și totuși am simțit că ne mișcăm interdimensional.
Apoi mi-am venit în sens și am strigat: „Stop!” Totul a înghețat și am fost suspendați într-un spațiu alb tulbure. Am aruncat o privire mai atentă asupra „îngerilor” bărbați și femei și am văzut că trăsăturile lor sunt mult mai clare și mai clare decât îngerii pe care i-am cunoscut și i-am iubit. Înfățișarea lor ciudată, însoțită de comportamentul lor bizar, mi-a spus tot ce trebuia să știu. M-au tras la mână și au încercat să mă facă să mă mișc, dar am săpat în călcâie și am strigat: „Nu!” S-au întors, părând surprinși.
Am cerut apoi ca Arhanghelul Mihail să vină în ajutorul meu. A apărut o ființă similară cu Michael. Avea culorile potrivite în aura sa (albastru regal și violet), dar trăsăturile lui erau ascuțite unghiular, la fel ca și celelalte două. M-am îndepărtat de el și l-am chemat pe adevăratul Arhanghel Mihail. În două secunde, a apărut îngerul pe care îl cunosc și îl iubesc. De îndată ce adevăratul Michael s-a materializat, cei trei îngeri mincinoși au privit uimiți și apoi s-au împrăștiat rapid. Arhanghelul Mihail m-a escortat cu blândețe înapoi acasă.

Folosind discernământul tău spiritual

În afară de aceste două experiențe, am plasat multe întrebări de-a lungul anilor cu privire la ființele ușoare false. S-ar părea că multe dintre spiritele de serviciu la sine iubesc să înfăptuiască îngerii. Acesta este unul dintre motivele pentru care subiectul îngerilor provoacă recenzii mixte. De-a lungul istoriei umane, am fost vizitați și interferați de mulți off-worlders (atât corporale, cât și non) care se pretind a fi zei și îngeri. Aceste interacțiuni negative cu îngerii falși ne-au lăsat un sentiment neliniștitor în legătură cu îngerii.
În ciuda vitezei impersonatorilor, conștiința umană se trezește, iar prin această conștientizare extinsă vine capacitatea de a discerne lumina de la entitățile întunecate. Nu există niciun motiv să vă opriți de înger, cu condiția să învățați să discerneți diferența dintre îngerii mincinoși și adevărați.

Îngeri reali

  • Pozitiv : te lasă întotdeauna să te simți înălțat, fericit și relaxat. Fiecare interacțiune este una pozitivă, fără excepție.
  • Iubitor : Îngerii ne adoră absolut! Sunt hrănitori, îngrijitori, amabili și compătimiți și lipsiți complet de ego.
  • Dăruire : Fiecare dintre noi avem îngeri păzitori care ne protejează, iubesc, vindecă, hrănesc și ne ghidează. Arhanghelii asistă îngerii păzitori. Ei lucrează neobosit în numele nostru și nu cer nimic în schimb. Așa se face că îngerii servesc binelui mai mare.
  • Frumos : Fie că îi poți vedea cu ochii tăi fizici sau cu cel de-al treilea ochi, ei sunt întotdeauna frumoși. Strălucesc și strălucesc, radiază lumină pură. Nu sunt niciodată întunecate sau înfricoșătoare în aparență. Ba chiar miroase bine.
  • Respectuos : Îngerii respectă strict Legea liberului arbitru. Ei nu pot interacționa cu tine decât dacă le ceri ajutorul. *
  • Împuternicire : ele încurajează și vă ajută să vă dețineți puterea. Îngerii vă vor învăța cu bucurie să vă folosiți darurile spirituale și puterile discernământului, dacă cereți. Nu dau niciodată și nu iau nimic de la tine care să îți diminueze puterea personală.
  • Spiritual : Îngerii sunt conectați la Sursa / Lumina divină. Nu sunt afiliați cu organizații sau religii create de om.
* O excepție de la Legea liberului arbitru : Îngerii îți pot salva viața dacă nu este timpul tău de a pleca acasă. Dar chiar și asta este în cele din urmă determinat de tine, pe baza graficului de viață pe care l-ai scris înainte de a se întrupa aici. Îngerii tăi păzitori știu ce este în graficul vieții tale și ei veghează pentru a te asigura că ai aici experiența pe care dorința sufletului tău.

Îngeri false

  • Negativ / înfricoșător: Aceste ființe te lasă să te simți supărat, neliniștit, speriat, deprimat, trist și / sau bolnav. De asemenea, este posibil să simțiți frig atunci când sunt aproape.
  • Perspectivă inferioară: Dacă aceste ființe cu lumină falsă vă oferă informații prin canalizare sau lecturi, se poate dovedi a fi corect, dar nu va produce cele mai pozitive rezultate. De fapt, pot să vă ofere mai multe informații decât este cel mai înalt bun, sau să vă spună lucruri care vă sperie (adică prezicerea unei morți).
  • Egoist: ființele cu lumină falsă au întotdeauna un motiv ulterior. Pe partea mai puțin malefică, ai spirite legate de pământ, care pot fi pierdute, înspăimântate, singure sau plictisite. S-ar putea să se joace cu tine sau să își dorească atenție. Cei mai răuvoitori încearcă să vă controleze și să vă hrănească energia, prin teamă.
  • Manipulativ: Îngerii falsi nu te respectă sau voința ta liberă. Dacă au o agendă, o vor împinge asupra ta, încercând să te determine să faci ceva pentru ei.
  • Întunecat: privirile lor sunt adesea neplăcute sau chiar înfricoșătoare. Poate că trăsăturile lor sunt ascuțite sau ar putea purta hote. Ele apar ca orbe întunecate în loc de lumină, iar unele au un miros puternic neplăcut.

Cum să te protejezi

  • Onorează-ți sentimentele : dacă interacțiunea nu se simte bine, ai încredere în instinctele tale.
  • Stai calm: nu te supăra, nu te speria sau supăra. Stai cât mai împământat.
  • Rugați-i să plece: spuneți ființei că nu mai doriți să vorbiți / să faceți față cu ei și cereți-i respectuos să plece. Dacă vi se pare potrivit, le puteți spune, de asemenea, să meargă la Lumină sau să meargă Acasă.
  • Îmbrăcați-le plecând : vedeți-le părăsind casa și apoi închideți și închideți ușa în spatele lor. Ușa aceea este protecția ta. Nu deschideți ușa respectivă și invitați pe cineva dacă nu știți cine este.
  • Curățați-vă casa : pentru a elibera negativitatea, puteți păta cu salvie sau puteți apela la lumina albă. De asemenea, curățați-vă câmpul energetic.

Dacă acest lucru nu funcționează:

  • Spune-i / ordonă-i să plece: fii ferm și spune-i că este timpul să meargă. Gândiți-vă la ei ca la un oaspete neregulat. Cum te descurci cu o persoană care nu voia să plece? Stai în puterea ta.
  • Apelați la arhangheli : Dacă vă simțiți confortabil lucrați cu îngerii adevărați, atunci sună pe Arhangheli Mihail și Raphael. Sunt experți în eliberarea spiritului. Nu numai că vor elimina entitatea nedorită, ci îl vor duce și el înapoi acasă pentru vindecare.
  • Obțineți o vindecare la domiciliu : cereți unui vindecător de încredere să curățeze energia casei dvs. și să vă verifice și câmpul energetic pentru a vă asigura că nu sunteți liber și în afara acelei entități nedorite.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu